Suhted

Andres Raid annab kohtamisnippe: "Eesti naiste seas ei ole populaarne vaesus!" (54)

LISA KOMMENTAAR

kui16. oktoober 2013, 18:12
mees äpu ei ole. siis ei ole ta ka vaene.
eesti mees16. oktoober 2013, 16:23
...Aga ma ei viitsi naistele valetada - ütlen kohe, et olen ennast laenudega natuke nagu sund-seisu sättinud... ning liigset sära/luksust pole. Sellegi poolest... Absoluutne rekord - netis väga juhuslikult kohatud naisterahvas tahtis mind lihtsalt näha ja sõitis kohale 1900 km!!! Täielik mõistatus.... naine ise väga haritud, kaunis, väga eetiline... eestlaste jaoks vb isegi liiga konservatiivne.. aga spontaanne! ..Jahh.. me suhtleme edasi... :)
Bellany16. oktoober 2013, 10:39
mul on ükskõik palju mees teenib, peaasi, et teenib piisavalt!
hea elu..16. oktoober 2013, 10:24
kas Andres räägib seda oma kogemustest? Aga ööklubides käibki ju üks klass tibisid oma noota vedamas.Ja sellepärast ongi need igatsorti konkursid nii popid-saad omale mõneks ajaks nime teha ja siis ehk ka mõni mehpojast rikka pere võsuke ka näkkab...Pole vaja narkomuulaks hakata sest tööle ju keegi eriti minna ei taha..aga need autod parklas võivad olla ju laenatud selleks õhtuks..
Televisioonivaataja : Kui Raidi poolt juhitud Tallinna TV saateid vaadata siis jääb kyll mulje, et 16. oktoober 2013, 10:09
likvideerida ei tuleks tema meelest vaesust vaid eelkòige kogu meie iseseisev Eesti Vabariik .
Sõnake sekka ka naiste poolelt16. oktoober 2013, 10:08
Kui ilma rahata saaks ära elada, siis oleks mul üsna ükskõik, kes kui palju teenib! Pigem peaksid iseendaga hakkama saavad inimesed endasuguseid vaatama, kui ei taha ebavõrseid peresuhteid. Kuna eestis on naiste tööd reeglina ikka veel madalamalt tasustatud, siis kriteeriumiks saab olla iseendaga toime tulek, mitte aga palga suurus. (Raha versus ilu fännid peaksid ju oma valikuga rahul olema, -mitte aga partnerilt hiljem rohkem, kui algselt kokku lepitud, nõudma. ) See tekitab segadusi.
mari16. oktoober 2013, 09:21
Ükski vaene inimene ei peaks eeskujuks olema. Mis loomariiki puutub, siis emane valib alati võimaliku tugevama variandi, sest see kindlustab parima järelkasvu. Nii ka inimene, see on loomulik instinkt. Aga kui naine on ennast täis, loll ja ülbe, kasuahne, siis milles probleem, teda saab ju ignoreerida. Samas saab ju ka kahjurõõmu tunda, sest kui mees alatasa jaurab sellest, et naise parim omadus on ilu siis miks ei võiks naine nõuda raha. Kuigi ühed lollid mõlemad.
heh16. oktoober 2013, 09:15
Meie riiki on liiga kaua valitsenud mehed, seadused on meeste tehtud, on tekitatud olukord, kus peetakse loomulikuks, et naised teenivadki vähem, sest neil on ju kõrval mees, kes peret nö. elatab. Ei maksa siis imestada ka selle üle, et naised on kohandunud ja kasutavadki julmalt mehi ja nende rahakotti ära. Ära peab ju kuidagi elama.
Zaagim16. oktoober 2013, 08:25
Igast rikkast saab kord vaene...
