Blogid

Sõnasõda punasel vaibal ehk Anu Saagim, mis on Seppälä riietel viga? (83)

LISA KOMMENTAAR

affilirowly31. august 2013, 10:40
How are you doing?! you look: - http://kamagra100.blog.hr/ - kamagra supplies ...!!! I'm looking forward to seeing you again
syncsoonoli2. august 2013, 00:53
?????? ????!?????? ??????? ?? ?????? ?? ????? ????? ??????? ??????? - ????????????? ??????? - ??????????? ? ????? - ????? ?.???? - ???? ????? ?????????? ??????? ??????? - ????? ?????????? ?????? ,?????????? ?????????? ? ?.???? - ??????? ????????. ?????? ???????? ??? ????? ???? ?????????? - ????? ???? ?????????? ... ???? ???? ??? ??? ????????...
Javeadona31. juuli 2013, 17:46
?????? ????!?????? ??????? ?? ?????? ?? ????? ????? ??????? ??????? - ?????????? ?.???? - ?????????? ???? - ????? ?????????? ?.???? - ???? ?????????? ????????? ?????? ??????? ????????? - ??????? ?????? ,???????, ??????. ???????? - ???? ?????????? ???? ??? ???????? ?????????? ?????????? ?.???? - ????????????? ??????? ... ??????? ??? ???????!
29. mai 2013, 23:49
Preili Lust pole vis teadlik, et Anu Saagimi austatud abikaasa pole teps mitte miljonär. Ratia on köik oma maise vara ja rahad naise panga-arvele kirjutanud. Ja seda juba iidamast aadamast. Lust polnud vist veel syndinud, kui see protseduur toimus.
Parandage mind, kui asjalood on muutunud.
oioioi 22. mai 2013, 00:40
vaatasin veel korra pilti ja koledamaid naisi annab otsida,miks stellaennast laseb siduda selle jubeda nuustiku katriniga,see talle kull pluss punkte ei too.
jubalinnuke16. mai 2013, 22:22
Siin on paljud kommentaarijad juba öeldud seda, mida isegi just öelda tahaksin. Vasturääkivus. Kõigepealt räägid kui lõbustav ja huvitav on minna vaatama kuidas talupojarahvas punase vaiba maha laotab ja seal käitub. Sina ise, olles üks selle rahva tütardest, pead aga väga vajalikuks nimetada, et kannad kellegi tuntud maailmadaami ihudisaineri kleiti. Sinu seljas aga see kleit ei pääsenud esile ja meenuski Rehepapist see koht, kus talutüdrukud varastasid mõisaproa tagant surikleidi ja edvistasid siis sellega kui millegi enneolematult kauniga. Oled tõepoolest reisinud ja ma ei kahtle, et ka palju huvitavat on maailmas käies sulle silma jäänud. Head kombed aga on sulle tõepoolest vaid silma jäänud, kuid väärilise talurahva esindajana, ei oska sa küll ise väärikas olla.
vika16. mai 2013, 01:21
kas sa oled nuud pariselt LUST ja lahutus vormistatud va,miks sa sellest meile,su blogilugejatele teada ei anna,mida varjad,kaotatud miljoneid......,mis su mees sulle ei andnud,oieti tegi,pole motet investeerida lollile naisele,kel pole ajusid ja kes ei oska raha paigutada,ega kodutud koerad pole ainukesed,su mehel ka kari hobuseid,kes vajavad raha,mis siis,et pooled juba varastatud.
vika16. mai 2013, 01:13
ja ma jalle kohal ja tahaks lougu loksutada.katrini jutt on jama ,ise ta monitab eestlasi juba aastaid ja nuud utleb,et nii pole ilus.tead ,kata Anu on sust peajagu pikem ja voiks sulle lihtsalt pahe sulitada,Anul on ajud,mida sul pole ,Anu on miljonar,mida sina pole ja Anu on kena ja sinust peaaegu poole vanem,sa oled vaike raabakas tema korval.Anu nagi valja vaga seksikas ja ilus,ka rabalates naeb see naine kena ja seksikas valja.sina tuled Londonist,teed TV3 intervjuud mingis labases valges kleidis ja siis pead kaagutama ,kust sa selle ostsid,nome oled.meil on ainult uks Anu ja tema vastu ei saa keegi,toeliselt kift naine ja selliseid peab ju olema,mulle ta taiega meeldib,inimene,kes alustas oma elu UKSI tal oli raske alguses ,aga joudis valja sinna,kus ta praegu on. aga kuhu sina kata oled valja joudnud,mitte kuskile ,tagasi eesti ja akki mingi telekanal annab sulle tood.sa peaks ikka enda valimuse eest hoolt kandma,tegelikult arvan,et see ei aita,sest sul pole ju AJUSID.
mees15. mai 2013, 11:57
viskas siis lõpuks välja debiilse lusti, ega ta muidu siin ajusid ei k*****
mal15. mai 2013, 00:13
lustikummut tahab kangesti KEEGI olla ,aga kuidas ei pinguta,ta seda ei ole. kloun
lusti14. mai 2013, 22:58
eit sa mine keeda süüa oma mehekesele, mida sa siin passid, sõida koju, su mees ootab sind !!
katrin lust, mis on anu saagimil viga?14. mai 2013, 18:04
anu viga on see, et ta on ILUS, TARK, RIKAS JA HEA SUUVÄRGIGA. Sellepärast mõni kritiseerija teda vihkabki ja kadestab!
