Blogid

Eestlane usaldab nõidasid rohkem kui arste (57)

LISA KOMMENTAAR

Arvu Viljandist29. märts 2014, 22:11
Kõik on puhas jama,kõige targem on mustlane.Minul Männimäel tuli mustlane ligi.Oli veel krooni aeg,ennustas viie krooni eest kaua ma elan.Nüüd ma tean,elan surmani.
pohhui22. märts 2014, 09:42
mõtetu artikel mõtetutele inimestele
sedastan21. märts 2014, 20:24
Aastaid tagasi sünnimaa hüljanud Katrin Lust on Žirinovski, Batmani ja Sami Lodila kõrval eestlaste põhiline kritiseerija, Ei meeldi talle meeste temperament, naiste välimus ega hinnad poes, mida näeb kord aastas ema juures käies. Selver, oletan? Täiesti tobe pood. On odavamaid, on mitmekesisemaid.
nendin20. märts 2014, 18:02
eesti arst ei tahagi eesti matse ravida. Vot soomes tulevad oskused alles esile.
Ma20. märts 2014, 08:01
arvan, et minnakse nõidade juurde siis, kui abi pole saadud. Uppuja haarab ikka õlekõrrest. Mina ka kardan igasugust ennustamist ja muud sellist.
Ma20. märts 2014, 08:01
arvan, et minnakse nõidade juurde siis, kui abi pole saadud. Uppuja haarab ikka õlekõrrest. Mina ka kardan igasugust ennustamist ja muud sellist.
vastupidi18. märts 2014, 12:20
mina pelgan nõidu,uuuuuühh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17. märts 2014, 09:52
Igasugustel nõidale on vist aega nii piiramatult käes, et istuvad arvuti ees lausa ööde kaupa.
on lugu :(16. märts 2014, 18:16
Väga vähe on Arste, kes väärivad seda nime. Käin 3 aastat mööda arste, kuid tunneli lõpus valgust ei näe. Häda on silmaga näha, kuid millest see tekib ei vaevu keegi süvenema. Magan vaid selili, ei kummardada, ujuda, kätt üle pea tõsta, pidev valu. Näiteks, üks heaks arstiks peetav tuli koridori naeratas kenasti ja langetas otsuse seal samas. Vaatasin teie haiguslugu väga hoolega. Te olete täiesti terve. Kuigi minu saatelehel oli juhitud tähelepanu mind uurida teatud asendites. Minu küsimustele vastati " kõike ei tea arstid ka. Ei taha öelda, kuid vaadake end peeglist ,ka paksud peavad selili magama,harjuge." Läinud ta oligi. Järgmine arst vaatas minu sisenedes üle õla ja küsis "mida ma ära lõikama pean, vaatasin haiguslugu ja kõik on korras" Neelasin tablette mille omavaheline kooslus tegi südame haigeks, kuni kuue kuu kannatamise järel leidus arst,kes teadis minu südamehaiguse põhjust- sobimatu vererõhu rohi ja süda sai terveks. Olen tõeliselt hädas, kuid ei leia arsti, kelle eriala minu haigus on. Kõik saadavad järgmise ukse taha soovitatakse sellega harjuda ja valuvaigisteid süüa. Kas leidub Arst,kes astuks konveieri kõrvalt ja tahaks leida minu haiguse põhjuse.
3914. märts 2014, 22:08
Ma sooviksin Sinuga tuttavaks saada, Alar (esimesed kommentaarid)...
Putin14. märts 2014, 17:19
olen nõid ja ennustan Linda Buchanani järgmist teemat13. märts 2014, 21:40
inimene13. märts 2014, 13:02
nii öelda nõiad-on lihtsalt hoolivamad ja targemad ja sageli lahendavad haiguse väga lihtsalt,omad kogemused, arstid uurisid mind 10 aastat,aga teadjanaine tegi vea 10 minutiga selgeks,nii see asi on.
valge maagia13. märts 2014, 04:45
Eestlane ei pea uskuma nõidasid.Eestlased ongi nõidrahvas,seega peame uskuma iseendasse.Meil on tohutu jõud olnud,et siiamaani alles oleme.
ilus artikkel 11. märts 2014, 17:10
mulk11. märts 2014, 15:25
Minu eelistus on järgmine:arst,siis nõid,siis tükk tühja maad ja kõige lõpuks Lust!
nõiaella11. märts 2014, 15:24
mida minu vanad silmad peavad nägema? mingi linnuke on sättinud ennast minu vanamehe kõrvale istuma ja pluusi unustanud kinni nööpida! olen ma oma vanamehel näinud igasuguseid kundesid, aga ükski abivajaja pole seni nii riivatu olnud.. vanamees ehmatas ennast peaaegu tummaks.. seetõttu ei olegi peale tibi napakate küsimuste videointervjuus midagi kuulda. ja tule taevas appi! mina oma 6 klassi haridusega tean ka, et ukraina on eestist kaugemal kui 250 km..
to elust enesest11. märts 2014, 11:00
mis probleemi puhul Vigala Sass aitas?