Perest16. oktoober 2013, 06:50
Miks nii paljud Eesti naised peavad uksinda lapsi kasvatama? Samas on nende meeste arv tublisti suurenenud, kes ka uksinda lapsi kasvatava.. Varem kasvatasid peamiselt neeed mehed, kelle naine oli surnud.Tundub, et meie perekondadel puudub tugevus ja uhtekuuluvustunne. Voib-olla ongi meie perekonnad valedel pohjustel alguse saanud? Valime endale naise voi mehe valedel alustel. Samas ei nahta vaeva, et hoida peret koos. Lihtsam on lahutada ja jalle teise juurde minna. Nii tore on vaadata paare, kes on aastakumneid koos elanud! Ja veel, mehed voiksid oma lapsi tunnistada. Keegi ei tea tulevikku ette. Voib-olla kunagi on neid Sulle vaga vaja.
to naine 12.4416. oktoober 2013, 02:30
See on küll puhtalt sinu enda viga, et ainult puudega mehi ligi tõmbad.
Algatuseks vaata peeglisse ja ei usu, et töökas oled, su jutust loen välja.
Zuper!16. oktoober 2013, 01:06
Mina just otsisin endale vaese Soomlasest mehe!Pankrotistunud firma omanik ja praeguseks tavatööline...Nii nunnu ja ma armastan teda tema enda,mitte mingi raha pärast!...võiks siis lõpuks ümber lükata ka müüdi,et Eesti naised Soome rikkaid mehi otsivad!Ei aina!Minu põhimõte oli just keeleõppe täiendamise eesmärgil leida omale Soomlasest kallim ja selline,kelle puhul ei saaks keegi väita,et hoolin vaid tema rahast.Neli aastat üksindust on lõppenud ja käes on aeg nautida õnne,alustades võrdsel tasemel!
to ELU...16. oktoober 2013, 00:33
Viskavad üle silmakirjalikud naisterahvad, kes möiragavad iga nurga peal võrdsusest, kuid samas ENDA paariliseks ihakavad isast, kes "suudaks rohkemat".
ELU...15. oktoober 2013, 23:52
Ärgem matertagem naisi ega mehi, vaid vaadakem üldist pilti. Juba siis kui inimesed veel metsas niiöelda karjadena elasid, siis ei olnud sellist maksevahendit nagu raha. Mehed käisid küttimas ja pidid tugevad olema, naised kasvatasid lapsi. Juba siis vaatasid naised mehi nende tugevuse järgi, kas mees suudab peret toita. Tänapäeval me enam metsas ei ela ja mehed ei käi küttimas metsas, vaid vahendiks enda pere toitmiseks on RAHA Seega ei ole mitte midagi muutunud, ainult vahendid kuidas peret toita. Ja seda peab mees suutma!
22a neiu15. oktoober 2013, 21:12
See on maailmas kõikjal nii,et inimesed (mehed ja naised) eelistavad ja soovivad saada edukaid "rikkaid" partnereid,sest see kindlustab su elu. Ja miks peakski tahtma vaest inimest, kes veab sind endaga põhja??? ......Inimesed ole koos ainult raha pärast. Alati on mingid tunded, iseasi kui pikaks ajaks neid jagub. Inimesi on igasuguseid. Mina tean ,et mina ei ole selline ,kes raha pärast meest tahab ja vaatab. Minu jaoks on tähtis,et inimene oleks mõistlik ja tark. Kui inimesel on ajud,siis vireleb ta ka vaesusest välja. Vat hoopis lolli meest, kes arvab,et on mees ainult siis kui auto per*e all ja rahakoti lukk kinni ei lähe, ei taha lõpuks keegi. Ja kui juhtub,et mees kaotab kõik ja jääb töötuks,siis oleksin toeks ning aitaksin igati,sest olen ju koos selle inimesega,mitte tema varaga. Sinna kuhu me lähme, ei saa kaasa võtta midagi peale mälestuste ja armastuse, mida elu jooksul said, kogesid ja jagasid.
Mis nippe tegelikult15. oktoober 2013, 19:29
see vana kriminaal ka annab!
Mis nippe tegelikult15. oktoober 2013, 19:29
see vana kriminaal ka annab!
näidake15. oktoober 2013, 19:28
mulle seda eesti meest,kellele pank keskmise palgaga laene või liisinguid ei anna!Eriti huvitav,mida orjapalgaga müüja võib meestest arvata!