14. mai 2013, 14:00
punastel vaipadel tuleb käia nii, et turvamees daami kleidisabasse komistaks ja nina veriseks lööb.
egas siis eesti siniverised ei tohi muust maailmast maha jääda.
ka tõuhobustel on karva siledam ja saba patsi punutud, egas inimesed saa kehvemad olla.
see mida kellegi olga unistas, ei ole enam moes.
cccp värk
lihtne14. mai 2013, 13:23
katrin lust on jõmm. ajakirjanduslik jõmm. kui aru napib, siis jõuga.
pesumaja14. mai 2013, 12:47
Tavaline asi kui keegi teeb Katrin Lustile "LIIGA" siis blogi on ta vingumise nurk( otsi omale mees ja vingu talle oma mured)!!!!!!!! ja kui keegi julgeb talle midagi vastu öelda siis ta alles saab :D Kallis Katrin Lust sa oled tühi koht ja naine kes näeb kole ja räämas välja ei teeni lugupidamist välja!!!!!
Anu Saagim on DAAM kes oskab sinusuguseid kaltsakaid paika panna.
sama meelt Sparrow14. mai 2013, 08:11
Natuke halenaljaks, et Lust läks nii pöördesse, et tegi oma kleidist uue uudise ja jätkab seda ilmselt veel pikka aega. No nii koledasti kohe on vaja tõestada, et kleit ei olnud Seppäläst. Ja mis siis kui oleks olnud, keda huvitab, täiesti savi.
prooton14. mai 2013, 07:15
igal peol on üldiselt dresscode. Ja tavaliselt on nii, et kehvemini võid olla riides aga mitte paremini. Kui saagimil pole võimalust paremini tulla, pole midagi teha. Sellepärast pole vaja kaltsakaks sõimata. Kui sulle ikka esimese küsimusega p..sega näkku karatakse siis enamuse inimesi teeb see tigedaks. Või oligi lihtsalt see nn käts kokku lepitud,et oma arust glamuuri huvitavaks teha. See mingi kollase kirjanduse tegemised ei huvita 90%inimesi
pada sõimab katelt,14. mai 2013, 07:01
ühed mustad mõlemad. Ilus vanasõna kommenteerimaks antud lugu. Mõlemad, nii Anu kui Kadri, tulid üritusele eelarvamusega: konnatiigi bravuuripidu, lasen kõigile pähe kõrges kaares, näitan koha kätte. Mõlemad otsustasid seda teha kasutades riideid. Misest, et riided nägid erinevad välja ja kummalegi teise valik ei meeldinud. See oleks umbes sama, mis sinna peole oleks läinud täisriietuses emo ja räppar, ning üks sõimab teist, et mis sa tulid siia oma kottpükstega, ning teine sõimab vastu, et a sa vaata ennast, mingid mustad riided ja rõhutatud meik. Ühesõnaga- vahet ei ole, milline väljund valiti, tulemus on täpselt sama. Ja sõnum, mida üritati oma arust peenelt edasi anda, kukkus välja hale ja tobe ja provotseeriv ja mõttetu. Need kaks kodanikku ei saanudki arvatavasti aru, et tegelikult peegeldasid nad üksteist. Ja seda eelkõige läbi oma suhtumise.
Rääkides lihtinimestest, keda siin nii agaralt alati näiteks tuuakse (khm, juba see väljend "lihtinimene" on tegelikult nii tobe), arvan, et ka mina olen siis see nn lihtinimene, kes pole kunagi sinna "superinimeste" bravuuripeole sattunud. Ja käsi südamel, mingit kibestumust ma seetõttu ei tunne, kuna mind lihtsalt ei huvita sedalaadi üritused. Lihtinimesena ei armasta ma ka oma riideid osta Seppäläst, kuna minu arvates on need tõesti väga viletsa väljanägemisega asjad, millel on liiga kõrge hind.
sdfg14. mai 2013, 02:55
Lustil on vist ajus midagi väga katki:
1. Taktitundetu ja piinlik on meie koorekihi suhtumine oma rahvuskaaslastesse. Mõni ime siis, et meie esileedi samuti oma kulutustega rahvale näkku sülitab.
