Ilu ja mood

Karl Lagerfeld: «Mitte keegi ei taha moelavadel näha kurvikaid naisi!» (34)

LISA KOMMENTAAR

viljandlane6. november 2013, 11:00
Pigem võiks neid nn.luukere modelle värdjateks pidada!
Fasionist6. november 2013, 03:44
Mida see Karl naistest teab?
Ta tegeleb ainult riidepuudele kaltsude riputamisega.
neiu6. november 2013, 03:38
"Mitte keegi ei taha moelavadel näha kurvikaid naisi!»
aga mina ei taha siin lehes näha sellise koleda vanamehe pilti...
tibu6. november 2013, 03:36
"Mitte keegi ei taha moelavadel näha kurvikaid naisi!»
VALE PUIHA...mina küll näeks neid hea melega...
Õige arvamus Karl !6. november 2013, 00:36
FAT is out ! Ja mingid silikooni mahutid jooksku kah seina !
kurvikate naiste pooldaja5. november 2013, 19:13
Ma ei näe probleemi! Moelooja vaatevinkilist ei tohigi naine, kes ta riideid kannab, olla ilusam/pilkupüüdvam rõivastest. Esitletakse ju kleite-kostüüme, mitte nende sees olevaid noori naisi. Seepärast hoitagu modelli mõiste kaugel lahus ilusa/ figuurika/ihaldusväärse naise mõistest. Ajakirjanikud, ärge promoge modelle ja modellindust! Las 'riidepuud' teevad oma rasket tööd, mille viljad on mõeldud 170/70, 165/60 jne formaadis naistele ostlemiseks.
Muide, artikli peategelane näis piisava veenvusega tõestavat, et ta rasvumist haiguslikuks nimetada ei saa. Haiguslik oli ikka õgimisvajadus. Ja ega ma väidagi, et söögihimuga on kergem võidelda kui rasvtõvega, st kui organismi tasakaal on juba väga põhjalikult rikutud.
jaja5. november 2013, 16:35
Ülekaaluline on raske olla (olin ise) , pigem olla ikka kõhn ja sportlik. Toidu peae kulub vähem raha, enesetunne suurepärane. Täiesti poodan lagerfeldi propageeringut, sest igaühel on võimalus kaalust alla võtta ja oma toiduplaani muuta. Paksud inimesed on toidust sõltuvuses - rikuvad sellega oma tervist ja kurnavad loodust. :)
sa Karl..5. november 2013, 14:34
...räägi enda eest ,su jutt ei lähe mulle korda.Näiteks Marilyn Monroe oli väga ilus naine ja polnud sugugi kõhnuke ,eelistan ikka naiselikke vorme...silm puhkab kohe.Ja võta need rõvedad prillid ükskord eest ära!
klišee5. november 2013, 13:56
Kui klišeedesse langeda, siis enese näljutamine ja piiramine muudabki inimese õelaks. Kui vanamees pole poisikese kehaga naturaalselt ning selle säilitamine tähendab pidevat ranget dieeti, siis inimesed eelistavadki, et vana närvipundar ja õeluskott kuskilt kaugelt mööda käib.
MATS5. november 2013, 13:35
Kas see kõhetu naise kuvand pole mitte tellimustöö? Et enamik naisi tunneks oma keha pärast piinlikkust ja end dieetide ning egasugu imevahenditega näljutaks. Naine on ju moevoolule märksa mõjutatavam kui mees, sel alal ta raha kokku ei hoia. Ja igasugu drenažöörid, vibraatorivööd, dieedid, konsultandid, toidulisandid ning imeravimid on ju äri, kus kasumeid mõõdetakse miljaritega. Asi see siis moedisaineritele ning modellidele pisut raha pihku pista. Nii öelda tootmiskulud, investeering.