Joachim Ripptropp Treiljunga 15. oktoober 2013, 18:12
Olen 100% nõus Lehma Leida jutuga, isegi 101 hüääni läbivalgustamine annaks tulemuseks - tühjus.
Anšhip 15. oktoober 2013, 18:10
Eks siis mammona kummardamise paradigma ole hakanud kenasti vilja kandma!
jkjk15. oktoober 2013, 18:06
See oli Lust? Vaatasin et oskab rääkida ja mõleda:) Meedliv. Aga eesti filmiga on just nagu räägiti.
eesti mees (ei ole gei)15. oktoober 2013, 17:18
Ei pööra naistele mingitki tähelepanu. Naised, käige õige ...
nii ja naa15. oktoober 2013, 16:51
noh, raid teab mis pole naiste seas populaarne, mina tean, mis pole meeste seas: inetus ja paksus ei ole eesti meeste seas populaarne. naise valikul siis, pea silmas. nad ise on küll inetud ja paksud, enamasti. juba ikka 25-sed on paksud ja lodevad. laisad ka. aga ime-ime - ülbust ja enesekindlust neil juba jätkub.
täiesti ätistunud15. oktoober 2013, 16:42
elukombed on lõpuks näost näha-vanur.
näeb 20 aastat oma vanusest vanem välja.
vaesus ei ole populaarne15. oktoober 2013, 16:17
Ka teiste maade naiste hulgas. Miks Filipiinide ja Tai naised nii väga valgetele meestele Soomes ja mujal mehele kibelevad?! ikka selleks, et lootes paremat majanduslikku tulevikku endale ja järglastele.
tiiutalutütrekesestkabujalake15. oktoober 2013, 15:57
Vaesus on üsna suhteline mõiste ja kui ikka käed-jalad otsas ning pea ka töötab, saab inime igasugustest mõõnadest üle.
Äkki on asi hoopis selles, et joodikud ei ole ´hinnas? Sõltumata isegi sellest, kui prominentsed nad on...
mees15. oktoober 2013, 15:19
aga mulle vaesed naised meeldivad,üks tingimus,peaasi,et ei suitseta,see viib kõik aktsiad alla:(
kiisu-miisu15. oktoober 2013, 15:04
No baarides töllerdajate hulgast ma küll endale meest ei valiks, teada värk!!!
aadlipreili15. oktoober 2013, 14:44
Vaesus naiste seas mitte kunagi ei ole olnud populaarne!!!!!
mis meid masendab15. oktoober 2013, 14:41
Eestlane käitub tihti endale vaenulikult, mis tuleneb meie vanematelt ja vanavanematelt teadlikult ja alateadlikult ja mis tuleneb talupojatarkusest ja peamiselt usumeeste soovitusi järgides.
Veiko15. oktoober 2013, 14:39
Lust sa oled vapustav naine aga õiget ametit sa küll ei pea, muuseas hetkel on paljudes poodides peeglitel allahindlused. hahahahahahahaha
Hmmmm15. oktoober 2013, 13:58
Tavaliselt on need rahaga tegelased jubedad ülbikud. Ja nõuavad oma kaaslastest ka palju. Kuigi endal eriti välimust pole :o. Ei saa aru sellisest suhtest, kus naine on mehega ainult raha pärast! See suhe kestma ei jää.
Oh Andres Andrez15. oktoober 2013, 13:56
Mina mäletan aegu kui meesterahvas ise mööda restosid ja klubisid ringi luusis ja tilk keeleotsas noori naisi passis :D
Noh aga mehe puhul ei ole alati oluline, et palju tal seda raha ja vara juba on, palju olulisem on, et kas mees on arenguvõimeline ja kas tal on soovi midagi muud ka teha kui diivanil oma sugukallidusi haududa ja õlut mulistada.
vaesus versus vale kuvand15. oktoober 2013, 13:43
Olgem ausad,enamiku naiste rahakott ei kannata kriitikat.Kui naised hakkavad kas esimesel või mitmendal kohtingul meeste kallal pisidetailides norima,siis arvatavalt on tegemist hälbinud või lihtsameelse naisega.Muidugi endast lugu pidav mees kummaliselt käituva või silmatorkavalt enesekeskse naisega suhteid ei loo.Sageli on põhjuseks naise narkoprobleemid või alkoholism,ka psüühikahäired.