2. Mind paneb üldse imestama kogu see kuradi riieteteema, mis mõned päevad tagasi seoses Evelin Ilvesega lahvatas. Et meie esileedi peab olema esindluslik ja tal on lausa kohustuslik ülikalleid riideid kanda. Et esileedi ei saa käia kaltsudes või odavates riietes. See on jälle see väikese rahva kompleks, mis siinkohal välja lööb.
kurr13. mai 2013, 23:31
ei näinud enne ärapanijat päris algusest, vaatasin nyyd yle. juure pilkav jutt oli siis umbes selline, et järgmiseks hooajaks vaja leida saatele uued saatejuhid, ja lust oleks ka nagu 1 kandidaat, aga nähes kuulsat punase vaiba episoodi, jõudis ta järeldusele, et lust langeb konkurentsist välja, sest anu tegi talle ära 1-o, stella aga 2 null, kokkuvõttes sai siis lust ära 3-o. ja detroidil oli eile õigus, ka juur leidis, et 1 võidupunkti sai stella siis, kui mainis, et tal on ka täpselt samasugune kleit.
dish-ega sa tablodide latti liiga madalale ei nihuta? isegi keskmine tabloid ei ole nii mannetu!
armas!13. mai 2013, 23:12
Kallis Katrin, aitäh toreda seletuse eest! Mina olen sinuga absoluutselt nõus:))
PS! Su kleit ja sa ise nägid võrratud välja:) oled lahe tüdruk, jätka samas vaimus :)
Anu on ka tore proua, kuid mul on nii heameel näha, et keegi julgeb temaga ka eriarvamust avaldada:)
seega tõesti- elagu taaskasutatud riided ning sõnavabadus!
Oled tubli!!
detroit13. mai 2013, 22:59
Midagi kahtlast selle Kats äkilise vaesumisega on. Kas on süstla otsa kukkunud... silmavaade on küll niisugust üritust ja kellaaega arvestades suht selgepoolne, või öised tondipiiblid... või maksabki kõhu kõrvalt TV3-le peale nagu esimese aasta vormelipiloot ? Siinkohal mainiks /nagu venelased ütlevad - minu asi on ettepanekuid teha/ et ämma teemandikast on küll põhjatu kuid suuremadki üritajad on kõrbenud ja ara hundi nahk on terve. Äh, vanaks olen jäänud.
Kuskilt aegade udust meenub Uhke Olga nimeline tibi, silma järgi 1.90 ja Katsist kõvasti kopsakam, kes omal ajal lehekülgede kaupa Kroonikut /või oli see Anusaagimi juhitud Just? / kokku ostis. A lõppes temagi jaks.
13. mai 2013, 22:39
Mart Juur ja Gaute Kivistik panid omakorda Lustile ära :D:D:D
dish13. mai 2013, 22:12
Tundub, et Lust ja Stella jäävad tabloid-tasemele igavesti truuks? Katrin Pauts on kummagist parem, ent rabeleb sel hooajal kui kana takus ega leia end.
msi13. mai 2013, 21:34
kujutan ette, milline vägev cv võib olla katsi poolt tv3-le esitatud! kindlasti ei ole sealt välja jäänud õppimine londoni ylikoolis ja töötamine yhendkuningriigi tuntud ajalehes! kui omal ajal kroonika teda uskuma jäi, miks ei või siis tv3 sama usaldav olla!
aga mingi kahtlane jama on täna siin kommentaaride pideva kadumisega! kas on tegemist lihtsalt juhusega või kellegi soovidele vastutulekuga? praegusel hetkel on jälle terve lehekylje jagu komme kadunud!
dish13. mai 2013, 21:32
Mäletan, et otsustasime omal ajal Fjodoriga autoga sõitma minna. Mina ol ajal veel sõita ei osanud, aga Fjodor lohutas: tema ka ei oska. Igatahes Dallas jooksis sel ajal Soomes iga päv.
13. mai 2013, 20:26
Vaatasin just Lusti muusikaauhindade "magusamaid " palasid ja ja ahastus tuli peale. Kas tõesti TV 3-l pole paremaid reportereid?? See oli ikka õudus kuubis, mis küsimusi ta seal esitas, a`la miks te sõbrannad olete? A kus sa selle said, mul ei ole sellist jne.........talle isegi öeldi seal, et no mis küsimused.......... nii paljud intervjueeritavad ironiseerisid ja mõni lausa naeris ta üle. Aga vaevalt, et Lust sellest aru sai. Pea kõik tema küsimuse lõpud kadusid ära, sest ta lihtsalt surus mikri teisele liiga vara nina alla.
Ja kui ma vaatasin eile Lusti suure sõbranna Stella reportaaže, siis ma saan täiesti aru, miks nad sõbrannad on........teha intervjuu WC-s, no see on ikka "tipptase" :D
kurr13. mai 2013, 20:21
jumaldatu on muidugi mart JUUR, mitte laar!
kurr13. mai 2013, 20:17
1. kanal 2 ärapanija- katsi poolt jumaldatud mart laar leiab, et anu võit katsi ja stella yle oli kolm null1 nii et karsi poolt igale poole topitud video on tema jumaldatud guru poolt tunnistatud väärt pilkamise objektiks!
2. tv3-s katsi intervjuud kroonika yrituselt, mida ta siin blogis nimetab konnatiigi glamuuripeoks. linnar priimäele kysimust formuleerides kasutab ta yritust iseloomustades epiteeti-fantastiline...niiet konnatiigis hulpijatele meeldimise jaoks on tal 1 mõõdupuu, ja rahvale meeldida tahtes-pyydega näidata, et ta on lihtrahvaga 1 paadis- on mõõdupuu juba hoopis teine!
