.Foto: AOP
Ilu ja mood
13. mai 2014, 11:41

Nahahooldusnipid, millest sa varem midagi kuulnud pole!

Naha kaunina hoidmine nõuab omajagu vaeva. Mistõttu ei tee kunagi paha mõne uue nipi teadmine.

Erinevaid nahahooldusnippe on palju, kuid alljärgnevaid pole ilmselt paljud kunagi kuulnud. Sellest hoolimata võib neid järgides olla kindel, et suvel on nahk terve ja särav, kirjutab Lifestyle Mirror.

Ilmselt on paljud kuulnud, et juuksed muutuvad õllega pestes tugevamaks ja läikivamaks. Tegelikult mõjub õlu positiivselt ka näonahale. Kui segada kokku kaks munavalget ja kaks supilusikat õlut, määrida segu näole ja lasta sel 20 minutit mõjuda, tasakaalustub naha pH-tasakaal ning hävitatakse bakterid, mis aitavad kaasa vistrikke tekkele.

Kui varem on räägitud, et jogurt aitab näiteks kõõma ja peanaha kuivuse vastu, siis tuleb välja, et jogurtist on kasu ka jalgadel. Nimelt tuleks kokku segada jogurt ja jahvatatud pähklid. Valminud segu niisutab jalgu ja eemaldab surnud naharakud.

Kes aga soovib endale suveks kaunist kunstpäevitust peaks meeles pidama seda, et laiguliseks ei jää ainult siis, kui jätad naha eelnevalt koorimata, vaid ka siis, kui oled kasutanud deodoranti.

Kindlasti on paljud kuulnud, et kui saad öösel vähemalt 8 tundi magada, kindlustad selle, et ärgates ei ole silmad paistes ja näonahk kuiv ning väsinud? Tuleb välja, et kauni näonaha saad ka vähemate unetundidega. Selleks tuleks aga enne magamaminekut juua klaas külma vett, kuhu on lisatud magneesiumtsitraadi pulbrit.