Blogid

Maaja Kallast, ära targuta! 30aastane naine on veel noor! (101)

LISA KOMMENTAAR

eesti kohalik mats21. juuli 2013, 04:37
Sa jahh 20:42 mainid oma jutus tahakeeramist 3 korda. Ilmselt on sulle kõvasti keeratud.
jahh18. juuli 2013, 20:42
ma ei saa aru sellest automaatsest vanade kommete ülistamisest. Vanasti pandi ju Eestis naine mehele, mitte ei valinud ise meest või sootuks üksi elamist. Samuti sai naine mehe käest peksa ja see oli nende eraasi. Naine jäi rasedaks, kui mees tahtis teda panna, mitte vastastikkusel kokkuleppel. Naised surid tihti sünnituse ajal. Naise koht polnud äri tegemas või ülikoolis, korralik naine allus mehele, ei mingit vastuvaidlemist või sai nätaka. Mees keeras taha, kui tahtis.
See, et tänapäeval on 30sed noored, on ainult tervitatav. Ei peagi olema elumuredest räsitud, kurnatud mutt, kelle elu mõte on mehele alluda, taha saada ja sigitada. Naine tahab ise tööd teha, saavutada, mitte mehe kaudu elada.
üks arvamus14. juuli 2013, 09:22
Lehvivad juuksed ja miniseelik ei ole nooruslikkuse kohustuslik atribuutika. Muidugi loeb enesetunne, aga ka stiil. Ja nii kehast kui näost hästisäilinud naise vanus on siiski äraarvatav.
Kui keskeas naine end teismelisena riietab, tekib "tagant-gümnaasium-eest-muuseum" efekt.
Patsl ja patsil on ka vahe. 90aastase eluaeg pikad juuksed patsipunutuna on hoopis teine värk kui äravärvitud hiiresabad pea 40aastase naise kõrvade ääres.
30-aastane11. juuli 2013, 09:29
Ambur 67, minu meelest sa õige eestlane küll pole. Eestlane ei vastanda end kogu rahvale.
Ambur 6710. juuli 2013, 11:35
Meil küsitakse pabereid sellisel juhul,kui inimene näeb noorem välja,kui 30.aastane. Ja oma kommentaariga tahtsin öelda ainult seda,et eks see ole iga inimese oma asi,kuidas riietub.Lugesin siin varasemaid kommentaare ka.Imestus oli suur,kui palju viha ja õelsust nendes kirjutistes on....mis eesti rahvaga juhtunud on ? Olen eestlasi alati pidanud sõbralikuna ja uhke olnud,et olen eestlane.
kroku9. juuli 2013, 18:59
Miniseelik ja pikad juuksed küpses eas naist nooremaks ei tee. Nooreks teeb särav pilk ja elav olek. Lehv peas või pudipõll ees näitab muud. Nimelt maitsetust.
Sina, Ambur 67, oled kindlasti ilus. Välimuselt. Sisemist ilu peegeldab aga Su praaliv kirjastiil ja see tõmbab üldmuljest paar pügalat kohe maha. Katrin Lust on ka ilus. Kuid samuti ainult välimuselt. Niipea, kui suu lahti teeb, tuleb sealt vaid rumalust. "Mina kavatsen pikki juukseid nautida veel seitsmekümneselt ja kui keha lubab, panen selga miniseeliku." Kui aga mitte?
Draakon 619. juuli 2013, 18:44
Olen 61, käisin ka poes veini ja õlut ostmas ja samuti küsiti passi. Naersin südamest, sest viimased 40 aastat pole taolist asja juhtunud,aga kuulsin,et võin olla ka 120 aastane ja ikkagi pean passi näitama. See on nimelt USA-s.Nii et, hoolitse enda eest või mitte,tee trenni või mitte, pese hambaid või mitte, riietu minisse,maksisse või kartulikotti, ole punkar,kiilaspea või metsjeesus,ikka küsitakse pabereid. Vot nii.
Ambur 679. juuli 2013, 17:39
Olen 45. aastane,hoolitsen enda eest,teen trenni,hambad korras,riietun miniseelikusse ja on pikad juuksed.Alkos korra käisin,küsiti pabereid,vot nii ;) Katil on õigus,ei pea ennast tundma ega näitama vanamutina.
kärbes9. juuli 2013, 11:38
Imelik jah, eile õhtul oli siin 101 kommentaari...
lendkiisu9. juuli 2013, 08:43
/istub esimese korrukse rõdul ning madistab käpakestega kärbseid. kui ma õhtul tuttu jäin oli neid 101...no ilmselgelt ylepiiri palju...neid TULEB vähemaks madistada! piisab ju 94st kyll?
eemal teisel rõdul on näha hommikust akrobaatikat harrastavat eltsi, sild tuleb tal hästi välja...sild tähtedest maani...kes julgeks proovida, kas sild ka kannab?
/lehvitab käpakesi, ning suundub kiirlennul nõmme turule maasikale....usin, ae usin, kokandusrubriiki paluks paar maasikaretsepti!! :))
kunstikriitik9. juuli 2013, 05:26
Elts, ära ole nii tagasihoidlik, kindlasti varjab end ka sinu pealtnäha tavalise eestlase karuse ja tavalise pealispinna all üks tõeline talent. olgu kats sulle selles vallas eeskujuks.
Elts to msi8. juuli 2013, 23:21
Minuteada ma pole videinterviuud andnud,Katsi raamatu esitlusel.Ma pole nii tuntud ja kuulus ka,et ma seda peaks tegema.Muidugi Kats on seda küll mult palunud,kuid ma pole selleks valmis ja mis teemal ma seal räägiks.Ma kogun julgust ja osalen sügisel mingis teleprojektis ja loodan rohkem siis kuulsust saada.Kui järele mõelda, siis ma kuulsust nii väga ei otsigi,sest mulle ei meeldi,et mind igalpool tänaval ära tuntakse.Eks elu näitab,mis ta ette toob!
Rax8. juuli 2013, 20:18
Naera voi lohki meie eesti kombekust ja viisakust ja kasvatusreegleid ja vanemate austust jne.. Taielik nouka aeg siiamaani. Olen vaga nous Katriniga et esiteks kolmekymnene on VAGA noor inimene ja mida proualikumalt sa ennast satid seda mutilikum valja naed. Meestele meeldivad ALATI tytarlapseliku valimusega naised.. Iseasi kas see kadedatele naistele meeldib. Ja seeliku pikkusel pole mingit vahet, ega figuuril kah mitte, sest oleme loodud sellistena nagu oleme ja mille ja kelle jaoks ennast nii ahistada et enda jumala loodud keha iga hinnaga varjata. Ja mis oigusega yldse teiste valimust kommenteerida, vaga vaga nouka aja mood on seda ikka teha, irvitada figuuride yle ja yldse liiga palju rohku asetada sellele kes midagi selga paneb voi kui tihti juukseid kammib.. Me elame ju 21 sajandil, ja tanapaeval pole vaja olla nii kammitsetud.. Mind ajab naerama see eesti naise inin ja vinin valimuse arvelt. Keskenduge millegile muule.. Ja koiki vanu inimesi ei pea nii hirmsasti austama, soovitan austajaid psyhhiaatri polle poorduda, ta teeb selgeks miks see austus nii veres on eestlasel.