-13. mai 2013, 20:12
""Okei, see et Anule ei meeldi eestlaste riietus ajab mind samuti vihale. Kommenteerida oma enese rahvast niimoodi ei ole esiteks viisakas. Eriti kui sa ise oled abielus miljonäriga ning teised elavad miinimumpalgast peost suhu. ""
***
Kes viitsib üles leida Lusti siinsest arhiivist blogijutu (pilt oli vets talvine, lustil mingi valge tjubljonka üll), mille pealkiri teatas, kuidas eestlased (või ka ainult eestlannad) ei oska riietuda. Ma tõesti ei viitsi nii vigases arhiivis tuhnida (pole pealkirjade järgi selekteeritud süsteemi, kursorit peal hoides ei näita teema sisu jne., ühesõnaga odavaim ja viletsaim blogipidamiskoht ja seega mina ei jaksa neid arhiive lapata. Igatahes oli jutt mingist telesaatest, mida tema Tartus vaadanud ja leidis, et eestlane on ikka nullmoeteadlik.)
Niipalju siis viisakusest, proua Kaltsakas.
kõrvits13. mai 2013, 19:28
Vanamehe kargaja Katrin Buchanan siis elab tagasi Eestis seal kus temasugune kuulub WANNABEE
13. mai 2013, 19:21
Sellise amatöör ajakirjaniku tuleks kohe lahti lasta! Kes see Lust on.....paras käkkerdis kuubis kes ei oska absoluudselt teha seda mille eest talle raha maksab tv3.....kas eestis vähe haridusega inimesi kes teeks tema asemel seda tööd. Elas Inglismaal seal ei saavutanud absoluudselt mitte midagi kuna seal selliseid idikad jalaga segada siis ronis tagasi Eesti kus läbi mingisuguse sõbranna saab tööd nagu pooled asjad selles riigis on! Amatöörid sobivad Eesti riiki hästi
Sopaleht13. mai 2013, 19:13
"See et Anule ei meeldi eestlaste riietus ajab mind vihale. Kommenteerida oma enese rahvast niimoodi ei ole viisakas." Odott, kes siin niimoodi räägib? Kas tõesti Katrin Lust-Buchanan, kes on "oma rahvaks" aastaid kiitnud britte, aga kui materdada vaja, siis laitnud eestlasi. Leebeim näide 11. detsembri 2012 Delfist.
Kui Eestis hiljuti Konsumisse piima järele läksin,
ütles minu kallis ema, et ma näen kohutav välja.
“Mine kohe riideid vahetama,” nõudis ta.
“Mis kuradi riideid vahetama. Ma lähen ju siiasamma poodi!”
Ema vaatas mind suurte uskumatute silmadega. “Issand jumal, meil Eestis pannakse end
koduuksest välja minnes alati ilusti riidesse. Inimesed ju vaatavad!”
"Eks see ole (teil) selline väikese ühiskonna asi. Meil Londonis teed mis ise tahad."
Katrin Lust on momendil 31, Anu Saagim 51.
Saagim oleks võinud küsimuse peale "Miks SA nii kaltsakas välja näed?" malbelt naeratades küsida: "Aga mis see Teie asi on, lugupeetud.. odott, keerake pisut oma mikrit.. TV3?" Vaat see oleks püss vastus olnud!! Õpilasreporter oleks selle peale masekasse langend, eneka teinud ja ülejäänust poleks lugeda kuskilt. Aitäh Anu Saagimile, elupäästjale, et nii ei juhtunud!
13. mai 2013, 18:11
punane vaip koos punase klatsiga. rahval lõbu laialt, kuidas kaks kana omavahel sulgi kitkuvad.
Laura13. mai 2013, 17:17
Lust on ikka kahepalgeline, süüdistab Anut rahva materdamises, kuid pea kõik tema enda blogid sisaldavad mürgiseid kommentaare Eesti ja eestlaste kohta. Häbi!
vana vaen13. mai 2013, 16:03
mulle Anu meeldib - suupeale kukkunud ta ei ole ja oskab teisi paika panna.Lust jäi kahjuks kaotajaks ja nüüd soiub siin. tõesti - tema reportaazid Londonist lõppesid "tänu" Anu Saagimile.
klounaad konnatiigis13. mai 2013, 15:50
Anu Saagim pihib TV3 kaameramehele, et kavatseb Kroonika üritusel külalisi šokeerida, tulles sinna mittepidulikus riietuses. Teatritegemise eesmärgiks illustratsioon mõni aeg tagasi öeldule, et rahvas käib pidudel liiga igapäevaselt. Ühesõnaga, ei oska riietuda. Olgu lisatud, et 1500 eurot on presidendiprouale makstav esinduskulu kuus. See number läheb bravuuritari poolt hiljem samuti käiku.
Kaameramees reedab plaani Katrin Lustile. Teadmisega varustatud reporter soovib samuti nalja teha ning küsib Saagimilt, miks too nii kaltsakas välja näeb. "Eesti rahvas ei oska ju riietuda." Palju siis selle kostüümi peale ka raha kulus? "1500 eurot."
