Taylor Swift Tayloril on justkui kaks poolt: üks koolitüdrukulik ja teine oluliselt seksikam. Esimesel juhul näeb tema seljas A-lõikelisi, teisel figuuri rõhutavaid kleite. Esimesest võiksid mõõtu võtta eelkõige põhikooli lõpetajad, teisest äärmisel juhul gümnaasiumi ja ülikooli lõpetajad. Siiski tasub meeles pidada, et väga keha kallistavad kleidid pole lõpuaktustele sobilikud. Foto: AOP
Ilu ja mood
24. mai 2014, 14:00

Hollywoodilik koolilõpp ehk Lõpukleidi valikul ammuta inspiratsiooni oma lemmikstaarist

Lõpuaktus läheneb, kuid sul pole aimugi, mida selga panna? Lõpetamiseks sobiliku riietuse leidmine võib olla küllaltki keeruline, eriti kui pidulikud riided pole sinu esimene valik riidekapis. Selle asemel, et poes aega surnuks lüüa ja lõputult riideid selga proovida, võta inspiratsiooniks mõni oma lemmikkuulsustest.

Miks just Hollywoodi staarid?

Sellepärast, et igaühel meist (või vähemalt igal noorel koolilõpetajal) on nende hulgas lemmik, kes meile ühel või teisel põhjusel meeldib, kellega me teatavat sarnasust tunneme.

See aga tähendab ka seda, et nende rõivastusstiil võiks ka meile passida. Peale selle on Hollywoodi staarid need, kelle pidulik garderoob on tänu erinevat laadi üritustele väga rikkalik ja inspiratsiooni on võimalik ammutada kümnetest, kui mitte sadadest outftit´idest.

Loomulikult tuleb koolilõpuriietuse jaoks inspiratsiooni otsides meeles pidada, et mitte kõik staaride kantud pidulikud asjad ei sobi põhikooli, gümnaasiumi või ülikooli lõpuaktusele.

Tihti kannavad kuulsused maani galakleite, mis juba oma suurejoonelisuse poolest noorele inimesele ei sobi või siis on liiga paljastavad, mis aktusel mõjuksid labaselt. Samas kõikvõimalikud telesaadete külastused, esilinastused, heategevusüritused ja muud sarnased pidulikkuselt teisel järgul olevad üritused sobivad ideede kogumiseks väga hästi.

Altpoolt leiad igas vanuses lõpetajate seas populaarsed Hollywoodi staarid ja nende piduliku nii-öelda firmamärgi riietuse.