msi8. juuli 2013, 16:47
lusti kirglikel fännidel esmaspäevane pidupäev käes ja videointervjuu ilmunud. raamatu esitlusel oli 21 osalejat. nüüd on neist 2 juba videointervjueeritavaks pääsenud. järgmine oled ilmselt sina, elts!
reinu kommentaar- "Milleks selliseid haltuuramaigulisi videoreportaaze tehakse? Mis selle point on? Reporter oleks nagu häälemurdega pubekas, kratsib pead ja üldse on kuidagi kohmakas... Kui päris aus olla, siis isegi lapsed saatest "See pole lastesaade" oskasid ka palju paremini intervjueerida."
kes siin üldse targutab?8. juuli 2013, 15:50
Olen kurriga nõus - Lust on silmakirjalik! Sama asja, mida Läänes taevani ülistab, teeb Eesti puhul maha. Kiites, kui kallites hotellides on ta Ameerikas või kus iganes ööbinud, on tal sama hotelliketi Eesti majutusasutuse sama hinnaklassi, tasemetärni ja teeninduse kohta ainult halba öelda. Iga asi, iga analoog paneb teda välismaal vaimustusest luksuma, kodumaal vihkavalt tänitama.
Tallinnas suitsukoni maas? Fuihh, kui kole! London aga näeb igal nädalavahetusel välja kui prügimägi, see pole midagi. Sest see on nii peen, nii kuninglik.
Ka välismaa veinid ja söögid on justkui eritellimused Lustile. Viivad keele alla ja ei maksa palju (Jamie Oliveri köök). Eestis ei istu talle ei Pädaste mõis ega Steffani restoran. Esimeses pakutakse ainult solki, teise ei saa ta lihtsalt sisse.
Pidevalt käib Lustile närvidele, kui ta peab kogemata kellegi õpetussõnu kuulma. Aga mis ta ise teeb? Peaaegu iga tema artikkel lõpeb sõnadega "teil, eestlased, on veel pikk maa käia, enne kui naeratama ja kahvliga sööma õpite, viisakad olete, arenenud ühiskonnaks saate". Kui s e e pole targutamine, siis mis seda üldse on?
to kes kustutab8. juuli 2013, 13:34
Oleneb,mida kustutaja sulepea all mõtles.
kurr8. juuli 2013, 12:44
kustutatud kommi sisu oli järgmine.
miks on noorel inimesel, kelleks lust ju ennast siinse volüümi kohaselt peab, nädalavahetuse ööd vaja veeta hirmkallis hotellitoas pärnus.
mõistlikum on veeta see öö mõnes kohalikus ööklubis- tuleb ka odavam- ja järgmisel päeval ennast mere ääres mõne põõsa varjus välja magada.
ja kuna lust hotellihindadeteemalises blogis rõhutas, et on peatunud 5-tärni hotellides nii euroopas kui ameerikas, siis tekib küsimus, miks on 1 öö eest sarnase hinna maksmine nii ületamatuks takistuseks kodumaal. leidub ka selliseid hotelle, mille akendest avaneb vaade merele, mitte aga tikripõõsastele.
kes kustutab8. juuli 2013, 12:12
veerand tundi tagasi kirjutasin kommi, mis algas sõnadega "kas lust imeb blogi teemad sulepeast välja?"
siiani seda seinale ilmunud ei ole. mis kustutajale ei meeldinud? kes kustutas?
Fakt8. juuli 2013, 11:26
Fakt on see, et Eestis on ligi 100 000 [loe: sada tuhat] naist rohkem kui meest. Mida kõrgem vanus, seda suurem naiste ülekaal on. Tuleb arvestada, et meeste seas on rohkem alkohoolikuid, kellest ei ole naisele partnerit (eriti vanemas eas). Nii et mehi lihtsalt ei ole. Sellepärast ei ole ka kuigi tavaline pilt, kus vanemad mees ja naine sõbralikult ringi jalutavad. Turistide hulgas näeme selliseid meeldivaid eakaid paare küll.
Riiete kohta8. juuli 2013, 11:19
Tähtis on ju, kus mida kanda. Vanem (ka tüse) naine võib vabalt kanda lühikesi pükse kuumal suvepäeval, kuid tööl arvatavasti ta neid ei kanna.
Pikad versus lühikesed juuksed8. juuli 2013, 11:13
Arvan, et pikkade juuste kandmine sõltub eelkõige naise juustest. Nt Ingrid Rüütlile sobivad pikad juuksed ka vanaduses väga hästi (vt http://www.postimees.ee/1292880/ingrid-ruutel-esitles-raamatut-kihnu-naistest), sest tal on paksud juuksed. Mulle meeldisid väga pikad juuksed, kuid mingis vanuses nad enam tõesti ei olnud mul nii ilusad ja ma lasin oma juuksed lühikeseks lõigata.
kurr8. juuli 2013, 10:50
ma arvan, et eksivad need, kes peavad lunat galojaniks. luna tekstidest nähtub, et ta on saanud korraliku eestikeelse hariduse. galojan kirjutab peaaegu iga päev FB-s ja tema postitustest on näha, et tema eesti keel pole päris veatu. vaevalt küll, et lusti blogi on galojani jaoks nii tähtis, et ta oma kommentaarid laseks mõnel keeletoimetajal korrigeerida.,
Elts8. juuli 2013, 09:39
Huvitav oleks kuulda,kas Londoni Luna kasutab ka juuksepikendust nagu seda kasutab Evka dublant?Millega Luna tegeleb ja mis ettiketti tema jälgib?Vasta Luna?:)))
Toomas8. juuli 2013, 06:09
detroit7. juuli 2013, 23:12
Ei see õhtulehe haltuura ole vaid sõnum pole jõudnud massidesse. Kats läks Kihnu ja hotellid olid jamad, Kats tuli Kihnust ja s...ttagi pole muutunud. Keegi võiks kohalikele magnaatidele märku anda.
Ennemalt oli siin kommentaariumis talent, kellel nagu oli Pärnu kandis käpp sees. Või oli ta ikkagi Vasknarva nunnakloostrist. Igatahes reform oli seal moes.
msi6. juuli 2013, 20:02
kui varem on lust ühtsama teemat korrutanud sama päeva lehes korraga nii blogis kui artiklina, siis on ajaleht veidi kavalamaks läinud, ja jätab ca kuu aega artiklil peale blogi sahtlis seista, ning loodab ilmselt, et lugejatel on haugi mälu ja ega nad ei mäleta, et samalt autorilt samal teemal samas väljaandes juba midagi täpselt sarnast lugesid. 12. juunil käsitles meie blogija kirgliku vihaga pärnu hotellide kalleid hindu. tänases paberlehes on arvamuste lehel ajakirjanik katrin lusti seisukoht täpselt samal teemal, samad seisukohad ja võrdlused, osalt isegi sama sõnastus. mingi keeletoimetaja on siiski korraks pilgu peale visanud. uudist kui palju! vähe sellest, et õhtuleht kollane väljaanne on, on ta haltuurategijate taimelava!
to LS6. juuli 2013, 15:17
"...eluõnne nautimata vanaeit..." arvan, et maaja kallast on rohkem eluõnne nautinud, kui sa tolvan ette isegi oskad kujutada. maaja mees oli meremees. see oli nõuka ajal tõeline partii, naisel olid olemas välismaa hilbud ja muu välismaa kraam, samas võimaldas visiitabielu hoiduda tavaabielu väsitavast ja tüütust argipäevast.kallasti seisukohtadega võib mitte nõustuda, aga need on esitatud korrektses vormis. lusti vastuväidetega võib nõustuda, aga need on esitatud äärmiselt labaselt ja matslikult. neist 2-st naisest ei ole kibestunud mitte maaja kallast vaid katrin lust. tema suuured elu eesmärgid on senini täitumata jäänud. tahtis saada miljonär kilgi naiseks või rahas suplevaks armukeseks, sai ainult väga vähesel määral doteeritud armukeseks. praegu on tal vist plaanis 1 abielumees perekonna juurest kaaperdada. no eesti meestel on enamasti piisavalt talupoja tarkust, mis ei luba neil eeldatavalt normaalse naise ja laste juurest mingi ebaadekvaatse ja ebastabiilse tuulepea juurde kolida.
