Foto: Meelis Tomson
Naine
12. november 2013, 17:07

Skandaalne beebiblogija Mariann: miks ma ei või avalikult imetada, te pole tissi näinud? (231)

Üleöö tuntud beebiblogijaks saanud Mariann Kaasik osaleb avalikus kohas rinnaga toitmise kampaanias ja on enam kui kindel: „Mu laps sööb, kus tahab!"

Mariann sai tuntuks, kui kritiseeris oma blogis noori emasid, kes kirjutada ei oska ja liigselt lolle küsimusi esitavad. Naine sattus emmede tule alla, lõpuks kritiseeritud grupp suleti sootuks. Nüüd on ta uuesti noorte mammade ja teistegagi sõjajalal, nimelt leiab Mariann, et avalikus kohas lapse söötmine on igati normaalne tegevus.

„Miks ma ei või anda oma lapsele süüa kus ma tahan?" küsib Mariann ja imestab, et kui talle ei meeldiks, et keegi burgerit sööb, siis ta ei lähe ju talle seda ometi ütlema.

„Kui mu lapsel on kõht tühi, siis sa peab süüa saama, mitte ootama kuni koju jõuame või kuni ma talle mingi salli silmini tõmban, et ükski mööduja minu tissi ei näeks! Kas keegi pole tissi näinud?!"

Marianni paneb imestama inimeste arusaam, et kui last avalikult imetada, siis tähendaks see nagu ta tõmbaks keset poodi rinnad paljaks, käiks rinnad ees riiulite vahel ja kui meelde tuleks, siis annaks lapsele süüa ka. „Miks ma peaks oma lapsele mingi salli pähe tõmbama söömise ajal, kas teile meeldiks, kui ma käsiksin teil burgerit süües seda salliga varjata?" imestab noor ema.

Nii otsustaski naine kätte võtta ja osaleda ülemaailmsel noorte emade ja avalikus kohas imetamist propageeriva konkursiga, kuhu saatis keset poodi imetamisest tehtud pildi ning mida rohkem pilt meeldimisi saab, seda suurem on tõenäosus, et 1200dollari väärtuses kraami just Marianni koju satub.

Kui Sa oled avaliku imetamise poolt ja leiad, et just eestlane võiks võidu endale napsata, siis saad oma hääle anda siin.

Kommenteeri julgesti, mida arvad Sina avalikus kohas imetamisest? Kas see häirib sind? Miks? Kus ja kuidas peaks noor ema näljase beebiga käituma?