Radist10. märts 2014, 21:22
Olen loomult kultuuriapologeet. Armastan ladina-ameerika muusikat, šamaanlust ja vene kirjandust. Maailm on tore! Kuid häirib eestlaste kui rahvuse pidev halvustamine ühe teatud tegelase poolt.
Radist10. märts 2014, 20:51
"Eestlane usaldab nõidasid rohkem kui arste" ...Kas tõesti? Miks ei tee seda tonga rahvas? Sest iga tonga on Oxfordi lõpetanud ega usu enam nõidasid. Eestlane aga usub.
kurr10. märts 2014, 13:26
kui inimene on agar, edev ja loll, siis sellega võib leppida. kui ta aga on seejuures oma suurusehullustuses põhjendamatult üleolev, põlglik ja hoolimatu, siis enam mitte.
selgeltnägijana võin öelda. lühiajalised armulood majanduslikult edukate meestega kaovad varem või hiljem. sest noorus kaob. ei aita ka deviis- mida vanem eit, seda lühem kleit...
karma ei ole ainult see, mis saabub alles järgmistes eludes.. ta saab sind kätte juba praeguses elus..
msi10. märts 2014, 12:30
üle-eelmises loos jutustas kats südantlõhestavalt, kuidas anonüümsed kommentaatorid olevat põhjustanud noore neiu enesetapu.
oma blogi kommentaariumis kõmmib kats ise tavaliselt kas anonüümselt või väljamõeldud nimede all. siis ta kas sõimab kadedaid ja haigeid kommentaatoreid või kiidab blogija säravat stiili, mõtteerksust, parimaks ajakirjanikuks pidamist. vahel harva astub ta üles oma nime all. seda tegi ta ka 3.juulil 2013 kl.1.27. tema kommentaar- "vabandan keda riivasin aga maaja kallast ajab mind oksele"
öisel ajal võis kats muidugi purjus olla. aga see pole mingi vabandus. kaineks saanuna oleks tark inimene sellise kommi kustutada. erinevalt tavakommentaatoritest on katsil see võimalus ju olemas.
niipalju siis eetilisest ajakirjanikust, kes üle-eelmises loos kirglikult anonüümseid kommentaatoreid süüdistas õrnahingeliste tavainimeste surma põhjustamises..
*kõmmib
msi10. märts 2014, 10:59
suri maaja kallast.
kui palju sellest aega möödas on, kui kats siin matslikult vana ja haige daami kallal näägutas?
kats, sa oled ikka puruloll, kui usud, et oma pealetükkiva tahtejõuga oma saatust muudad. sensitiiv viitas ka mõtlemise osale selles mõjutamisprotsessis. huvitav, millise mõtlemise mustriga sina loodad oma saatust mõjutada? ülimalt egoistliku ja enesekesksega?
Selgeltnägija sõber10. märts 2014, 08:40
Mulle ei maksa küll see mitte midagi kui käin tema kui sõbra juures..
teemapüstitaja10. märts 2014, 00:21
ah-ha-ha! ja katrin tõstatas teema, mida keegi ega kusagil enne pole käsitlenud? ja sisustab ta teemakäsitlused tõesti hiilgavalt!
Katrin oskab teemasid püstitada ja neile sisu anda, see meeldib mulle tema juures väga10. märts 2014, 00:07
Aitäh! :) Alar 1-le - arste jätkub Eestis siiski kindlasti palju rohkem kui posijaid. Tasuliste arstide uste taga järjekordi ei ole. Kes maksab, pääseb kohe löögile. Kel antibiootikumi v. haiguslehte (töendit jms.) v. n-ö puudevormistamist tarvis, läheb kindlasti (pere)arstile v. eriarstile, hingehädadega vast jah mujale rohkem.