6. juuli 2013, 14:43
Mitte keegi ei sünni siia maailma halvana või kasvatamatuna. Väga palju inimese isiksuse kujundamisel on oma töö vanematel. Kui vanemad pole seda tööd korralikult teinud, on tagajärjed kurvad, sest inimene ei saagi ise aru, et ta midagi valesti teeb, sest teda on ju nii kasvatatud .
Ma küll ei ole kursis, millise "lastetoaga" on Katrin, kuid lugedes tema blogi, hakkab tihti tema pärast väga häbi.:(
Logan's Run6. juuli 2013, 14:10
olen karitniga nous koiges mis puududab eesti kyll tema juba teab see eeesti elu on sitt aga onneks annabel veel sittemaks menna . lyhidalt ! koik yle 30aastased peaks mahalaskma voi tule riitale saatama et ei muliseks nad konna tiikis paska . saaks sisi ohk puhtamaks ja estalsened varskemald hingada
LS6. juuli 2013, 11:55
Olen Katriniga nõus, ja igasugu vanamooridel kel pole kohvitassi ajal midagi oma elust extreemset meenutada, saavadki sellised nõiad, keda keskajal inkvistsiooni kohtuostsuste saatel tuleriidale saadeti.
Arvan, et Katrin toob Eestisse just sellist värsket õhku, mis ei sarnane õudusega, kus kõigele vanale on uus külge õmmeldud. Viimati mainitu näeb välja nagu viru ärikate MTÜ kokkutulek.
Konnatiik on nii sogane, milles nii mõnigi eluõnne nautimata vanamutt on oma elu tühja elanud. Breznevi armukesena tuntud Sofia Rotaru, kes näeb välja kui 20-ndates näitsik, ajab loomulikult sellised Rumpupplid närvi.
( salajane austaja Lillekülast)
5. juuli 2013, 23:55
Mine pese oma higine nägu puhtaks ja pane meik näkku ja siis tule rääkima siia Katrin Lust. Kes üldse laseb sellisel aguli plikal siin krääksuda?
aga kuidas oligi5. juuli 2013, 12:37
reformierakonna pildistamisaktsioon ka meedias kirjas, et rullitatud pulmasoengud ei ole pildistamisel lubatud, vaid üksnes föönisoengud. OMG.
huvitav5. juuli 2013, 12:26
kas pr. Ingrid Rüütli lokke saab nimet. lehvivateks v. mitte?
dish5. juuli 2013, 03:58
Kamraad Detroit, no sa ikka paned head kildu!
Esiteks võrdled Valeri Leontjevit, Aivar Pohlakut ja Juuli Timošenkot. Hea! Neist ainult 1 suutis oma vohava juuksepahmaka korrektselt ümber pea keerata, ülejäänud mitte. Teine sentents jäi mu kõrvu kõlama, kui "Mida targemaks inimene saab, seda lühemaks ta juuksed jäävad." Jälle õige! Vrdl. 'Hallpead austa, kulupead kummarda." Söögilauda istub pere samuti ikka ühekorraga!
detroit4. juuli 2013, 22:54
Kats, kõigutud evolutsiooniteooria alustalasid, jah? Kui ma kunagi ebaõnnestunult selles kuue sambaga koolis käisin oli üks aine, mida vist kultuurilooks nimetati. Seal räägiti vanasõnadest - neid on igasuguseid. 88 aastal nägin arhiivis oma silmaga "Loll kes linnast lehma ostab, narr, kes Narvast naise võtab" Tollal võis see vaikuv protest olla. On mugandusi, nagu "Meest sõnast, Katsi tissist". On ka iidseid, milles kajastub meie esiemade ürgne tarkus, nagu " Pikad juuksed, lühike aru".
Tead, Kats, inimene on niimoodi loodud, et mida targemaks ta saab, seda lühemaks juuksed jäävad. Täiesti iseenesest. Vaata, kui pikad on juuksed 7-8 aastaselt, kooli minnes hakkavad lühenema ja mitut pikkade juustega akadeemikut või muidu tarka inimest sa tead? Anusaagim ei lähe arvesse: tal on 1500 eurised juuksepikendused /ma olen ikkagi haritud inimene ja tutvun regulaarselt õhtuste uudistega/ Noh, Julial /Timošenko/ oli pikk pats. Ma ennustasin juba 1994 aastal kui esimest korda nägin, et kukub kinni . AMG, /kinnitamata andmetel Luna/ samamoodi.
A meestel ei kasvagi juuksed pikaks. See on samuti ülaltooduga otseselt seotud. Ma olen mitu korda üritanud loomulikul teel Valeri Leontievi või hädapärast Aivar Pohlaku nägu ette manada. Võõral maa reisides on alati hea mõne kohaliku staari sarnane olla - inimesed teevad juttu, tahavad koos pildistada, kes viskab kolmeka, kes tšervoonetsi, kes käristab kõrtsis niisama välja. A hädapärast venitab õlgadeni välja ja siis hakkavad laiuti kasvama. Pärast on peas nagu viltkaabu, millega Evka Rootsi kuninga juures käis. Midagi, tuleb salongist läbi astuda ja mõne hindu harjased pähe kleepida. Leontievil on tegelikult sama mure, ta ühekorra "Kuzmitši juures" puistas südant. /see on see urgas Piiteris kus alennust saab tilli pikkuse pealt . cm = % ja letile on joonlaud naelutatud. Muidugi, alati võib jooki ka täishinnaga osta./
Kats, su teooria on vastuolus üldtunnustatud loodusseadustega. Kui tavainimesele assotsieerub telliskiviga a?a "ehitama" siis sina ütled "mõrv". Terasemad taadid teevad sellest järeldusi ja neil on pikad käed.
.
dish, noa ja kahvliga söömine soodustab näljapaistetust. Siin on üks hoiatav näide maajakallastlikust hommikusöögist.
// http://www.miksike.ee/docs/lisa/2klass/5koogit/koogis.htm
Nii suudavad ainult armunud või rikkad pärijad, kellel aega valgusaastate kauppa käes. Näpuga purgist hapukapsast õngitseda on ikka südamelähedasem.
asjatundja lust4. juuli 2013, 14:31
...väidab, et naised jäävad südames alati tüdrukuteks. no eks tal on ju elutarkust palju, naise elus ette tulevad elujärgud ja olulised sündmused kõik läbi elatud, võib tarkusi jagada ja reegleid kehtestada. no tema kohta võib küll ette näha, et kui ta pole rohkem kui 30-aastaselt lahti saanud lapsikust mõtlemisest, siis ei saa ta sellest ka 70-aastaselt. aga selleks ajaks on kahjuks närtsinud need mõningad väärtused, mis tal praegu võimaldavad leheruumi saada, nii et siis pole suurt kellelegi oma hiilgavaid teadmisi jagada.
