Ilu ja mood

ÕHTULEHE VIDEO: Tiina Talumehe paljud kollektsioonid lähtuvad ajaloost (8)

LISA KOMMENTAAR

tohoh9. aprill 2014, 21:05
Noor7. aprill 2014, 11:35
Vaatasin ka nüüd huvi pärast üle, mis Talumees (peale kuulsatele ja rikastele aastapäevaballideks tehtud kleitide) massi tarbeks ka toodab. Pean tunnistama, et pettumus oli suur. Materjal näis odav, mis muutis ka kleidid piltidel odavaks. Meenutasid ebayst saadavate peokleitide vähem värvilisi versioone. Lõiked on natukene nagu vanainimestele. Ei paistnud isegi mitte klassikalised, vaid just vanamoodsad.
moemutt7. aprill 2014, 09:18
ei teagi , et pessaarid näos pole see aasta moes.
Pets6. aprill 2014, 19:26
Nii ilus ja stiilne naine. Fantastiline.
ss6. aprill 2014, 18:00
no kuulge,kui mul on raha nii palju,et ots otsaga kokku tulla
SIIS SINA RÄÄGID MINGIST VIIEST TALVEKLEIDIST
HALOOOOOOOOOOOO TULGE MÕISTUSELE
6. aprill 2014, 17:23
Kui palju peaks oleme ühel naisel kleite? Targal tarbijal ei ole neid väga palju," räägib moekunstnik. aga ma arvan, et viiest talvisest kleidist piisab,"
5 klieti talveks ja ei ole palju? Halloo. No, loomulikult võiks need kõik olla ka Talumehe omad.
Talumees on andekas moelooja ja tal on enamuses ilusad ja kantavad asjad, aga miks peab ta iga kord oma kollektsioonile tegema niisugusel moel agresiivset reklaami. Kui varem olin tema klient, siis viimased aasta-poolteist ei taha enam, justnimelt selle agressiivsuse ja endale vastu rinda tagumise pärast. Seesama energia on ju ka riietes, mida ma kandma pean.
lugeja6. aprill 2014, 17:15
näha sai ka pasteltoone .... järjekordne õhtulehe leiutis või? aga kummiku- ja vilditoonid? ajakirjanikuks ei tohiks ikka iga algharidusega sell saada.
nu mis annab6. aprill 2014, 15:27
tohutu hilpude meri, enamasti kõik sünteetika mis naha märjaks teeb ja hingata jube vastik, veel hirmkallite hindadega. Riie peab olema selline, mille materjal on ihusõbralik ja peale pesu ka normis on.