Foto: AOP
Ilu ja mood
10. märts 2014, 10:38

Kuus kiiret ilunippi, tänu millele saad hommikul kauem magada!

Kellel on hommikul aega teha endale ideaalne meik ja järgida kõiki soovitusi ja reegleid? Ometi tahavad ju kõik tööle või kooli minnes head välja näha. Mõnda nippi teades on aga ka väikese ajaga võimalik hea välja näha.

Korraliku meigi tegemiseks tuleb kindlasti arvestada vähemalt veerand tunniga. Vahest võib aga just veerand tundi pikem uni tunduda sellena, mis päeva päästab, kirjutab Refinery29.

Une nautimine ei tähenda aga sugugi seda, et täiuslikust meigist tuleks loobuda või siis jääda nägu kontuurides või mõnda muud eksperttehnikat harrastades tööle hiljaks.

Kiired ilunipid, säästavad aega, kuid tulemus näeb välja nagu oleksid lasknud meigi teha mõnel professionaalil. 

Kasuta valguspeegeldavat pliiatsit kulmu ala-ja üleosas. Annab illusiooni ilusast kulmukaarest, ilma, et peaksid nendega tegelikult ülemäära aega raiskama.

Huultele huulepulga ja siis huuleläike lisamise asemel kasuta alumise huule keskosas valkjat silmavärvi ja siis kanna huultele huulepulk. Huuled tunduvad täidlasemad ning tulemus kestab kauem.

Musta silmapliiatsi asemel kasuta sinist, sest see muudab näo värskemaks ja ärganumaks. Loomulikult ei tähenda see seda, et must silmapliiats muudab näo automaatselt väsinuks. Küll aga võib see juhtuda, kui ülejäänud meigile suurt rõhku ei pane.

Kui soovid eriti ilusaid ripsmeid, kanna enne ripsmetušši silmalaule ja ripsmetele puudrit. Seejärel kasuta ripsmetušši. Tulemuseks on volüümikad ja täidlased ripsmed.

Tihti soovitatakse enne huulepulga huultele kandmist katta huuled puudriga. Veelgi parem nipp huulepulga paremini püsima saamiseks on kasutada huultel huulepulgaga samas toonis põsepuna. Tulemuseks on kauapüsiv huulevärv.

Kui silmalaineri joon ei taha sirge tulla ning pole ka palju aega, kuid lainerist loobuda ei taha, võiks teha laineriga ripsmepiirile täpid ja siis need meigipintsli abiga üheks jooneks sulandada.