4. juuli 2013, 14:18
Eks miniseelikus ja nööbid nabani lahti blogija veab siia ka keskeakriisis vanamehi lugema, kes püüavad püüdlikult vahest ka mõne targutuse kirja panna, et fännid plaksutaksid talle käsi.
Lustileedi ju teab, et ka vana hobune tahab kaeru süüa...
No muidugi, pikki juukseid saad ka vanas eas kanda, keera krunni kuklasse ja miniseelikus väljapaistvad lõtvunud soonilised jalalihased on ka pilt mida vaadata.
nagu näete4. juuli 2013, 13:45
ei tohiks näiteks Kristiina Heinmets-Aigro lahtisi juukseid iga päev kanda, ca 35 vist juba. Aga teistmoodi ei ole mina tal neid juukseid piltidel kunagi näinud, isiklikult teda ei tunne.
kurr4. juuli 2013, 10:31
dishil on osalt õigus ja osalt ei ole ka. priimäge intervjueerides nägi lust märksa parem välja kui tavaliselt, aga mitte tütarlapselik. tundub, et ta tahab iga hinna eest välja näha võimalikult noor, ja seetõttu need lahtised juuksed, mis paraku tihti ei tundu eriti hooldatud olevat. küll aga pole nõus sellega, et sõpradega koos olles peaks mingit dresskoodi järgima. sõpradega olles tahame me endid vabalt ja lahedalt tunda ning vaba riietus kuulub selle juurde.
vasjal ei tasu dishi provotseerida, las ta olla viisakas, rahumeelne ja lepitav. keegi peab ju tasakaalustama detroidi je lembitu teravat keelt.
minu teada4. juuli 2013, 10:28
oli varem nii, et miniseelikut ei soovitatud enam sünnitanud naistele. Iga ehk siis vanus otseselt ei olnud mitte mingi piir, sest esimene laps sünnitatakse ju erinevas vanuses, kuidas keegi.
kass4. juuli 2013, 09:49
Olen 65-ne ja vabaaja riietusena kannan kõike ,mida figuur lubab.Kui on pidulik üritus ,siis loomulikult pidulikult ja mõlen ka eale.No 30-ne võib küll kanda kõike mida figuur lubab.Ka mind on need Maaja Kallase viimase aja sõnavõtud hakanud häirima.ühiskond muutub ja teeb korrektuure ka käitumises ja riietumises.Katrin lustil pole kindlasti õigust niimoodi kritiseerida kallast.Oma arvamust saab ka teisiti välja öelda.
altnaabri vasja4. juuli 2013, 07:13
kle mio mioi, kui ikka kärsa umbe tõmbad, kebi kotile magama, mitte kommentaare kribama.
ja dish, pagana igavalt heieted, äkki aitab väike vanakalaks?
mio mioi4. juuli 2013, 02:13
kellga sa ennast vordled sa llollaakas lust.pane oma suu kinni,sa mio mio,kaonigaveseks jq ara arrita meid,,ju are F.....idioot.we love you ,f .....idioot.
dish3. juuli 2013, 21:05
Kord küsis Kati minult, kas poleks juba aeg proovida televisioonis esineda? Julgustasin sõpra igati, kuid lisasin tema vallatutele juustele osutades, et tõsiseltvõetavuse huvides oleks hea need rangemasse soengusse palmitseda. Ei läinud palju aega mööda, kui intervjuus Linnar Priimäega ta rõhutatult korrektne välja nägigi. ÕL nädalavideo pole küll veel televisioon, kuid etiketti järgiv välimus pluss küsimuste vaoshoitus andis tulemuseks nauditava imidži.
.
Sobiv väljanägemine mõjub alati hästi. See on eelduseks nii tööintervjuul kui sõprade seltsis. Sobiv ei pruugi olla alati mugav, kuid aitab teistega sobituda. Mulle näiteks tundus maitsetuna kunagine töökaaslanna, kes veel 50-aastasena kandis poolde selga ulatuvaid oranžiks värvitud juukseid. Samas tegin komplimendi 75-a vanatädile, et mustaks värvitud juuste japanese-soeng teeb teda väga nooruslikuks. Igaüks on tore!
.
Seda on ka eesti etiketiõppejõud Maaja Kallast. Tunnistan pattu - olen pärit lihtsast töölisperekonnast, kus kartuliputru noa ja kahvliga briti moodi ei söödud. Aga kui seda võb mõnes peenemas seltskonnas, näiteks Prantsusmaal teelusikaga näost sisse ajada, võtan selle lihtsalt teadmiseks. Nimetada inffi targutamiseks (tarbetuks, miittekuhugi viivaks sofistlikuks arutluseks) ei tule mõttessegi. Kallast on teacher!
kosjamoor3. juuli 2013, 20:54
mina küll katsi oma kundeks ei võtaks, kui talle eesti keelt oskavat meest peaks otsima, sest iga mees, kes tema blogi loeb, saab aru, et taolise märatseva hulluga küll koos elada pole võimalik. kui MK TÄIESTI EBAISIKULINE arvamus stiiliküsimustes blogijas niisuguse vihahoo esile kutsus, siis milline võiks välja näha kooselu argipäev sellise tulehargi kõrval? karta on, et kats ei kuula ka kõige heasoovlikumate inimeste nõuandeid. 1 kommentaator, kes töötas temaga koos 1 kuu, tabas ilmselt ära katsi põhiprobleemi ja soovis talle, et ta kunagi leiaks meelerahu.
Vilma3. juuli 2013, 18:56
Mu naabrinaine Lisette ütles täna, et Katrin Lustil on rasedusele omased sümptomid. Ei ole ta midagi peast haige ega kasvatamata matsiplika nagu räägite siin, lihtsalt raskejalgsele omane käitumisviis teatud perioodil. See läheb üle ja Katrini lood muutuvad helgemaks.
To: Katrin Lust, 01:27, 3. juuli, 20133. juuli 2013, 18:48
Kirjutad: Vabandan keda riivasin aga Maaja Kallast ajab mind oksele.
No oksenda siis, ehk saab kergem. Aga vähegi kasvatatud inimene ei tule avalikult oma oksisudest rääkima. Seda asja aetakse diskreetest.
Aga olgu selle Katrin Lusti oksega, kuidas on, kasvatust ega lastetuba ei paista küll olevat. (Huvitav, kes on Katrin Lusti vanemad, missugusest perest ta üldse pärit on?. Peaks googeldamise ette võtma...).
Katrin on minu laste eakaaslane - nibin-nabin aasta siia-sinna. Tol ajal kasvati küll lastes austust vanemate inimeste suhtes. Anti kaasa teatud väärtused ja väärtushinnangud, milleta nagu ei saagi korralikult toimida. Ja ka seda, mida sobib suust välja ajada, mida mitte. Minu lapsed ei tuleks küll selle peale, et haukuda avalikult niivõrd väärika daami (tegelikult mitte kellegi) peale. Peaasi, et tatti pritsida saaks. Ka mu laste sõbrad ja tuttavad ei tee seda. Lihtsalt kole ja paha on lugeda Katrin Lusti lugupidamatuid, solvavaid, labaseid arvamusi, mida eksponeeritakse kuldse tõe pähe.