Stopp!
Oleks kunagiste kolleegide dialoog siin kohal lõppenud, võinuks arvata, et tegu on lõbusa kokkumänguga. Aga ei! Lustile ei jõua mõte kuidagi pärale ja ta püüab Saagimi üle ironiseerida. Saagim reageerib silmapilkselt, vastates veelgi lõikavama sarkasmiga. Selle peale mängib Lust solvunut, läheb Stella K. Wadowsky (südamesõbranna) juurde kaastunnet kerjama ning tagatipuks üllitab selgitava artikli, mis ei selgita muud, kui et Katrin on endiselt vanas stambis kinni. Jutt eesti rahva mõnitamisest, Seppälä ülipopulaarsusest, oma kleidi lihtsusest ja samas selle nimekusest on pehmelt öeldes ebaprofessionaalne. Et mitte öelda tarbetu.
eelajalooline13. mai 2013, 15:26
jättes kõrvale traditsiooniks saanud blogi eksimused keelekasutuses ja loogikas, juhin tähelepanu seekordse blogi postitaja uut laadi fopaale. teme poolt suure põlguse osaliseks saanud konnatiigi auhinnati tema tööandja ekraanil olnud saade Su nägu... aasta meelelahutussaate auhinna vääriliseks, aasta meelelahutaja tiitli sai samas saates osalenud evelin võigemast, kroonika ja tv3 eripreemia sai samast saatest tanel padar. tekib kysimus, kas rumalam on 30-aastane end ajakirjanikuks nimetav blogija, või tegelane tv3-st, kes otsustas taolise "ajakirjaniku" TÖÖLEVÕTMISE!
njaa13. mai 2013, 15:10
ettevaatust - sõbranna, kes ütleb "mul on ka täpselt sama kleit", ei ole mingi sõbranna...
Zuza13. mai 2013, 14:39
Lust kas Stella K oli kaasas nagu turvamees sul igaksjuhuks kui keegi sulle vastu sinu lõusta virutab sinu sügeleva keelekse pärast :D või hoopis teine otsib sulle tööd eestis kus sa ise hakama ei saa? Kas Adam raha ei anna vasekesele no ma ka ei annaks kui voodis naine ei oska olla! HALE LÄBIKUKKUMINE OLED
5213. mai 2013, 14:36
glamuur oli Peterburis Uue Maria teatri avakontsert
5213. mai 2013, 14:35
1. mis glamuuripidu? segi olete või? telgis?
2. kus seal see koorekiht on?
on ikka kamp eneseimetlejaid
13. mai 2013, 14:31
See Katrin Lust ja Stella K on ühed parajad räpased naised ühel juuksed nagu põranda kalts ja teise nina suur nagu kirves otsa ees. Oksele ajate naised sellise õudsa välimusega.
maitseasi13. mai 2013, 14:15
aga see kirju kleit ning kostüümijakk sel teisel daamil küll kokku ei sobi. Jakil on triibud, oma muster; kleidil omakorda enda oma, üldse ei sobi nii. Ja värvilt ka ei sobi eriti. Kui üks riietusese on kirju, olgu teine ühevärviline ja soovitavalt isegi koemustrita.
Elts13. mai 2013, 14:12
Ka mina ei usu,et Anu Saagimi riided maksid 1500 euri!Sellise riietuse saab Humanast kõige rohkem makstes 50 euri.Kuid saab veel odavamalt kui kodus lõigata vanad teksad ribadeks ja üks Humana särk koos vana nahk jopega selga mahutada.Ka mina ostan headel aegadel omale riided Seppalas ja võimalusel Soomest ja sellele kaubakettile ei ole mul ühtegi negatiivest infot edastada,pigem alati head.Minuarust oli just Anu Saagim see,kes ei oska üritustel vastavat riietust kanda ja sellepärast teda ei ole kordagi kutsutud ka presidendi vastuvõtule.Alati ta tahab millegi nõmedusega silma paista ja ta mõtlemine elule on nagu teismeealisel.
njah13. mai 2013, 13:44
See on ju vaimuhaige inimese kirjuts. Ja vähe sellest, et see kubiseb ebaloogilisusest, see sisaldab ka otsest valet (Anu ei vastanud teravalt mitte riiete, vaid juuksepikenduste jutu peale, Stella ei tundnud tema kleiti ära, vaid Katrin ise seletas talle, kui kõva kleit tal on jne). Ja veel 100 muud nõtrust, mida ma lihtsalt ei viitsi kirjutada. Vahet niikuinii pole, vaimuhaiguste raviks on teised meetodid.
sirje13. mai 2013, 13:34
Katrini blogi eelviimane ja viimane lause on küll naelapea pihta. Isegi kui eelnenud selgitavat juttu poleks olnud. Anu ütles seda Seppälät küll lausa vihaga, sest Katrini küsimus juba vihastas meie esibravuuritari.
rents13. mai 2013, 11:58
Eesti blogimaastikul on heaks tavaks oma vaenlaste postkastidesse oma väljaheidete jätmine. Kui Lust ikka veel vanaproua Saagimile kättemaksu haub aastate taguse pettuse paljastamise eest siis võiks ju mõni õhtu Anu häärberi juurest läbi astuda ja postkasti ennast kergendada. Ja kui aadressi ei tea siis küsi selle tv3 kaameramehe käest, kes Saagimi-mutile taksoteenust osutab.
