Suhted
8. märts 2014, 16:00

Ideaalne naine on sale, hea isuga ja vaatab mõnuga jalgpalli

Kui tahad meestele meeldida, muretse C-korvi suurusega rinnapartii, vaata jalgpalli, söö nagu mees ja ole sale. Uus kohtinguäpp LOVOO korraldas 2000 mehe seas küsitluse, selgitamaks välja, milline on ideaalne naine. Nagu ikka, soovivad mehed suures osas võimatut korraga, näiteks naist, kes on hästi kõhn, aga samas sööb mehiseid portsjoneid.

Pruunid juuksed

Arvestade, et enamik filmikangelannasid on brünetid, pole mingi ime, et mehed just seda tooni juukseid eelistavad. Näiteks ilusatest brünettidest tuuakse esile Kelly Brook, Keira Kinghtley, Cheryl Cole. Värvitud juuksed nii väga peale ei lähe, sest jätab meestele mulje, et naine ei tunne end loomulikuna mugavalt. Mis puudutab juuksevärvi, siis siinkohal eelistavad mehed päris kindlasti naturaalsust.

Ei mingeid tätoveeringuid!

Kui just mees ise tätoveeringuid ei kanna. Vastasel juhul ei saa enamik mehi sellest kehakunsti fenomenist aru, pealegi, nagu selgub küsitlusest, peab enamik mehi tätoveeritud naisi karmideks mees-naisteks. Neile meeldib naistest mõelda kui habrastest olevustest ja milline õrn daam suudaks taluda nõelaga naha torkimist.

Sinised silmad

Sinised silmad koos pruunide juustega on täiesti vastupandamatu kombinatsioon, nagu selgub. Eriti sobib meestele siniste silmade juures see, et saab kasutada kõiki igivanu imalaid kommentaare: "Su silmad on nagu sügavsinine ookean" või "Su silmadest peegeldub suvine taevas!"

Rinnapartii suurus C-korv

Väike keha, aga suured rinnad – täielik klišee, aga meestele näib meeldivat. Nii et ka lugu sellest, kuidas väga suured rinnad enamikule meestest siiski ei meeldi, kuulub vist muinasjuttude kategooriasse.

Pikkus 165 sentimeetrit

Mehed tahavad raudkindlalt, et naine oleks neist lühem. Miks? Sest nad naudivad tunnet, et on suhtes suurem, tugevam ja kaitsvam pool.

Kaal 65 kilo ja ei grammigi rohkem

Seda kaalu peavad mehed silmas koos riietega, seega nii-öelda puhaskaal tuleb veelgi väiksem. Küsitlusest selgub, et jutt, mida kurvikam naine, seda parem, on üks tühi sõnakõlks ja muud midagi!

Amet – mesitsiiniõde

Mehed kinnitavad, et asi pole õeameti seksikas kuvandis, neid paeluvat selle juures hoopis kaastundlik hing, mis naisel seda ametit valides ilmselgelt sees peab olema. Salamisi loodavad nad ka sellele, et kui ise haigestuma peaksid, suudab õeametit pidav naine nende eest maksimaalselt hoolitseda.

Armastab rokkmuusikat

Meeste meelest on just see üks õige muusika. Kõige halvem on, kui juhtud armastama Justin ­Bieberit – seda ei suuda mehed kohe üldse taluda.

Sööb mehiseid portsjoneid

Kõige rohkem kaalud 65 kilo ja sööd mehiseid portsjoneid? Nojah. Õnneks ei eelda mehed iga päev õgimist, aga kindlasti pead olema valmis reedeti rasvast hiinakat, laupäeviti peojärgseid McDonald’si eineid ja pühapäeviti jõudu taastavaid praade sööma.

Joob valget veini

Kuigi vahel liigub ringi väärarusaam, et mehi erutavad õllejoojad-naised, siis tegelikkus on sellest kaugel: õlleklaasi taga konutav naine mõjuvat meestele hoopis eemaletõukavalt, sest näeb liiga mehelik välja. Aga naine ja valge vein, just valge, mitte punane, olevat vastupandamatult seksikas ja võrgutav.