ILUS NAINE (valgete hammastega)3. juuli 2013, 17:12
Lust otsib endale üüripinda ja nimetab ennast fb is NEIU-ks...... ;D
nojah3. juuli 2013, 15:09
oleneb, kas need üle 30-aastased on kortsus v. mitte. Ei kujutaks Anu Saagimit ja Marika Tuus-Lauli küll lühikeste juustega ette. Anu Saagimit ehk musta Kleopatra soenguga. Pidulikul puhul, nt. 24.02 peaksid küll aga pikad juuksed kinnipandud soengus olema, mitte hobusesabas näiteks. Anu Saagim ja Eve Kivi kannaksid mini vist ka 80-aastaselt auga välja, aga jah, kas nad peaksid seda tegema. Üldiselt M. Kallast esindab siiski vana kasvatuse töekspidamisi ja ega need üldiselt valed ka ole. Selles kultuuris. Lehvivad lokid? Oleneb, kus. Tänaval need vist ei sega kedagi. Juuksed on naise ehe. Kui pikad on pikad? Tagumikuni? Vaid poolde selga? Üle ölgade?
lii3. juuli 2013, 14:14
eks see vanemate naiste riietumine jääb ikka noorematele ka hammaste vahele aga 30 juba peavad ka jälgima seeliku pikkust no see on ju selge jama las see maajake säutsub ta ju elu aeg sellega tegelenud no pani natuke mööda mis siis
Lembit Limousine3. juuli 2013, 13:24
Aga niisugused nartsisslikud pseudobaroksed kirjatükid Linda sulest viitavad võimalusele, et autoril võib olla mentaalseid probleeme. Tänapäeval on kergesti kättesaadav medimenkatoosne ravi, ilma võltshäbi tekitada võiva hospidaliseerimiseta. Võib-olla on rahustava tulemuse saavutamiseks piisav suhe reaalse mehega, mitte unelmates (või märgades unenägudes) hobuse seljas kappava rüütliga.
msi3. juuli 2013, 12:06
kas blogija reaktsioon MK artiklile oli adekvaatne? loomulikult mitte. miks? sest kui ta oleks 1-2 lausega delfi kommentaariumis vastanud, et pole nõus, siis poleks talle selle eest kopikatki maksnud. nüüd on vastusest saanud kõige ehtsam pretensioonikas agressiivne SÕNAVOHAMINE, mille eest ka makstakse. ja nii on see iga teema puhul, mõtet oleks võimalik välja öelda paari-kolme lausega, aga vaja on ju MAHTU, ja kuna ei jätku blogijal ei huvitavaid elusündmusi, mida kajastada, ega ka põnevaid mõtteid, siis tulebki klammerduda mõne meedias ilmunud nupu külge ja hakata oma kordumatus stiilis nämmutama ja ohkima leitud teemal.
ja alati tuleb ilmutada oma VAENULIKKUST, VIHA ja PÕLGUST EESTI INIMESTE VASTU ningsamas väljendada oma SUURUSMÕTTEID, ÜLEPAISUTATUD ARVAMUST ENDA KOHTA, VEENDUMUST, ET TA ON EBATAVALISELT VÕIMEKAS ja VÕIMAS.
tädi3. juuli 2013, 11:09
Tervist.Pr.kallast soovis mõista anda,et ei tohiks unustada taktitunnet ja seda nii noore ,kui ka vanemad inimesed ei tohiks unustada.Oleme ju P E A L I N N A rahvas juba see tähendab ,et peame ennast kenast riietama. Et oleks endal hea ja teistel ka ilus vaadata.Igaüks teab seda vanasõna.Kuidas ise külale ,nii küla minule.....Küll on hea tunne ,kui oled ennast just äsja puhtaks pesnud ning siis paned korralikud riided ning lähed kodust välja lõhnav ning ahvatlev ... päikest ka ikka igasse päeva.
OI,,OI MEIE EESTI naised????3. juuli 2013, 08:58
HOOLITSETUD naised on ka 40-- 50+ täitsa ilusad!
IGAL ÜHEL ON OMA ILU OLEMAS !!!! ,, JA SEE ONGI MEIE ENDA TEHA,,
KUIDAS NAINE --VÕI MEES TÄNAVAL VÄLJA NÄEB!!!
OI,,OI MEIE EESTI naised????3. juuli 2013, 08:58
HOOLITSETUD naised on ka 40-- 50+ täitsa ilusad!
IGAL ÜHEL ON OMA ILU OLEMAS !!!! ,, JA SEE ONGI MEIE ENDA TEHA,,
KUIDAS NAINE --VÕI MEES TÄNAVAL VÄLJA NÄEB!!!
to paljudel3. juuli 2013, 08:54
keegi kommenteerijatest ei ole lusti nahutanud tema juuste ja seeliku pikkuse pärast, vaid tema kasvatamatuse, labase suuvärgi, ülbuse, suurusehullustuse, kirjaoskamatuse ja valelikkuse pärast. pikad juuksed nõuavad hooldamist. lusti FB lehele ilmus eile pilt temast õhtulehe toimetuses ja juuksed olid seal tal küll sorakil.
te viitate oma kopsakamale kogule ja küsite, kas me teid tänaval kõndides nähes lintsime. kindlasti mitte, aga kui te seejuures olete superminiseelikus, siis pikema pilguga saadame teid küll.
seal3. juuli 2013, 08:07
06:48, 3. juuli - tüüpiline targutaja, nagu Lust
paljudel....3. juuli 2013, 06:48
siinkommijatel puudub kasvatus .need kasvatuse alged ulatuvad koopaaega.miks üldse niisuguseid komme lastakse läbi!olen naine vanuses 55 ja mul on olnud koguaeg pikad juuksed.ei kavatsegi neid ära lõigata.olen ka kopsakama välimusega haiguse tagajärjel .puuk hammustas lihtsalt ja arstid ei suutnud kohe haigust avastada ning haigus levis kõhunäärde.kas lintsite nüüd ära,kui julgen tänaval kõndida!
paljudel....3. juuli 2013, 06:47
siinkommijatel puudub kasvatus .need kasvatuse alged ulatuvad koopaaega.miks üldse niisuguseid komme lastakse läbi!olen naine vanuses 55 ja mul on olnud koguaeg pikad juuksed.ei kavatsegi neid ära lõigata.olen ka kopsakama välimusega haiguse tagajärjel .puuk hammustas lihtsalt ja arstid ei suutnud kohe haigust avastada ning haigus levis kõhunäärde.kas lintsite nüüd ära,kui julgen tänaval kõndida!
õigus, kuid viisakusetu2. juuli 2013, 17:30
Katrin, sul on absoluutselt õigus.. seeliku ja juustepikkus jääb kindlasti vaid nende kandja otsustada... kuid vanema proua poole niimoodi pöörduda on suurem maitsevääratus kui vanema prouana sellist pisut vanaaegset nõu inimestele jagada... avalik vabandus oleks viisakas...
tige2. juuli 2013, 14:08
Ausõna, vihale juba ajab selline ebakompetentne "ajakirjanik". Kui sa suvatseks natukesegi süveneda sellesse, mida TEGELIKULT Maaja Kallast ütles, siis saaks ise ka aru, kui lahmiv ja juhm sa oled. Loe siis palun vee üks kord:
Maaja Kallast ütleb: ""Moemuutuste keskel ei tohi unustada, et koos lisanduvate aastatega muutub ka figuur. Prantslannad teavad: juba 30aastasele naisele ei sobi lehvivad lokid ega liiga lühikesed riided."
