Blogid

Superkokk tahaks Eestisse rohkem kvaliteettooteid (11)

LISA KOMMENTAAR

veel kord !5. märts 2014, 16:02
Revali nostalgia .
Taastage, palun, legendaarne Gloria restorani kulinaaria pood Harju tn nurgal Mingi Ameerika pitsa ei sobi absoluutselt Hasa Revali Vanalinna. Jällegi, see oleks traditsioni ja ajaloo taastamine. Superkasulik gurmee ärikeskus.
Peab taastama ka legendaarne kohvik Tallinn-Foelschner !!!
Ja kus on meie legendaarne Pärl Nunne-Pika tn nurgal?
Imehead olid ka Piimasaalid Pika/Rataskaevu nurgal ja Kuninga tn.
Ka vana armas kohvik/kulinaariapood Kreutzwaldi tn/Raua tn nurgal.
?22. veebruar 2014, 15:56
kilgijunn22. veebruar 2014, 07:50
kadunud on näiteks pärnu kandiline vormileib mida pole kuskilt saada.leiburi jama ei taha suu sisse ka võtta.
panda19. veebruar 2014, 12:09
Issand kui õelad ja vastikud inimesed ikka on.
Revali nostalgia18. veebruar 2014, 20:41
Taastage, palun, legendaarne Gloria restorani kulinaaria pood Harju tn nurgal Mingi Ameerika pitsa ei sobi absoluutselt Hasa Revali Vanalinna. Jällegi, see oleks traditsioni ja ajaloo taastamine. Superkasulik gurmee ärikeskus.
Peab taastama ka legendaarne kohvik Tallinn-Foelschner. !!!
suur muutuja16. veebruar 2014, 13:33
lust ei julge enam siin oma harjunud viisil vinguda ja viriseda.
nimelt on tema uus unistuste mees enda unelmate naise kohta öelnud- "merle on supernaine...positiivne inimene, KES KUNAGI EI VIRISE..."
niiet lust sul pole mingit lootust! tarvitseb vaid ärimehel põgus pilk su blogile peale visata ja su lips on läbi! küll on tore, et raamatud ei põle! igal oinal oma mihklipäev! teenisid siin oma sendikesi provokatiivselt eestlasi sõimates ja pidevalt vingudes ning nüüd ongi saatuse karistav käsi kohal!
msi16. veebruar 2014, 11:05
no seekord tundub küll blogi lõpp käes olevat. blogija stiili ei tunne ära, kuidagi hillitsetud ja malbe. ja blogipostitus ei vasta žanri nõuetele. ei räägita blogija elujuhtumustest ega avaldata tema isiklikke seisukohti.
blogi kangelasteks on olnud 2 äärmiselt vastandlikku tegelast. 1 neist on ehtne vesipruul, kes on avaldanud 3 raamatut. ja kes tegi endale fb-sse fännilehe, kus tutvustas ennast kirjanikuna, kellel on fänne kogu maailmas.
teine on kivirähu ja juurega võrdselt andekas humorist, kes pillab oma pärle vesipruuli jalgade ette.
ja keeldub igasugusest enda promomisest, ei taha teha ei oma blogi ega fb kontot.
sõber Detroit! me teeme ise sulle fb-sse fännilehe! ja kui nii suur kuulsus sind hirmutab, siis võib sellest saada avatud leht huumorisõpradele, kus hakkavad ilmuma ka sinu siinsed sketšid. autoriõigus? a kes siinsest seltskonnast üldse on seaduskuulekas olnud? 1 on isegi avaldanud elusolevast kangelasest raamatu. ilma, et oleks peategelaselt isegi üritanud selleks nõusolekut saada...
ph15. veebruar 2014, 22:00
See naine Katrin Lust otsib raha ja meest kellel on seda.
Selline naine on odav ja roojane.
msi14. veebruar 2014, 20:04
kas lust on intrigant? vastus- kindlasti!
on ilmne, et enne 2 eelmist blogipostitust käis ta tais. juhuslikult viibis seal samal ajal ka 1 kuulsa kaunitari ärimehest endine elukaaslane. näib, et viimane ei ole mingil põhjusel huvitatud sellest, et avalikkus lusti tai-reisist teada saaks. aga lust on meil ju taibukas ja kaval. ta ei maini oma blogis poole sõnagagi, et reisil käis. aga pildid, mis ta juurde lisab, peavad otseselt andma mõista, kus maailmaotsas need tehtud on.
ja nüüd on ta algatanud ka naljaka mainepuhastamise kampaania. "katrin lustil...on seljataga abielu Inglismaal polomängija ja moekunstniku adan buchananiga. Inglismaa perioodil liitus tegus preili ja hilisem proua buchanan ajalehe daily mirror kollektiiviga, kus aitas teha seltskonnarubriiki 3AM ...nii mõnedki pidasid siis katrini lugu muinasjutuks, kuid kõik, nii tema kohtumised kui ka intervjuud suurte staaridega ja abikaasa adam, kes oli mõned korrad polot mänginud prints Charlesi endaga, oli sulaselge tõsi. just adam oli see, kes avas Katrinile tee brittide kõrgseltskonda, kuid - see abielu ei olnud määratud püsima."- tänane kroonika.
midagi nii naljakat pole hulka aega lugenud. loodame, et naiivne ärimees seda ka uskuma jääb. mida kats küll kroonika tegelaste meeleheaks pidi tegema, pole teada.
*adam
kurr14. veebruar 2014, 13:37
oot-oot, kas nüüd on lusti arvates ka Eestis mõni superkokk olemas? suvel mehkeldas ta 1 narkarist tüübiga, kelle väitel pidi eesti restoranitoidus viha sees olema. ja senini on kats ainult vingunud eesti toitlustusasutuste teemal. 1 erand siiski oli, kus ta kitsesalatit sõi. ja nagu ikka- pealkiri räägib aiast, blogipostitus aiaaugust. ja viimased postitused on 1 igavam kui teine. kats on nagu nõukaaegne lööktööline- plaan tuleb täita, kasvõi praagitootmise hinnaga.
msi esitas hiljuti katsile küsimuse- kas abielumehe ülelöömine õnnestus? vastus on- ei õnnestunud. aga nüüd on õnnestunud midagi hoopis kopsakamat võrku püüda. jälgime mängu..huvitav on seejuures see, et kui varem kats keksis kõigi oma reisidega, siis tekstis pole 1-ki viidet viimasele reisile. ainult postituses kats koos mõne loomaga idamaal. tundub, et uus salapärane kaaslane on katsil ära keelanud lobisemise sellest afäärist. kats, selline meeste käitumine viitab sellele, et tõsisemaid plaane tal sinuga pole. kooselu tulemas ei ole. elumeestel on traditsioon erinevate tibidega salaja kusagil soojal maal reisilkäimine. isegi sinu suur iidol savisaar on seda harrastanud.
*täpsemalt- koos loomaga on kats postituse juurde kuuluval pildil..
?14. veebruar 2014, 11:54
Super kokk lasi koha kõrbema,või mis?