Lemmiksari "Troonide mäng"

"Troonide mäng" – no see tingimus on õnneks väga lihtne täita. Miks ei peaks kellelegi meeldima leebe porno ajaloolises võtmes?

Lemmikfilm "Dirty Dancing"

"Dirty Dancing" – ainus põhjus on, et mehed loodavad, et tantsiksid neile magamistoas pesuväel täpselt samamoodi nagu filmis näha võib.

Naise auto on mehe omast väiksem

Näiteks Mini Cooper sobib väga hästi. Oluline on, et tegu poleks maasturi või ükskõik millise suurema autoga, mis ohustaks mehe valikut. Naise auto peab ikka mehe omast väiksem olema, mõistagi.

Armastab lugeda, väljas süüa ja reisida

Sa suudad vestlust ülal hoida ega istu vaikselt naeratades nurgas, kui teised räägivad. Meestele ei meeldi, kui peavad sinuga seltskonnas käies pingutama, et sul lõbus oleks, ja sind pidevalt vestlusesse kaasama. Nad eelistavad naist, kes on piisavalt avara silmaringiga, et ise enamikel teemadel kaasa rääkida, piisavalt julged, et restoranis suu lahti teha ka muuks kui söömiseks, ja piisavalt hakkajad, et reise ette võtta. Ja mitte ainult järjekordsesse Egiptuse kuurorti.

Armastab vutti vaadata

See on naiste puhul üsna harv nähtus, nii et kui oled üks neist vähestest, kes jalkat armastab, võid end õnneseeneks pidada – su valik meeste hulgas on märksa laiem! Meeste jaoks on see suurepärane mitmel tasandil: esiteks on teil omavahel üks ühine kirg (väljaspool voodit siis, mõistagi) ja teiseks ei karda ta sind oma sõpradele tutvustada, sest teab, et ka teil on omavahel vähemasti üks suur ja väga oluline jututeema kohe olemas.

Sina pead liha sööma!

Mehed on naistele aegade algusest liha koju toonud ja ilmselt seepärast ajab enamikku neist närvi kogu see taimetoidu kummardamine ja lihaasendajate söömine. Kui sa lihast keeldud, võtab iga lihatoiduline mees seda sügaval südames isiklikult, sest tunneb, et pole suutnud talle kiviajast sisseprogrammeeritud missiooni täita.

Eesti mees: ideaalid on reaalsuses igavad

28aastane Erik loeb nimekirja läbi ega taha kuidagi nõustuda. "Ma arvan, et ma suudaksin tõelevastavaks pidada ainult viimast punkti. Naine tõesti peaks olema haritud ja laia silmaringiga, peaks suutma erinevatel teemadel kaasa rääkida," ütleb mees.

See, kas naine sööb liha, joob õlut või valget veini, kas tal on A- või C-korv ja kas tal on tätoveeringuid või ei, pole Eriku arvates mingi näitaja. "Inimest selle kõige taga peab ju ikka vaatama. Muidugi võiks me kõik panna kokku mingi tobeda nimekirja ideaalsest naisest, sõbrast, emast, ükskõik kellest, aga ideaalid on reaalsuses päris igavad," on Erik kindel. T

ema pruudikandidaadid igal juhul nii rangetele nõudmistele vastama ei pea.

Saate "Kaalul on rohkem kui elu" eratreener Erik Orgu leiab, et selliste nimekirjade lugemine on humoorikas ajaviide, kuid reaalse eluga on sel vähe pistmist.

"Loodetavasti ei hakka mees nende punktide põhjal naist valima ega naine ennast ümber kujundama. On oluline, et nii mehed kui ka naised hoolitseksid oma keha ja vaimu eest, et leida võrdväärne kaaslane. Eelkõige peab naine jääma iseendaks," leiab Erik.