MADIS5. november 2013, 13:29
Mina eelistaksin moelaval näha pigem Marilyn Monroe proportsioonides naist, kui mõnda end ära näljutanud, kahel kõhetul ning kodisel koival seisvat anoreksikut.
xxx5. november 2013, 13:18
Kas kurvikus siis tähendab automaatselt et paks ja ebanaiseliku figuuriga on siis OK
Miks siis ikka moeloojad naiseliku figuuriga naisi vihkavad,samas kui normaalsed mehed
ei armasta kondiklibusid
tea5. november 2013, 13:12
ausõna, kõigile meeldib vaada anoreksikuid, kellel pole õigeid rindugi ja täis botoxit nii eest kui tagant. Kas modell nutab või naerab ega eriti aru ei saagi näod on neil ilmetud 24/7! Aga moodi mõjutab väga palju Lõuna-Ameerika ja seal on ikkagi moes kurvid. Olgem ausad ka ilukirurgia tähelend algas ju sealt. Edu Karlile vaadaku ise oma kahte konti ja k***haisu!
kunagine paksukene5. november 2013, 12:17
Asi on selles,et praegune ühiskond eelistab saledat keha, mis oleks ilusti treenitud.Riidepuusid ja pekimäed ei meeldi kokkuvõtteks enamusele. Sorry aga nii on. Ma üldjuhul ei "heidi" inimesi, kes veidi vormikamad aga närvi ajavad noored inimesed ja lapsed, kes igast s*tta näost sisse söövad ja siis pool elu haiged on ja ei jõua üht eega teist asja teha ning vanemad mokk töllakil teevad kõik nenede eest ära.Igatahes kui ma lapsevanemaks saan,siis salaja jälgin küll,et mida mu laps sööb ja kuidas liigub. Seda ei pea lapsele ots eütlema,et ära söö,muidu lähed paksuks aga vanemate asi on selle asjal silmapeal hoida. Kellegile ei meeldi olla tüse ,rääkigu kui palju jaksate, mingil hetkel elus kõik see negatiivsus ja surve jõuab sinuni ikkagi ja siis tunned end halvasti. Muidu ei oleks see mingi teemagi üldse, aga kuna on vaja end õigustada ,siis on välja kujunenud selline sõda. Samuti leiab ühiskond ka seda,et tuleks aksepteerida paksukesi ( kes on söömise läbi selliseks saanud), et noh see on ikkagi arenenud ühiskonna märk ju ja "love the skin your in" . Kuskil Aafrikas on see jõukuse ja viljakuse märk aga kahjuks lääneühiskonnas mitte.Seega ei peaks paksukesed vinguma ja kuhugi saadetesse makeoveri jaoks ronima,vaid ise ette võtma end. Ja kui olete endaga rahul,siis ei maksa välja teha sellistest Laagerfildidest, kes on tegelikult tühikargajad ning täiesti tavalised inimesed , omade kompleksidega.
eks ta ole...5. november 2013, 12:12
eks tal ole omamoodi õigus, seksikaid naisi moelavadel eriti ei näe, mõni üksik ehk. tundub siiski, et vana mees (ehk isegi gei, mis on ka moemehe puhul tõenäoline) ajab põhjuse ja tagajärje segi - lihtsalt nendele kõrenditele on kerge erinevaid hilpe sobitada, seega universaalne standardne riidepuu ja muud põhjust polegi. pealegi - kui modell on sexy, kes siis hilpe vaataks?
eks meil enamasti ole naine ikka toas ja voodis ja riided kapis puu peal;)
5. november 2013, 12:09
Päris elus teised võidu numbrid5. november 2013, 12:07
Teine moeloojatele iseloomulik ületähtsustamine on ülipikad naised. Päris elus ei ole pikkus just ihaldatavaim asi naisele.See toob ainult RIIDED paremini välja poodiumil kõndides ja hoolega paljude fotode seast üles otsitud FOTOPOOSIDEL (materjali rohkem lehvimas ülipika ja kõhna seljas).
Mõjutatav noorus ihaldab seda, mis tal olemas olles poleks enam üldse nii ihaldusväärne. Ajupesu-ehk,mis on kasulik poodiumil, pole seda mitte päris elus.