"Minu seisukoha järgi kandku miniseelikut need, kel on ilusad jalad. Kõik ülejäänud peaksid valima seeliku, mis ulatub põlvedeni või pahkluuni," teatab ta.
Ma tõesti loodan, et nüüd vast lugesid ikka korralikult. Sinu väljaütlemine on sulaselge laim praegu.
üle laipade2. juuli 2013, 14:01
ma pole kunagi varem ennast nii hästi tundnud oma kehas... konnatiigis on mingid normid, minule mingid teie kehtestatud reeglid ei kehti... miks konnatiigis kardetakse lahutada...miks 30-aastastele ei meeldi lastega üksi jääda, küll nad leiavad endale uue mehe...minule on vaja seda laste isa, mul on eesõigus, sest ma tulen londonist...nii nagu toitlusasutustes tuleb minusse suhtuda erilise lugupidamise ja austusega, nii tuleb minusse suhtuda ka vabade ja mittevabade meeste jagamisel...
2. juuli 2013, 13:55
KATRIN LUST sina oled ju kõige suurem räbal ja aguli plika siis mis sa üldse vingud kui ei oska enda eest hoolt kanda mis on elementaarne siis hoia oma plõks kinni
FB2. juuli 2013, 11:10
Katrin Lust kirjutab oma FB kontol:
"Nii. Esimesed tulemused. Apollo TOP 10 saavutas 'Tervist, proua president' sel nädalal koha nr 5. Rahva Raamatu poliitika ja ajaloo TOPis sain siis koha NR1 osaliseks. Mul on väega hea meel selle üle, et inimestele meeldib!".
Kahju pettumust valmistada, Katrin, kuid tänase seisuga ei ole Rahva Raamatus teie raamat isegi 20-ndal lehel mitte, rääkimata siis TOP esimesest kohast. Apollos on küll jah viiendal kohal, aga raamat on ju kehvaks tunnistatud, seda näitab see punktiseis 1,4. Vbl tõesti, et rohkem ostetud, kuid hinnang on raamatule kehv ja kahju, kui nii palju inimesi on pidanud pettuma.
oi-oi-oi2. juuli 2013, 10:45
seda õelust mis siin läbi kumab. Eelnevates sõnavõttudest ongi näha meie tegelik loomus. Kes tark on leiab nii Pr Kallasti , kui ka Pr Lusti kirjutisest midagi mis nn kõrva taha panna.
CXV2. juuli 2013, 10:42
Lust mulle tavaliselt väga ei istu, aga seekord läks tõesti pr Kallas pisut liiale. Tema mõtteavaldusest tuleb välja mitte niivõrd viisakus ja etikett, vaid pigem see, et ta on kade nooremate peale, kellel on veel midagi näidata. Vibutab siin sõrme, et ärge kujutage ette midagi, et olete kolmekümneselt noored, vanamutid nagu mina. Pr Kallase nn viisakusreeglitest tuleb tihtipeale välja kibestumus ja igivanad arusaamad. Kõige naljakam, mis ma olen lugenud, on see, et poistest, kes ema kaisus väiksena magavad, tulevad geid. Teine küsimus on muidugi see, miks Lust ennast nii puudutatuna tunneb, enesekindel naine ei huvitu kellegi pr Kallase arvamusest. Mina olen nelikümmend ja pean ennast täiesti nooreks inimeseks, juukseid maha lõigata või mutiseelikuid kandma hakata ei ole niipeagi plaanis. Mina arvan, et kui oled juba küpsem, seda rohkem peaks mutilikku stiili vältima, see ei tule välimusele kasuks.
eit2. juuli 2013, 10:32
olen vana inimene ja olen viimastel aastatel sellest teravalt aru saanud . see noorte juuksed sorakil olek ja suu laiali , hambad irevil olek on täiesti ebameeldiv ,mäletan , kui ilusti käidi riides juba kuuekümnendatel . kuidas naised olid kenasti soengutega . proua kallast on ka sellest ajast pärit . tänaseks on see kahjuks minevik . naised on muutunud kaltsakaks ja odavaks , meestele kergeks saagiks . täna üks elukaaslane, homme teine , kolmas jäi ju maha eile ...samas arvatakse endast ikka palju . seksikad või nii . tahtmata kedagi isiklikult solvata , selline ongi minu põlvkonna arvamus , mida proua kallast kirja paneb . elu on elatud . põhjused ja tagajärjed on selged .
ka üks lugeja2. juuli 2013, 10:08
Tahaksin selle kirjatüki autorile öelda, et selline pöördumine endast hulk aastaid vanema daami poole on labane ja kasvatamatu. Hiljuti lugesin ka, et pr Kallastil olevat olnud insult - ma ei usu, et teadasaamine siinsest "rünnakust" aitab kuidagi kaasa ta paranemisele. Inimeste arvamused võivad meile meeldida või mitte meeldida, vahel võivad need ka üsna jäikadena tunduda, kuid jäägem oma kirjutistes siiski üksteisest lugupidamise piiridesse.
msi2. juuli 2013, 09:56
ükskord tuleks uurimise alla võtta meie klassikust blogija lemmikväljendid, nende esinemise sagedus ja kontekst. kahtlemata on 1 neist "konnatiik", millega ta iseloomustab väikest alaarenenud eestit. kusagile ei kõlba selle konnatiigi staarid, sest nad ei saa aru, milline rahvusvahelise kuulsusega staar nende käest mingit infot püüab õngitseda. nüüd on viga selles, et konnatiigis püütakse mingite normide abil meie erakordset isiksust ahistada. meie kodukootud niitze loomulikult ainult vilistab kõigile konnatiigi tobedatele normidele, vaatab suurtest kõrgustest alla konnatiigis hulpijate peale ja sülitab neile kõrges kaares pähe. minu vabadus, minu õnn, minu erakordsus, minu rahvusvaheline haare!
"Meie maailm on nagu peegel- kui sinna vaatab EESEL, ei saa sealt peegelduda ingel."- Artur Schopenhauer
arvamus2. juuli 2013, 08:41
Minu arvamus et inimene kannab seda mis tahab, seda ei tasuks küll siin lehes õpetama tulla, mina olen 68 aga ei tunne ja välja ka ei paista nii vana
Võta üks ja viska teist2. juuli 2013, 08:39
Iga nädal on mõlemal vaja ilmatarka etendada ja inimesi manitseda.
Mõlemal on üüratu eneseeksponeerimise vajadus.
Kinnisesse tuppa ja vaielgu omavahel.
Võta üks ja viska teist2. juuli 2013, 08:39
Iga nädal on mõlemal vaja ilmatarka etendada ja inimesi manitseda.
Mõlemal on üüratu eneseeksponeerimise vajadus.
Kinnisesse tuppa ja vaielgu omavahel.
erinev eestlane 2. juuli 2013, 08:20
Või tänapäeval tuleb tunda ennast vabalt "vastavalt sellele, kuidas teistele meeldida"? No nii loll annab ikka olla! Elts on Katsiga paras paar. Nagu sukk ja saabas.