Lisa.9. märts 2014, 22:35
Ja veel: Väga pikka aega on pidevalt ülal olnud kurdide enesemääramise küsimus. See paljudes miljonites rahvas soovib oma riiki, vabat ja suveräänset. Lääs ütleb, et terrorismi kaudu asju ei aeta, olles targu vait, et miks on see rahvas oma õiguste kaitseks terrorismi poole pöördunud. Ei hakka siin seda küsimust lahkama aga praktilis-faktiliselt olid Ukrainas, Maidanil need "süütepudelite pildujad", Savisaar ütles, et "kaikamehed" olemuselt samasugused terroristid, "Süütepudelitega asju ei aeta" selle jättis Lääs seekord ütlemata ja õigustab seega terrorismi. Miks ühtedelt vabadusenõudlejatelt oodatakse "rahumeelseid läbirääkimisi" aga teisi käiakse lausa riiklikul tasemel esindajate kaudu takka õhutamas? Miks oli Ukraina valitsus, eesotsas Janukovõtšiga, õiged inimesed Euroopa Liidu küsimuses läbi rääkima, siis ei olnud tegu lurjustega, "rahva vara riisujatega" jne, aga tarvitses presidendil allkiri andmata jätta, kusjuures keeldumine ei olnud ju kategooriline, sooviti vaid "mõnede asjade täpsustamist ja ülevaatamist" mis ühe suveräänse riigi seisukohalt peaks mõistetav olema sest "ühtki suppi ei sööda nii kuumalt kui seda keedetakse", kui sedamaid "läks löömaks" ja sedamaid muutusid läbirääkimispartnerid ühemõtteliselt lurjusteks ja seda ilma uurimise ja kohtuta , kui Ukraina valitsus ennast "kaikameestest" mõjutada ei tahtnud lasta. - ?
Sümdmused köeti kunstlikult üles, selles olen nendega nõus kes nii väidavad. "Noorik jättis kirikus "jah" sõna ütlemata, võttis mõtlemisaega aga selle eest viidi ta tuleriidale.
Janukovõtšil oli ju õigus, tuligi arvestada venelaste huvidega, huvidega mis on kestnud sajandeid ja olnud realiseerituses sajandeid kas osaliselt või täielikult.
kurr9. märts 2014, 22:33
katsi lugudes on kõige naljakamad 2 asja. 1.kui ta püüab olla hästi kujundlik. Evelini raamatus kirjeldab ta näiteks, kuidas näeb välja sakus selle maja sein, kus Evelin elas. see võiks olla põhjendatud, kui tegemist oleks millegi erilisega. aga ei ole.
2. kui ta teeb filosoofilisi ja elutarku järeldusi. nii nagu selle loo lõpus. jääme huviga jälgima, kuidas ta oma tahtejõu ja mõtlemisega oma saatust muudab..
kui jultumust pidada tahtejõuks ja ebaadekvaatset enesehinnangut mõtlemiseks, siis- miks ka mitte!
Muhhaboi.9. märts 2014, 21:47
Mida siin ikka imestada, löö vaid järjekordne ajaleht lahti, arstid saavad igast kandist tuld ja tõrva, et nagu lihunikud, või nii, aga sealsamas on suure ja "lööva" pealkirja all järjekordse "nõia" tegemised, et kui paljusid aidanud ja mis kõik veel. Mida või keda siis rahvas uskuma peaks, ega "kirjatäht ometi valeta"? Meedia, kullakesed, loob meid ja meie maailma.
Pange tähele, mida kaugemale need Ukraina sündmused arenevad, seda julgemalt hakkavad ka ennustajad sõna võtma. Mõni kinnitab aastate pärast, et nägi kõikke täpselt ette, targemad "erudeeritumad" kes ennast maailma asjadega kurssis hoiavad, need hakkavad asju analüüsima tervemõistuslikust seisukohast ja püüavad teha järeldusi mis võivadki tõeks osutuda, tulemuse paneb siis muidugi "segeltnägemise" lahtrisse.
