Blogid

Rong on, aga rongijaama justkui pole (17)

LISA KOMMENTAAR

Ei tea-4. aprill 2014, 16:29
kas mina olin ka kurt,kuid ma ei kuulnud ka valjuhääldist teatamist-või oli kell juba hilja-19.00,kui rongile läksin ?Noh-pika otsimise peale leidsin ka selle "jäänuki",mis Raudteejaama hoonest oli üle jäänud.Katsusin kuidagi ustevahelt oma suure kohvriga sisse pressida,sest uksed ei olnud iseavanevad ja uksepakk kohvri jaoks kõrge...Leidsin isegi selle telekasuuruse tabloo seinalt ülesse ja ka kassa. Tahapoole ma ei hakanud isegi piiluma...Kuid kurb on tõesti,et Tallinna esinduslikust Raudteejaamast on alles jäänud vare...
Keegi2. aprill 2014, 21:06
Loen ja imestan.. Need elektroonilised teatetahvlid on perrooni alguses iga paari meetri tagant, samuti undab pidevalt valjuhääldi väljumisinfot jagades. Ja mismõttes jäi rongi juurde uste avamist ootama?? Need avatakse ise nupule vajutades. Jääb mulje, et proua ajakirjanik ei ole isiklikult jaamas käinudki, vaid mingitest foorumitest artikli kokku pannud.
Chris2. aprill 2014, 20:50
Võtame nüüd sõnaraamatu, avame p-tähe juurest ja vaatame, mis asi see platoo omadega õigupoolest on. "Ajakirjanik".....
ssd26. märts 2014, 01:38
kas mulle tunduv või Katrin Lustil on kerge Tauni nägu peas!!!!
njah24. märts 2014, 11:09
mis annab mulle teada, millise platoo pealt Tartu rong väljub.
eks ta ole.....
Õigus, Kati!23. märts 2014, 19:37
See Tallinna rongijaam on õudukas kuubis!
uuno23. märts 2014, 15:35
ärge külvake viha naised. kats on eesti kõige kuulsam ja vastuolulisem ajakirjanik, kes ajab vihale ja kütab kirgi. meesfänne on tal palju. mina ka
msi23. märts 2014, 14:28
mõtlesin algul, et lugu on nii mage, et ei kommenteeri...aga olgu siis peale. tavaliselt jäävad katsil komad ettenähtud kohale panemata. seekord on vastupidine variant olemas. 2. lauses on "täna" pandud ilmaaegu komade vahele, see pole üte.
autori ilme on imelik, vb on ta purjus, vb õnnelik... aga paraku näeb kehvem välja kui vanasti.
ja häirekell katsile. õhtuleht on palgalehele võtnud arvatavasti sinust märksa noorema neidise, kes kirjutab sinu lemmikteemal- eestlased koonerdavad ja ei anna jootraha.. praeguse seisuga on artiklil 206 kommi ja kindlasti lisandub neid veelgi.
-
?23. märts 2014, 13:13
Kas niinimetatud kirjutavale ajakirjanikule ei ole kohustuslik mõninganegi kirjutamise oskus? Sõnastusest ei hakka rääkimagi, see on ikka ...mnjaah, gümnaasiumi lõputunnistusega läheks raskeks. Aga komad! Kui ta ise ei tea elementaarseid komade kasutamise reegleid (tase algkool), siis võiks olla niipalju ENESEAUSTUST, et kellelgi kirjaoskajal laseks üle vaadata. Ei pea olema filoloog, normaalselt lõpetanud põhikooli õpilasest piisaks, et vähemalt 10-st enamik saaks ära parandatud.
Imre23. märts 2014, 08:54
Lust julgeb öelda asju, mida teised ei julge. Peale selle on ilus ka. See muidugi paneb eestlase teda vihkama.
khmm..23. märts 2014, 06:18
miskipärast tundub, kui lustil millegist kirjutada pole siis võtab ta paari nädala vanuse uudise, paneb selle enda vaatesse ja voilaa.. ongi kolumn valmis ja raha kontol.
blind22. märts 2014, 23:39
Ma saan aru, et ei satu märkama, kus just see tabloo on. Aga kuulda küll seda, mida turumutid hõiguvad, ja mitte seda, mida valjuhääldi rongi väljumise kohta teatab, see on küll vähe kummaline. Või oli selline erakordselt halb päev, kus tabloo oli pime ja valjuhääldi tumm? Ei oska me, jah, oma kodumaale naasvaid talente ikka korralikult vastu võtta.
marek22. märts 2014, 22:30
sul õigus Lust, Balti jaam jube koht :S
Julka Potiver22. märts 2014, 21:24
Kulla eestlasest võõramaalane. Suur tabloo on Balti jaama hoones täiesti olemas. Jah, mingil ajal poolteist päeva (äkki ka rohkem) oli ta tumm, sest ehitusmehed kurat-teb-kust firmast otsustasid kaabli läbi lõigata. Aga see selleks, süüdistatakse ikka Elronit. Kui sa aga sattusid Balti jaama päeval, mil kaabel terve või juba parandatud oli, siis tuleb sind ennast süüdistada. Tabloo on majas olemas, valjuhäädist kõlab eesti- ja venekeelne tekst... (10 minutit enne väljumist, kui ka 5 minutit enne väljumist) . Kui sa seda näha ja kuulda ei suuda, siis peadki leppima nende nö viimase minuti jooksmiste-jõudmistega. Kui sa kasutaksid igapäevaselt Tallinna linna ühistransporti, siis ilmselt kirjutaksid siia oma memuaare iga jumala päev. Sest pole liini ja pole päeva, kus TASUTA transport filigraanselt toimiks. Aga noh, sulle on makstud vaid Elroni laimamise eest :D
Kalev22. märts 2014, 20:44
Rong see sõitis tsuhh tsuhh tsuhh,piilupart oli rongijuht.Lalllallla
Anton22. märts 2014, 19:35
Kunagi olid mõlemas jaamahoones suured tablood, nüüd on ühes turg ja teises Selver! Egas poodides pea rongiaegu olema!
Mask22. märts 2014, 19:22
Turistide seiklusi Tallinnas on alati põnev lugeda - saab nalja. :)