...13. mai 2013, 11:45
,,,,mulle meeldis see Katrini väljaütlemine...tubli oled...
msi13. mai 2013, 11:23
kats kysib, et kas inimesed, kes ei suuda osta kallimaid riideid kui seppälä omad, ei sobi koorekihi arvates sellele konnatiigi bravuuripeole. kats, sina sinna peole tõest ei sobi, kuid põhjuseks ei ole sinu õhuke rahakott, vaid muu. telepildist oli näha, et saalis viibijad olid rõõmsas meeleolus ja loodetavasti ka stabiilse psyyhikaga inimesed, kes on elus edasi jõudnud tänu oma andele ja tööle, mõned vbl ka tänu oma ilule ja sarmile. ega sa kats juhuslikult nende peale kade ei ole, eriti anu peale, kellele sa ka oma elu senini kõige suurema vahelejäämise eest kätte pyyad maksta!
kes kustutab13. mai 2013, 10:54
eile õhtul oli peale kurri veel 2 kommi, 1 neist tegi järelduse, et kuna saagim paljastas lusti valed, siis nyyd maksab lust saagimile selle eest kätte.
13. mai 2013, 10:47
Misjaoks peaks Lust vait olema. Ta pani hästi Kolmeraudses ja oli tubli ka nüüd. Kaagutavad ja kiruvad need, keds tunnetavad , et nende marjamaale on tulnud lausa kutsumata külaline, tänu kellele võivad ohtu sattuda priviligeeritud klassi hüved ja lõbud, oma kaasmaalaste armutu koorimine.
nublu13. mai 2013, 08:58
kuule katrin sinu sõnumis on mõttetera sees, aga sa vaata iseennast, küürakil, lotendav kleit, juuksed no anna minna.kas soovid saagimiga võistelda. ära proovigi sa jääd räigelt alla. ma pole saagimi fän aga ta on tubli ja väga hea väljanägemisega, mida sinu kohta öelda ei saa kahjuks.sa oled liiga armetu kuju
Sparrow13. mai 2013, 02:12
Aga kõige olulisem oli ikkagi tõestada, et kannad disaneri kleiti, mitte Seppälä väljalaset. Kui sind reaalselt huvitaks Eesti rahva hirmus alandamine jms siis oleksid solvangu alla neelanud ja lihtsalt kirjutanud Saagimi ebameeldivat suhtumisest, mitte pühendanud poolt intervjuud sellele, et "oioi MINA ei osta Seppäläst".
tegelikult13. mai 2013, 01:36
A. Saagim ei näinud kibestunud välja, vaid tegi nalja hoopis nende küsimuste peale. Esindas temagi nt. 1500€ eest hoopis Tln auklikke tänavaid, miks mitte. Kes mida ja kus esindab? Paroodia. Osa eestlasi, kes kindlasti teavad, kuidas riietuda, ei käi mitte kunagi nendel meelelahutusikel kodukootud staarikeste pidudel, nii, et A. Saagim peaks ütlema pigem, et osa eestlasi ei oska riietuda. Eestlased üldiselt on ikka midagi muud.
12. mai 2013, 23:46
Saagim sai Lusti valedele jälile ja nüüd ei suuda Lust siiamaani seda talle andeks anda:DD
12. mai 2013, 23:45
Katrin Buchanan pole mitte keegi tal pole ei raha ega kohta kus elada. Saagim on ärinaine ja hea näeb välja peale kauba
kurr12. mai 2013, 23:10
aastaid tagasi ilmusid kroonikas inglise tuntud meelelahutusväljaande korrespodendi, kes juhuslikult oli siinne blogija, reportaazid londoni kõrgseltskonna kinnistelt pidudelt. siis ilmus kroonikale konkureeriv ajakiri, kes saatis oma inimese londonisse asja uurima. järgnes skandaal ja kroonikas londoni reportaazid lõppesid. ega juhuslikult anu saagim selle konkureeriva väljaande peatoimetaja ei olnud?
Lea12. mai 2013, 22:51
Anu on ülbe ja ei suuda jätta välja näitamata, et Katrin kole välja näeb. See kaltsukast ostetud kleit polnud sugugi hirmus. Pealegi oli peal Katrinist inetumaid inemusi.
pseee12. mai 2013, 22:49
kuule lust, puhka jalga nüüd. liigu eluga edasi.
muide, ise oled samamoodi eesti rahvast maha materdanud verbaalselt. kas nii ikka kõlbab?
detroit12. mai 2013, 22:13
Anusaagim vihjas tõenäoliselt sellele, et Seppäla kangad on läbi imbunud Bangladeshi lapstööjõu verest ja pisaratest. Odav hind tuleb alati millegi arvelt.
