Heidi Klum on naine, kes aastaid eelistas mustanahalist muusik Seali.Foto: MAVRIXONLINE.COM - FILE PHOTO
Suhted
20. november 2013, 11:56

8 põhjust, miks valged naised eelistavad tumedanahalisi mehi (51)

Tegu on 8 põhjusega, mida naised nimetavad enim, kui valivad oma partneriks mustanahalise mehe, vahendab portaal Yoknyamdabale.wordpress.com.

1. Voodielu. Naiste sõnul on tumedanahalised mehed voodis lihtsalt nii head. Pole ka harv juhus, kus naised kurdavad, et valge mehe puusatöö on liialt aeglane, kuid orgasm kiire tulema, mistõttu jääb naine rahuldamata. Tumedanahaliste meeste rütmiliselt nõksuvaid puusi olevat aga lust ja lillepidu jälgida.

2. Nahk. Tume nahavärv harmoneerub valgega lihtsalt nii erootiliselt hästi, et sinna pole midagi parata. Rääkimata sellest, et see meenutab naistele šokolaadi.

3. Kohtlemine. Tumedanahalised mehed kohtlevad ja respekteerivad naisi paremini. Naised vajavad tähelepanu, mida nad tumedanahalistelt pälvivad. Naised tunnevad end tumedanahaliste käte vahel suisa jumalikult.

4. Enesekindlus. Tumedanahalised mehed on enesekindlad enda suhtes ja oma käitumises.

5. Tervis. Tumedanahalised mehed hoolitsevad oma tervise, naha, väljanägemise eest. Kui nii mõnigi koduperenaine on hädas, kuidas oma meest iga päev kaenlaaluseid pesema saata, kuid tumedanahalised mehed lõhnavad alati hurmavalt.

6. Mehelikkus. Euroopa mehed on liiga naiselikud.

7. Põnevus. Tumedanahaliste meestega ei teki kunagi ühtegi igavat hetke.

8. Hea välimus. Tumedanahaliste meeste seas on vähem neid, kes orjaks õllekõhu või liigseid kilosid, mis rühi lodevaks teevad.