Ma võiksin ka "segeltnägija" olla kui ma neid "kuisid" ei tarvitaks - Juba Ukraina sündmuste alguses kirjutasin mitmel pool kommentaarides, et Venemaa sekkub sündmustesse "kui" Ukraina sündmused hakkavad selgelt kalduma suunda kus Venemaad ohustab pääsust Mustale merele ilmajäämine. Selles ei saanud kahelda, Venemaa ja Lääs ja Türgi on aasatasadu Musta mere ja Krimmi pärast "kaigast vedanud", egas need asjad pole muutunud, pidevalt on käinud üks jagamine ja ümberjagamine, ajakohastatakse vaid sellega kaasaskäivat retoorikat, ei muud. Krimmis on tänapäevaks vene enamus, nüüd saab rahvale serveerida "rahvuskaaslaste kaitset" - Lääs pasundab omi pasunaid aga seekord mannetumalt, peavad iseoma sõnu sööma rahvaste enesemäärasmisest jne. Küll räägitakse korraldatava referendumi õigustühisusest sest kohal on "vene täägid" - Milline nihilism! - USA ja liitlaste "tääkide" toel viidi valimised ja pandi riigikord paika hiljaaegu nii Afganistanis kui Iraagis. Olgu need näiteks, sarnaseid "juhuseid" leidub veel ja veel aga "demokraatlik Lääs" hoiab suu kinni.
7-lapse ema9. märts 2014, 20:52
See inimene peaks ikka päris lausloll olema kes usub mingeid nõidasid kes ajavad mingit lolli iba suust välja sulle et,pettusega raha teenida.
detroit9. märts 2014, 20:37
Kats, sa oled jälle mingi omapärase valiku teinud. Mis autoriteet on Pargiwaht? Või Igor Mang? Niisugust üldfilosoofilist mulli oskan mina ka puhuda, aga südametunnistus ei luba.
Vaata delfi müstika nurgakesest, seal saavad inimesed oma küsimustele konkreetsed vastused. Kutsu Uriinia, Isemaag või Viktooria Bljad usutlusele.
Mis puutub Ukrainat, siis seal läheb niisuguseks andmiseks, et musttuhat hinge peab minema surma ja vajuma hauapimedusse. Mul üks tuttav müüb niisugust betoonist punkrit, mis tuumapommile vastu paneb ja kuhu võid kuue aasta konservid sisse mahutada. Peaaegu nagu Ameerikas. Kas tahad Setumaa talu vastu vahetada?
9. märts 2014, 18:21
misk see kirjatav tühjajutu pläkutis siis konkreetseid vastuseid ei andnud köigile ? miks ei räägi välja ükski nn. sensitiiv estoonia laeva pöhja laskmist venelaste poolt, varvara mörtsukat pole kinni vöetud, kui meil siin ei vöeta kinni isegi ilmselgelt teada kurjategijaid, ehk mendid on ise kuritegelik organisatsioon kogu selle klikivalitsusega siin ise end pannud jne. lolli rahvajäänukeid kottides üha enam... mis nöiad, reffe tuleb uskuda ! igaühele on silmnähtav, kuidas vene vihatud okupant igal pool oma relvade ja söjaga aina nahhaalsemalt ründab...
Pagulane9. märts 2014, 17:19
Mina ei uskunud selgeltnagijatesse.Aastal 1995 mu tuttav oli otsustanud selgeltnagija juurde minna ja kutsus mind kaasa.Votsin seda,kui nalja ja arvasin,et suudan toestada,et see koik on pluhff. Selgeltnagija juures palusin tal raakida esmalt minu minevikust ja peale seda vaatame,kas tasub aega muudeks asjadeks kulutada. Nii ma talle utlesin.Iga lausega,mida ta utles,ullatas ta mind aina enam ja enam.Mind tunda ta ei saanud.Olime erinevast eesti kandist.Vaatamata sellele teadis tta tapselt minu minevikku.Tuleviku ,mis ta mulle kuulutas,on siiani koik nii olnud.Muidugi on ka soolapuhujaid.Tema ei olnud.
Uskumatu'!9. märts 2014, 16:44
Aga kuidas neid inimesi nimetada , kes kanal 12-s kaarte panevad ja pendliga vibutavad,helistajatele tema tervist ja elu ennustavad? On ikka rumalaid inimesi, kes sinna helistavad. Muidu pensionäridel raha pole aga seal seletavad kümneid minuteid!?
Hullem veel!9. märts 2014, 16:09
Kes Eestis tööd teha ei viitsi, hakkab selgeltnägijaks, nõiaks, ennustajaks, ravitsejaks jne. Neid tekib, nagu muda madalasse kohta ja ikka leidub inimesi, kes neid usuvad... Kord oli väga pingeline olukord ja küsisin mõnelt väga tuntud Eestimaa "teadjalt, kas mu mees on elus? Ükski ei suutnud öelda selget "jah" sõna. Keerutasid ja ajasid "filosoofiat". Niimoodi võib igaüks udutada, kel fantasia töötab.
kohaj9. märts 2014, 16:03
Lugu õige, depressioonist ei vabasta mingi nõid ega psühholoog.