Tõsise solvanguga sai hakkama hoopis Stella K oma viimase lausega "Mul on täpselt samasugune kleit" mis vähemalt teoorias paneb iga naise ennast tundma suvalise sinelikandjana pikas rivis. Kui ka on, tuleks suu kinni hoida, las Kats soojendab ennast Kennedy paistel. Ega iga päev peole ei kutsuta.
/Kats, ma ässitaja ei ole, aga verd tahaks küll näha/
Wwq12. mai 2013, 21:37
Lust sõbrannale Stella k on vaja nina opp teha teine tal näos kinni nagu krivenäoga mehel. Kas stella pold see kes Lusti kaltsakale tööd otsib Tallinnas?
12. mai 2013, 21:33
Anu Saagim on naine kes in karjääri teinud ja siiani edukas naine kes teab mis ta teeb sina Katrin Lust aga oled kerjus kelle mees kraabib laudas hobuste tagant junne ja ei suuda sulle osta korralikud riided selga ja me ei räägi sellest et sul oleks aeg juuksuri juurde minna aga vist sul kitsas nii et me mõistame kui sa veidi prügi moodi välja näed Lust.
mhmm12. mai 2013, 21:01
Võtan ka seekord sõna.Sa ikka oskad inimesi vihale.Sõimad Anu Saagimit eestlasi maha tegemas,aga kui palju oled sina teinud eestlasi maha,küll naisi,mehi ja kogu Eesti riiki?Tegelikult on neid artikleid üsna palju!Ja kes sa oled selline,et esitad Anu Saagimile sellise küsimuse?Pean tunnistama,et Anu Saagim näeb igas riietuses hea välja,ka kaltsudes!
Ja tee nüüd Reissi kodukas lahti.Keskmise inglase jaoks on Reissi riided kallid.Kleidi hinnad hakkavad 150 naelast.Peaksid ju teadma nende poodide hindadest,oled ju väidetavalt Inglismaal elanud.
Nii.et sirvi läbi oma jutukesed nii õhtulehes kui ka delfis ja vaata kui palju oled sina eestlasi mõnitanud...
Sa oled endale ikka päris kehva maine tekitanud.Aga noh,eks see maine on sul juba ammu alla käinud!
Margus Lepa12. mai 2013, 18:48
Mõneti naljakas, et niisugune teema üldse üles kerkis, aga kui selle tekkelugu vaadata, siis võiks mõni tudeng sellest päris päris hea tulevase doktoritöö teema saada. On ju siin ehtnaiselikku konkurentsi ja kavalust liberaalse turumajanduse näilisusmaailmas (võiks tõmmata ka paralleele analoogilises olukorras olevate meeste näilisuspüüetega), lootust, et vorm (kleit) annab sisu (vaimsuse ja meelsuse), alateadlikku hirmu "teiste arvamuse" ees ja sellega kaasnevat "löön esimesena" sündroomikest... Naljakas tulem, kui prooviks jõuda selle juurteni?
Merli12. mai 2013, 17:36
Yes12. mai 2013, 17:28
Well done Katrin! Pole midagi öelda... :)
Jõudu edaspidises
kults12. mai 2013, 17:03
Jah me usume sind. Ei pea enam sellest halama siin. Või peame tegema FB-sse lehe "Meie usume Lusti!"?
12. mai 2013, 16:52
Lust palun pane oma prügikast kinni sealt tuleb sellist haisu ja jama et lausa ajab iiveldama juba ja sinu matslikus on kaugele näha. Sinu negatiivne elu on sind teinud räbalaks ja õnnetuks naiseks kellest hoiavad kõik eemale. Mine ravile palun ja leia endale elu mida sul ei ole muidu sa ei oleks eestis ja ei kerjaks tv3 käest tööd
Hea mõte12. mai 2013, 16:12
Lustitar võiks tõesti Saagimi raamatusse raiuda, müüks häeste
Luna12. mai 2013, 15:49
Luna 14:03 ei ole minu kommentaar.
Arvan ka, et selles loos on liiga palju vastur22kivusi. Et oleme matsirahvas ja Anu on paha ja m6nitas meid. Samas ostsid ise ka t2htsa nimega v2lismaalasest moelooja kleidi. Ja k6ige sellega seoses tulevad mul meelde m6ned su vanad postitused, kus sa ise oled oma riiete, ehete, glamuuri ja miljonitega uhkustanud. Lause:" Kommenteerida oma enese rahvast niimoodi ei ole esiteks viisakas. Eriti kui sa ise oled abielus miljonäriga ning teised elavad miinimumpalgast peost suhu" k6lab sinu suust eriti kummaliselt, teades kuidas sa pidevalt ise Eesti rahvast kommenteerid ja kritiseerid.
Arvan, et oleksid v6inud alustada Anu intervjueerimist viisakamalt, tema ju tervitas sind tulles pika ja s6braliku tsauuuu'ga. Sa ei lasknud tal ennast korralikult v2ljendadagi, v6tsid kohe yleoleva ja naeruv22ristava hoiaka oma juuksepikenduste ja "väää" teemaga.