Elts2. juuli 2013, 01:09
Kats on tõesti omamoodi maailma nautija,millest paljud lugejad aru ei saa.Alati on just tema blogis sellised üleskanded,mis on kellegi või millegi suhtes noomivad ja negatiivsed .Kats on isepäine, kuid täitsa erinev inimene teistest eestlasest.Eks seda proua Kallast ei tasu tal ega ka lugejatel väga südamesse võtta,sest enam pole tal õigus maailma kujudada tema ettiketti ajast ja arust ütlemistega kuulata,ta ikka jäänud truuks oma NLiidu aegsetele moraali ja moe ja ettiketti kultuurile.Tänapäeval on elu teine ja inimesed peavad tundma ennast vabalt ja vastavalt sellele,kuidas nad tahavad ennast näha ja teistele meeldida.
kurr2. juuli 2013, 00:15
lustil ei õnnestunud stefani pizza "suussulavat maitset" tunda saada. nüüd ähvardab ta kõrge vanuseni nautida oma pikki juukseid. head isu!
oeh1. juuli 2013, 23:36
ilusmaid ja ilusmaid..................kas tõesti enda kirjutatud teksti ei võiks üle kontrollida? Jube lohakus ikka.
1. juuli 2013, 23:16
Mida Katrin Lust teab olla naine. Lustil vist sama soeng 10 aastat ja me parem ei räägi kas teine ennast ka üldse viimasel ajal kamminud on. Londonis võib igasugune rämps elada aga see ei tähenda veel et sa tegija oled või midagi saavutanud oled.....vaatame kasvõi seda mis proua Lust Eestis tagasi teeb ja miks ta kirjutab 10 euro eest artikleid kas see mitte ei tähenda juba midagi.....jah meeleheitel naine kes põrus Londonis nüüd valab oma kibestunud saatust teiste peale....kui tüüpiline kade Eestlane.
tj1. juuli 2013, 23:07
Lust sa oma vingumisega oled nagu vana kibestunud eit kes muidu näeb oma katkiste juustega ja kaltsuka riietusega välja nagu aguli plika! Igal inimesel on õigus öelda mida ta tahab ja kus iganes kui sina Katrin Lust oma suud avad ja teisi valad üle roojaga siis saad vastu nii et sinust vaid hais järel nii et hoia oma plõkats ka vahest kinni eks Kats
absurd kuubis1. juuli 2013, 21:30
Katrin Lust (+ Linda, + Seeba, + Buchanan, + kirjanik, + britt, + argentinalsne, + kes iganes) on eri nimede all kiitnud pidevalt ennast, kui peene kasvatuse on ta Läänes saanud. Samas tänitanud kodueestlasi, et need on alaarenenud. Kui huvituksin, otsiksin need tsitaad kõik viimseni üles, aga peale tänast ei näe ma sellel erilist mõtet. Ühe inimese eneseimetlus ja eesti Grand Old Lady peale haukumine ületas minu jaoks TÄNA mingi piiri!
Anne1. juuli 2013, 21:01
Olen 47, kohe 48, ja kannan siiani miniseelikut ning lühikesi pükse. Juuksed on ka siiani pikad, aeg-ajalt küll värvin, kuid lehvivad lokid on täitsa enda omad, mitte juuksuris tehtud. Ei tunne end ise halvasti, ei ütle midagi ka abikaasa, rääkimata täiskasvanud lastest. Abikaasa hurjutab vahel, kui palav ilm, et miks ma pikad püksid jalga panen, kui lühemad variandid on kapis olemas. Kõik oleneb inimesest, figuurist, geenidest jne. Kui ma ikka olen endiselt M-suuruses, juuksed on peas ja keemiast rikkumata, siis - kes saab mulle ette kirjutada, mis soengut ja rõivaid ma vastavalt oma vanusele kandma peaks? Pigem vaatan hämmastusega noori ülekaalulisi "tibisid", kes oma paksu ihu nabapluusi ja miniseelikusse on toppinud, rasvavoldid ja tselluliit rippumas. Kas selline vaatepilt pr Kallasti silma ei riiva? Kui ma oma riietuses end hästi tunnen, kelle asi see on? Arvan, et kui paari aasta pärast saan 50, siis kannan ka minit ja pole kellelgi midagi kobiseda. Mu ema on 73 ja kannab ka aeg-ajalt lühikesi pükse. Ta võib oma figuuri juures seda endale lubada!
absurdihuumor1. juuli 2013, 20:45
rahva raamat on paigutanud lusti nimel ilmunud raamatu lahtrisse- AJALUGU JA POLIITIKA! nii et lust ei ole meil enam mitte ainult staarkirjanik ja -ajakirjanik, vaid autoriteet ka ajaloo ja poliitika küsimustes.
eelajalooline1. juuli 2013, 20:28
lust hiilgab oma pealkaudsusega nagu alati! kui blogi teema aluseks on kellegi teise artikkel, siis tuleks seeartikkel ka algusest lõpunu läbi lugeda, antud juhul siis ajakirjast tiiu. selle asemel on lust tutvunud delfi naistekaga, kus on imelühike refereering tiiu artiklist, ja delfile iseloomulikult on nad ise pannud eriti väljakutsuva pealkirja. tegelikult ei keela MK 30-aastastele kategooriliselt midagi, tema enda arvamus miniseelikute kohta on hoopis järgmine- "Minu seisukoha järgi kandku miniseelikuid need, kel on ilusad jalad. Kõik ülejäänud peaksid valima seeliku, mis ulatub põlvedeni või pahkluuni." lusti viha põhjustanud tsitaat, mille on naistekas pealkirjaks valinud, on MK VIIDE PRANTSLASTE ARVAMUSELE.
AGA SÕLTUMATA VANUSEST TULEB TEATUD SITUATSIOONIDES VÄLTIDA LIIGA VABA RIIETUST. värskelt ilmus lusti videointervjuu "avaliku elu tegelasega"- õhtulehe reklaamitud väljend. intervjueerija kannab seal jalas vägagi lühikesi sortse. ei pea olema maaja kallast, et taibata, et avaliku elu tegelase intervjueerija jaoks pole see just eriti õnnestunud riiete valik. mõnuga tsiteerin 1 kommentaari selle video juurest- "korrektne intervjuu peaks sisaldama konkreetseid küsimusi, mitte selliseid emotsioone intervjueerijalt nagu "õudne, päriselt vä...""
Anna1. juuli 2013, 19:04
Minul alles kolmekümneselt tekkis selline figuur, et ma võisin hakata miniseelikuid kandma :)
eva1. juuli 2013, 18:34
Andke link sellele Maaja Kallasti jutule palun :)
maarja kallast võimidagi1. juuli 2013, 18:15
latrin linda lust - tulevane maaja kallast!
"Lugesin täna jälle Katrin Linda Lusti õpetussõnu viisaka käitumise kohta. Pea iga nädal õpetab ta ju meedia kaudu eestlasele viisakusreegleid. Millal tuleb oma voodipesu külla kaasa võtta või miskit muud viisakat teha."
.
Muide, Katrin, kuidas pereliikmete (hobuste) röövimise keiss edeneb?
.