Tuleb ise tööd teha. Palvetada ja mitte üks, ega ükssada korda ega õhtut, vaid kogu aeg tuleb oma meelel ja südamel hoida "silma peal". Palvetada, kõige ilusama, kõige enam armastust täis oleva olendi poole. Olendite, Universaalse olendi, Olemuse poole.
See teadmine peaks olema koolis õpetatav, miite kahtlasi teid pidi hangitav.
Oma meele hooldust õpetavaid on palju ja on ka häid...
Aga.... oma hingega tuleb ka teha tööd, mitte ulatada oma pekkis hing mingile tüübile,
et kuule, - nõia-Ella, ime nüüd minust deprekas välja, ma plekin su kinni.
Nõiad on küll hingeliste perverssuste pakkujad, aga iga naise suhu...
Raske on sellest rääkida eesti neovihkava kollektiivse alateadvuse foonil.
Õnneks on meie keskel palju neid, kes palvetavad, enda teiste ja meie maa eest. Vaikselt... rahus...
Tee on teistpidi, ütles õnnis Jüri ühes oma luuletuses
kosmos9. märts 2014, 14:50
Tahate Ukrainast ennusutst?9. märts 2014, 14:45
Putin kompab muu maailma taluvust, kui palju Ukrainast ta suudab ära okupeerida. Mingi osa ta sealt kätte saab. Kas sõda tulekul? Mis tulekul? Sõda tegelikult käibki. Kes kutsub seda verevalamiseks, kes külmaks sõjaks. Juba siis kui Putin pistis Hodorkovski pokri, omistas seejärel GasPromi ja hakkas sakslastele gaasitrassi ehitama, oli aru saadav, see gaasitrass ei tule heast ja odavast gaasitarnest Euroopale. Putin ju nõudis, et ehitab trassi kui temale jääb trassi turvamine. Putin teab väga hästi kui suur osa maailmast ripub tema tissi otsas. Nüüd siis 65% sakslastest koos Merkeliga sellesama gaasitrassi otsas. Puutja polegi nii turakas. Nii kaua, kuni mujal näppu viibutatakse, kõnnib tema edasi ja vaikselt vallutab maailma. Ainult ajaloost selliseid ennemgi nähtud. Varem või hiljem kordub Waterloo lahing. Veelgi vaiksemalt kavalad on venelase selja taga hiinlased. Ootame ära? Näis. Aga Lusti kirjatüki järgi mõeldes, inimesed usuvad kõike, mida veidigi kõvema häälega kuulutatakse. Omale kasulikku selekteerib sealt välja vaid näpuotsatäis.
Elust enesest:9. märts 2014, 14:40
Lugu juhtus aastaid tagasi. Kõik arstid olid läbi käidud. Asjatult. Siis pöördusin Vigala Sassi poole. (Päikest Sulle) Sain abi.
ohi9. märts 2014, 13:40
Ohjeldamatud kaebused, et arst ei räägi, ei räägi, viitavad sellele, et meil on väga palju psüühikahäiretega inimesi. Need kaebused on emotsionaalsete-, tahte - ja mõtlemisraskustega seotud, mitte niivõrd füüsiliste hädadega. Vaimuhaigeite ravil on meil ju määrav sõna õiguskantsleril, kelle sõnavõtud meedikute mõnitamisel on juba rahva vaimsele tervisele ohtlikuks muutunud. Rääkimisravi, mida eeskätt rakendavad nõiad, leevendab tõesti psüühilisi vaevusi. Nii et teaduspõhisel meditsiinil ja nõidadel on oma koht, teadusmeditsiin aga on lihtsalt efektiivsem mittevaimuhaiguste puhul.