Ma sain Anu poindist hoopis teismoodi aru kui sina. Vaadates t2htsate gaalayrituste jne pilte 6L'ist, siis t6esti j22b silma, et paljud tulevad juuksed r2sus, teksades ja tuhvlites kohale. See, n2itab, et puudub austus inimeste kohta, kes n2gid vaeva, et ilus yritus korraldada. Anu tahtis minumeelest sellele r6hku panna, mitte Eesti rahvast m6nitada. Sina oled ajakirjanik, sinu t66 ei peaks olema rynnata ja ise jutustada, vaid laskma intervjueeritaval r22kida. L6puks ei saanudki Anu 6elda, mis ta oleks tahtnud, vastas su rynnakule nagu oligi oodata ja k6ndis edasi.
Loodan, et sa nyyd temast raamatut ei hakka kirjutama.
tere kairi12. mai 2013, 15:10
Aga kas sa pole mõelnud, et tegemist on õhtulehega, ning tahes tahtmata võib ka siia artiklite peale sattuda?
oeh12. mai 2013, 14:44
raske on mõista, kuidas keegi näeb pidevas halvustamises, virisemises, üldises negativismis positiivsust????? Suudab keegi selle lahti seletada?
Jah Katrin, jätka ikka samas vaimus ja ära sa jumala eest ennast arenda
Lugeja 12. mai 2013, 14:41
Tänu teile ,Katrin väga julge esinemise riiete teemal . Jõudu ja jaksu edaspidiseks.
Kairi12. mai 2013, 14:29
TUBLI Katrin..seekord olen küll 2käega sinu poolt..Polnud siin mingit ülbamist ,kui inimene ilmub soliidsele üritusele kaltsudes näitab see küll tema labasust ja vaimuvaesust,Sina nägid väga naiselik ja kena välja..
Olen vahelduvaeduga su blogi lugenud ja tahaks NII väga näha seda seltskonda kes sind järjepidevalt siin söimamas ja laimamas käib..inimestel peab ikka endal midagi VÄGA valesti olema sest NORMAALNE inimene lihtsalt ei raiska oma elu millegi lugemisele mis on nii vale ja negatiivne (nende kommentaaride järgi ju nii paistab) alati saab ja vöib ju lugeda midagi mis pakub huvi ja positiivsust..
Sulle soovin kaunist kevadet ja tee ning kirjuta ikka seda mida öigeks pead ja meeldib!!!!
L.K12. mai 2013, 14:08
Tubli oled Katrin Lust. Seal kus näed ebaõiglust, julged teha suu lahti ja "otse" rääkida, mitte nagu enamik eestlasi, kes peidavad oma silmad maha ja kiruvad omaette!
Usun, et 1 inimene ei ole veel "rahvas" ja Anu tõepoolest solvas kogu Eesti rahvast. Kuigi ma ei ole veel temal endal midagi seesugust seljas näinud, mida ma endale ihaldaksin!!
Presidendi prouast ei hakka ma üldse rääkima..see on solvav ja valus teema!!
eelajalooline12. mai 2013, 14:07
katsil ei ole raskusi ainult emakeele kasutamisega, vaid ka loogikaga. ta nimetab yritust konnatiigi bravuuripeoks ja ei saa aru, et anu arvab sellest peost just samamoodi, ja just seda hinnangut tema riietus väljendaski! samas pyydis kats ju ennast järjekordselt hästi rikka ja edukana näidata, rõhutades, et tal on seljas kõige trendikama usa presidendiproua disaineri loodud kleit! o pyha lihtsameelsust!
Luna12. mai 2013, 14:03
Ma tahaks soetata mõne Adam Buckhanani disaini. Kus poest seda ka leida võiks?
zenja12. mai 2013, 14:03
Kaltsakas näeb ta tõesti välja oma kaltsukast ostetud kleidiga
Moekloun12. mai 2013, 13:28
Muidu jutt täitsa soliidne, ainult enda sõnadele käib kerge vasturääkivus- esialgu pole inimestel võimalik ilusti riides käia ja see sõnum on mõnitamine ning jutu lõpus näide, kuidas isegi hertsoginna suudab leida taaskastutusest kaunid rõivad- siin kohal üleskutse kirbukaid rallima, sest mõne kuni mõnekümne euro eest on võimalik end täitsa kiftilt riidesse panna , küsimus on pigem mpeteadlikkuses ja tahtes endas !
Vabandage, preili Katrin Lust...12. mai 2013, 13:27
... ega ometi teie polnud see kes läks hüppama Anu Saagimiga? Ega teil endil ka eriti kena sõnavara polnud!
ohjummel12. mai 2013, 13:21
Targem annab järele, mitte ei ürita seda draamat edasi ajada... Ausalt öeldes reporter näebki kaltsakas välja, mis ta loodab et inimesed panevad talle pärja kaela, et läks Anu kallale nokkima, vaevalt küll, pigem naerdakse ikka sind välja kui Anut..