Rohkem kui kaheksakordset tulu on aga võimalik teenida, ostes Hst&Mist 129 euroga eksklusiivkollektsiooni kuuluva musta pintsaku
Ilu ja mood
23. november 2013, 07:00

Šoppa ja saa rikkaks!

Kuigi mujal maailmas võtsid moemaiad juba mitu tundi enne seda, kui H&M paiskas müüki Isabel Marant pour H&M eksklusiivkollektsiooni, poodide uste taha järjekorda, siis Eestis on suurem osa kollektsioonist ikka veel poeriiulitel. Mis tähtsust sel on? Asjaolu, et kollektsioon müüdi mujal maailmas läbi vaid mõne minutiga ja jõudis ainult mõningatesse poodidesse, tõstis veebioksjonitel nende riiete hinna taevasse. See on aga hea võimalus juhust kasutada ja endale «taskuraha» teenida.

Inimesed, kes teatud asjadest ilma jäid või kelle «kodu» Hs&Mis kollektsiooni müügile ei tulnud, on nõus näiteks eBays maksma tohutuid summasid, et enda riidekappi mõnigi asi soetada. Müüjad on sellest teadlikud ja hinnad on poes küsitutest mitu korda kõrgemad.

Näiteks narmastega saabaste eest, mis poes maksavad 199 eurot, küsitakse eBays 626 eurot. 249eurosed nahkpüksid maksavad aga veebis üle 840 euro. Rohkem kui kaheksakordset tulu on aga võimalik teenida, ostes Hst&Mist 129 euroga eksklusiivkollektsiooni kuuluva musta pintsaku. Nimelt küsitakse eBays selle eest lausa 1082 eurot!