Naine

Sügis käes: uue hooga trenni! (4)

LISA KOMMENTAAR

mari5. oktoober 2013, 08:23
Aga pole ju mingeid selliseid trenne, kuhu minna. Reklaamitakse võõrapäraste nimedega liikumisi. Lähemal uurimisel selgub, et mingi rabelemine käib. Kes kuidas siis vehib ja mis esemeid kaasab. Koreograafia on ülimalt keeruline ja muusika käib kõrvadele. Kõike seda kokku nimetatakse uueks lähenemiseks. Mina tahaks küll vana lähenemist, kus veidi vanem inimene saaks ka kerge koormuse, venituse, rütmilise muusika saatel.
kah...4. oktoober 2013, 21:57
... töötan õhtuti koristajana, täitsa õige- tõstad asju ühest kohast teise, jooksed ringi, higistad- trenn täiesti aus ning makstakse pealegi. Ja 6 õhtut nädalas.
Treener4. oktoober 2013, 13:33
Täiest vale väide, et kui selg ja põlved haiged, siis BOdyPumpi ei tasu minna - kui on õige treener ja tehnika õige (treener peab siis tehnika korralikult paika panema, mitte ise ees vildakalt tegema...) siis ei ole ohtu põlvele, seljale ja kõigele muule....
Mimmy4. oktoober 2013, 12:01
Läksin 3 kuud tagasi koristajana tööle, käin iga õhtu kella 17-21.-ni ja treenin nii et sapsud vahtus, maha olen võtnud 3 kuuga 9 kg ja raha makstakse ka veel selle eest, aga teie käige ja treenige, ning makske spordirõivaste, jalanõude ja spordiklubidele!