Naine15. oktoober 2013, 13:41
Mul on ükskõik palju mees teenib aga kui ta arvab, et mina pean teda oma väikese palgaga teda üleval pidama siis käigu metsa. Praegu on sellinne dendents - mina naisele raha ei anna, ta on rahapeal väljas - las ostab ise kõik siis on näha palju ta armastab. Aga sööb nagu loom kogu mu palga maha, milleks mulle mees???
PIIGA15. oktoober 2013, 13:36
mart15. oktoober 2013, 13:32
Huvitav, millal on vaesus ja rahapuudus olnud atraktiivsed? Pole mõtet rääkida enesestmõistetavatest asjadest.
minge jah rikaste juurde 15. oktoober 2013, 13:26
kena siis eks siis kimage nende rikaste meeste juurde äkki on need teie tõotatud paradiis sest südamlikus ju rikkus vist naiste seal pole !
Mõnus aga vaene mees15. oktoober 2013, 13:17
ohhhhhh15. oktoober 2013, 13:16
kui tark mees ..........kõik, mis suust tuleb, on kuld. kus on vaesus popp? õhtaleht ja raid teavd ja ütlevad.
landlord15. oktoober 2013, 13:10
Jajah. Vallalised miljonärid, kui te kullakaevajaid vältida tahate, siis ostke esimese asjana vana Ford ja külastage Humana riidepoodi :D
Hirmus Ants15. oktoober 2013, 12:59
Millal tuleb seadus Eesti desovetiseerimisest ? Millal tuleb kohus kommunistide yle Eestis ?
Fakt15. oktoober 2013, 12:59
Naised eelistavad pigem teadlikult kriminaalset ja suurt tulu teenivat kaabakat, ausale kuid vähe teenivale mehele. M.O.T.T.
Eesti mees15. oktoober 2013, 12:54
Vaesus ja viletsus on atraktiivne vaid meestele. Nad kohe otsivad seda naistes.
Bla15. oktoober 2013, 12:49
Kui tahad pere luua siis on raha vaja, midagi ei ole teha. Iseasi kuidas ja mille nimelt raha teenitud on.
Kas 15. oktoober 2013, 12:45
Kas siis Eesti meeste hulgas on või ?
naine15. oktoober 2013, 12:44
Kui mehele on aluseks ööklubides kolamine ja sealkäivate tibinate arvamus, siis ärgu otsigugi omale naist vaid litutagu koos nende tibinatega ringi. Niikuinii teeb korraliku naise õnnetuks mingite ööklubide tibinate järgi õhkaja-arvestaja. Eesti naine teeb ise tööd ja kasvatab ise oma lapsed ja mida eesti naine ei tolereeri on, laiska meest ja neid on siin nagu vihma. Istuvad naistele turja peale elama. Ja see pole mitte vaene mees, vaid tööpõlgur,kes väidab endal puude oelvat. Kuidas nad omale puuderahad sebivad, see on mulle arusaamatuks jäänud. Muidu aga kõik korras ja seksi teeb ja seksida saab aga näe tööl ei viitsi käia, saab puuderaha ja istub naistel turjal. Nii, et Raid ärgu rääkigu. Oma kirju elu ja paljunaiselise mehena pole tema küll mingi iidol seletama.
stella15. oktoober 2013, 12:42
ei meeldi jah vaesed mehed, kõige vastikumad on aga vaesed sugulased.
kkk15. oktoober 2013, 12:35
Asi ei ole selles, et naistele väikese sissetulekuga mehed ei pruugi meeldida vaid pigem mehe enda enesehinnang kannatab vaesuse pärast ja see ei ole atraktiivne.