Mitmesugust
14. märts 2014, 09:58

Kristina Viirpalu müüb oma luksuskorterit

Moelooja Kristina Viirpalu (39), kes läinud aastal saatis viimsele teekonnale oma ärimehest abikaasa Raimo Raudvee, müüb nüüd Tallinna vanalinnas perele kuulunud luksuskorterit. 13. sajandil ehitatud hoonele omistati 2008. aastal parima renoveeritud Tallinna vanalinna maja tiitel.

Valgusküllase 168,8-ruutmeetrise korteri eest küsib maakler kopsakad 595 000 eurot. Kuna kõik aknad avanevad sisehoovi, on korter hoolimata nonstop-kärarikkast vanalinnast vaikne. Elamises on neli tuba, kaks vannituba ja suur garderoob.


Raudvee ajas Tallinnas kinnisvaraäri ja tema firmale kuulusid kinnistud kesklinnas Maakri tänaval ja Pirita teel, samuti Tallinna vanalinnas üheksa korterit Suur-Karja tänaval ja maja Harju tänaval.


Kristina ütleb, et korter on tõepoolest müügis. Kuhu ta plaanib aga koos kahe pojaga kolida? «Eks elu näitab, kas kolime väiksema pinna peale,» kostab naine.


Sügisest on Kristinat saatnud ärimees Even Tudeberg (51), kellega moelooja on alates läinud aasta viimasest päevast ka äriliselt seotud – Raimo Raudvee asemel astus firma Versio Kinnisvara OÜ omanike ringi Tudeberg. Täna on ettevõttel neli osanikku – alates novembrist Kristina ja Raimo alaealised pojad, kumbki osamaksega 25 500 eurot, sama suure osamaksega Kristina ise ja Robalm OÜ, mis kuulub Tudebergile.