Indrek25. november 2013, 11:40
Mina küll tahaks... küll aga ei taha seal keegi näha pildil olevat vana nässi.
Nii ongi5. november 2013, 11:05
Tegelikult võiks sõnastada realistlikult - keegi ei taha näha moelavadel pakse naisi.
mina5. november 2013, 10:50
Muinasjuttudes oli papa Karla ikka tore,tark,abivalmis! Aga kes see Karl on?? Normaalne mees sellist lolli juttu ei aja! Naine peabki olema ,,kurviline,, ja peabki tal ka üht-teist olema,nii vaatamiseks kui ka katsumiseks! Aga moelava tibid? Ära näljutatud tüdrukud,vaata et kukuvad veel näljastena maha!!
vökk5. november 2013, 10:44
Mul selle onu Karli peal ka üldse silm ei leba. Lühike kortsus vanainimene ( mida kuulsus ja raha ei suuda minu silmis paremaks teha)
juuli5. november 2013, 09:44
Kui üks mees peab ilusaks teise mehe keha, siis ei saagi ta aru miks naisel on rinnad ja puusad. Kõik need meesmoeloojad on ju omasooiharad.
Inimene on lollloom5. november 2013, 09:19
iNIMENE HAMMUSTAB IKKA JA ALATI "OMA SABA".rÄÄGI PALJU TAHAD TERVISLIKUST VÄLJANÄGEMISEST,IKKA KONDISTATAKSE ENNAST HAIGEKS! rÄÄGI PALJU TAHAD ARVUTI HALVAST MÕJUST SILMADELE JA KEREKUJULE,IKKA ISTUTAKSE HOMMIKUST ÕHTUNI JA LASTAKSE LASTEL ISTUDA JA OSTETAKSE VIDINAD KÄTTE,ET NAD SELLEST ekraanipassimisest iial ei vabaneks!Räägi palju tahad kartulikrõpsudest jne. aga ikka pugitakse ja ostetakse massiliselt
Väga vähesed modellid on 5. november 2013, 08:56
tegelikult kahjuks ilusad, sestd nagu öeldud, nad on nagid. Nagidele on hea riideid selga panna, kuid vaadata pole midagi ja kinni pole ka kusagilt võtta. Kui sa paned kurvikale naisele ilusad riided selga, siis võib juhtuda, et keegi ei vaata enam riideid vaid naist ja unustatakse ära, on see Lagerfeldt, või kes iganes.
alf5. november 2013, 08:51
Moelaval just peavadki naiselikud naised olema , mitte äranälginud kondibuketid ,kes kõndides võivad iga hetk kokku kukkuda. Ilmselt on kellelgi väärtushinnangud tugevalt paigast ära. Anoreksikuid modellideks hinnata on maitselageduse tipp, rääkimata eetilisest küljest.
Sammy Davis Jr.5. november 2013, 08:27
Karl võiks juba muuseumisse minna! Sellist lollust ajab välja!
Jess5. november 2013, 08:20
Hunnik konte ja kusehais on loomulikult hulga sobivam!
Doktor5. november 2013, 08:08
Paraku5. november 2013, 08:07
Tuleb Karliga nõustuda!
JoppEduardo5. november 2013, 08:07
Lolli vanamehe loll jutt!!!!!
AKV5. november 2013, 08:06
Valetad raisk. Kellele neid nagisid vaja on. Miks moetegijad eelistavad konte? Vastus on lihtne nagu nael. Kontidele riputa selga mida vaid, Vaadata pole midagi. Aga kurvikatele (mitte pekistele) peab OSKAMA LUUA JA ÕMMELDA. Oskused on aga kallid.
kle5. november 2013, 07:57
Mina ei taha neid pekiseid üldse kusagil näha......
nonäedsa5. november 2013, 07:46
ere näide sellest kui kehvasti mõjub range dieet ajule