riina9. märts 2014, 13:13
Eestimaal on viimaste aastate jooksul tekkinud ,nagu seeni metsas,tervendajaid, kas ka nad ka kõik on nn tervendajad?igaühe otsustada,kui saab abi ,palun,mina tean ainult SURI ja Kaika Laine ,Ja minu poolt isiklikud tänud Kristile
rmr9. märts 2014, 13:02
Olen 60+ ja tean ,mida räägin,mul nii kogemusi mõlemaga,ise täielikult pettunud arstides,elan alevis,100 m perearsti juurde,lähen sinna ühtegi patsienti ei ole ,kabineti uksed lahti,joovad kohvi tööl perearst,2 õde,mul vaja unerohtu-vana sai otsa-öeldakse tule nädala pärast,paneme sind arsti juurde järjekorda,lugu selles,olen juba aastaid unerohtusid tarvitanud ,lihtsalt vaja klikata arvutis,aga pole aega ettenähtud-nii mulle öeldi,muid rohtusid pole aastaid tarvitanud,
ka arstid9. märts 2014, 12:13
on valediagnoose pannud, seega mille poolest nad muudest ravitsejatest erinevad? Lisaks peavad arstid teatud ravimeid välja kirjutama, kuna ravimifirmad on neile pakkunud kalleid koolitusi eksootilistesse maadesse.
tibu9. märts 2014, 11:38
loomulikult usaldavad nõidasid rohkem, sest nemad (nendel) on aega inimesega rääkioda....samal ajal kui arstid peavad tihtipeale tegutsema konveiermeetodil....
KKK9. märts 2014, 11:07
sattusin juhuslikult Pargiwahi leheküljele üks päev ja ütleksin, et see on tõeliselt avardav lugemine, Oleme ju kõik lapsepõlves lugenud Väikest Printsi ja kui siis soovitatakse seal lugeda Rebase ja Väikese Printsi omavahelist vestlust, siis on seal asju, mida tasuks endale igapäevaselt teadvustada. Unustame "taltsutamise" tähenduse ja "südamega" mõtlemise. Kahjuks ükski arst teadvust ei avarda ja oma tervise keerame ka ikka ise tuksi, kas läbi toitumise või eluviisi või mõtlemise. Aga Väikese Printsi lugemine tuletab väärtuseid meelde.
msi9. märts 2014, 10:48
mina saan küll aru, miks katsil nii suur huvi nõidade ja selgeltnägijate vastu tekkis. paraku mitte ukraina saatuse teadasaamiseks. kui taoliste inimeste käest küsida, milliste probleemidega nende juurde kõige sagedamine pöördutakse, siis tihti vastatakse, et eks ikka armusuhete asjus. kas aidata tagasi tuua huvi kaotanud endine partner. või panna keegi endasse armuma..
mis jutt see on9. märts 2014, 10:36
Mitte, et eestlane usub, vaid üks teatud seltskond, kes enne usub soolapuhujaid ,kellel tassib oma pisku pensioniraha, kui arste. Pärast kui tervis on juba niipalju nässus, soolapuhujate poole jooksmise tagajärjel, siis joostakse arstile, et tohter aita. Et siis arst peab essust saia tegema ja tervsie tagasi tooma.
abiotsija9. märts 2014, 10:35
pole küll nõia juures abi saamas käinud, aga pole vaja ka imestada, miks inimesed seal käivad.arstid lihtsalt ei kuula inimest, aga posija kuulab küll.siis teab ta sinust rohkem ja oskab rohkem kokku luuletada.kui arstid kah suvatseksid inimest kuulata ja aidata, ei läheks pooled inimesed mujale abi saama.aga meie arstid on ju nii ülekoormatud, neid ei huvita muu, kui retsepti välja kirjutamine.muidugi on arstid ülekoormatud, sest Eesti vabariik koolitab arste vaesele Soomele või Norrale või Rootsile...aga posijad jäävad ilusasti koju, Eestisse, neil aega inimest ära kuulata küll ja küll!
arvamus9. märts 2014, 10:30
Kui valik on, kas ravimifirma müügimees või nõid, siis valiks tõesti viimase, kahjustab vähem tervist, kui kanged ravimid.
On Ikka9. märts 2014, 10:18
erikuradisisukasartikkel
Alar1 Õhtulehele9. märts 2014, 10:12
Saatke see Lust ükskord psühhiaatri juurde! Aga minge kindlasti ise saatma, muidu läheb nõia juurde.
Alar19. märts 2014, 10:08
Kui loogikast lähtuda, siis oleks selle väite ka järjekorrad nõidade uste taga, mitte polikliinikus.
Ilmselt pole Katrin Lust lähtunud loogikast, vaid kõmulisusest.
Mina ütleks nii: "Eestis on inimesi, kes usuvad posijat rokem, kui arsti".