Ja miks sa FBs libakontoks kuulutadud konto kaudu oma sõpradega suhtled?
vot1. juuli 2013, 17:53
Lustiga nõus! Kohe päriselt. Mis vanemate prouadega suhtlemine nii õilis tegevus on, et kohe niivõrd aupaklik olema peaks? Hallpead austa ja kulupead kummarda - tõepoolest võtab kummardama, kui tallinna ühistranspordis vanemad mutid metsikult trügides ja siis teiste üle vingudes end sisse suruvad nagu homset poleks. Ei ole ikka nii. Austus tuleb välja teenida. Ja kõik inimesed peaksid tõepoolest kandma seda, mis neid õnnelikuks teeb ja paneb end hästi tundma.
ps! kohutav eneseväljendus paljudel katrini sõimajatel. Maaja peaks seda kindlasti sobimatuks! :D
naine üle 301. juuli 2013, 17:41
Ma ei tea,kes siin kedagi solvas,aga nii palju,et 30 a. naine juhul kui figuur lubab ja ka kaugelt üle selle vanuse võib kanda mida iganes.need ajad on möödas,kus vanus pani kindlad piirid ja 22 oli viimane taks.Olin 15 a.plika kui naised hakkasid pükse kandma.Passisin peegli ees ja mõtlesin,kas mulle ikka püksid sobivad.Nüüd sobivad püksid igale figuurile ja vanusele,samuti on ka teiste riietusesemetega,ajad on muutunud.Sobima peab koht ja riietus,mida mõnikord ei jälgita.
mees 1. juuli 2013, 16:44
Mõni 50 aastane neiu paistab noorem kui mõni 25 aastane mutike.
Lembit Limousine1. juuli 2013, 16:43
Mind on läbi pikkade aastate saatnud ja õpetanud Ina Aasamaa juba 1958.aastal trükitud brošüür "Kuidas maitsekalt riietuda". Pehmes köites raamatukest on kerge enda ligi hoida ja vajalikul hetkel nõu saada. Kui Lusti Linda jätkab samal viisil kenade prouade sõimamist, siis lõpetab ta siniste uhutud puuvillaste dressipükste ja aastaringi jalas olevate viltidega. Dressipüksid sisaldavad nii vedelat kui paksu, sest ta ei viitsi neid häda tegemiseks rebadelegi lasta ega kükitada - jääb lihtsalt keset külauulitsat hetkeks seisma. See on vaikiv kuid haisev protest enamuse poolt omaks võetud käitumisnormide vastu. Vildid on jalgade küljes kinni, sest varbaküüned on praktiliselt läbi vildi kasvanud ja vildisäärtesse on kuivanud kuudevanuseid ekskremente. Ahsoo, ja veel, miks oli vaja Evelini-raamat välja anda ülikõvade kaante ja eriti teravate nurkadega - väga ebamugav enesega kaasaskandmiseks.
kurr1. juuli 2013, 16:18
ma ei hakkaks seeliku ja juuste pikkuse teemal sõna võtma, eks siin võiks arvesse võtta lisaks kandja vanusele palju muid aspekte. lustil ju tgl puudub igasugune positsioon ühiskonnas ja kuna ta kuulutab tihti, et ta on loomeinimene, eks talle ole siis lubatud ka igasugused veidrused, võib ka 90-aastasena ringi lasta lahtiste p...ni juuste ja miniseelikuga. loodetavasti ei kujuta ta sellisena kellelegi ohtu. ohtu kujutab ta aga nii ajakirjaniku kui kirjanikuna. nii oma mõttearenduste kui kirjapildiga. mõni lihtsameelsem inimene, kes kõhkleb, kuidas peaks õigesti väljenduma, võibki temast eeskuju võtta- ikkagi kuulus kirjanik ja ajakirjanik. ja siis see kõikuv moraalifilosoofia. äsjailmunud raamatus mõistab ta karmilt hukka evelini abielurikkumise ja selle, et selle läbi kannatas THI ESIMENE ABIKAASA JA LAPSED. JA MILLISE ÜLESKUTSE ESITAB TA NÜÜD SIIN? "Mulle meeldib selline suhtumine, et inimesed ei karda lahku minna ja ei erva, et nad jäävad kolmekümneselt ja lastega elu lõpuni üksi." Kas lusti peas on küpsenud kindel plaan mõni selline abielu lõhki ajada ja juba on meelest läinud, mis sõnad ta raamatusse raius?
msi1. juuli 2013, 15:08
olen ka kunagi tartus ülikoolis käinud, mitte ükski minu ülikoolikaaslane ei kasuta isegi purjus peaga sellist sõnavara nagu lust siin. võidakse muidugi ropendada, aga see ei mõju kunagi niilabase ja harimatuna, nagu lusti jutt, eriti veel siis, kui ta anonüümsena kommentaaridele vastab.
kuidas oli küll taolise kirjaoskuse ja keelekasutusega inimesel jõuda ma ei tea mitmendale kursusele erialal, kus lõpetanu keelekasutus võiks olla briljantne?
kuna lust on ise ennast sisuliselt vastandanud pr.kallastiga, siis ma ka vastandan- maaja kallast on tõeline daam ja lust on ehtne matsiplika.
ohhhoooo !1. juuli 2013, 15:03
mul läksid 35 selt juuksed üldse nii hõredaks. et mis ma siis pean tegema :-) kui seda kolme karva kolmes reas veel ka kasvataksin. siis ma ikka oleks herne-hirmutis ju :O aga olen päri. et Lust on vist ise eba-kindel. minu arust ei pea üldse mitte kellelegi meeldima. inime ei ole ju kuld ! ja isegi kuld ei meeldi kõigile mitte ! (mulle mitte :-) aga see-kord kipun ma siiski olema Lusti poolt. kui just peaks pooli valima. Kallast ei taipa ka kardinate taha juba kolida :p
lavrenti1. juuli 2013, 15:02
on meeldivalt üllatunud,milline ääretu viisakus,milline kasvatus ,milline peenus suhtlemisel !!!
Madam Lust,te olete tõeline eestlanna !!!!!!
Teil on alati ja igas asjas õigus. Oleme teie üle väga uhked.
kallast on1. juuli 2013, 14:50
naerukoht.
isegi 60ne ei pea ilmtingimata poisipead ja maani kaltse kandma,saati siis 30ne.
keegi ei võtagi teda(kallastit) nagunii tõsiselt,ta ajabki kogu aeg ainult jama.
Oskar1. juuli 2013, 14:27
Kui vana on Katrin Buchännon? Neljakümne ringis? Tegelt tahtsin teda, mis tema polomängijast on saanud.
kahe otsaga asi1. juuli 2013, 14:26
Mõningas mõttes olen ma Maajaga nõus- selleks, et kanda mini, peab väga hea figuur olema. Kuid, milleks nüüd sellisest artiklist kohe uus ja kisendav artikkel vaja valmis teha? Enesekindel inimene ei lase ennast sellistest asjadest häirida. Kas blogijanna on ebakindel?
Muidugi ei tohi enesekindlust segamini ajada põikpäisusega. Et vot mulle nii meeldib ja teised arvaku mida iganes. Pikad juuksed on ilusad igas vanuses, aga ainult siis kui need on hoolitsetud. Teatavasti hakkavad kolmekümneselt juuksed tuhmuma, siis on mõistlikum ette võtta teatud muudatused. Põikpäiselt oma tuhmunud juuksevärvi säilitades, a´la mina jään küll loomulikuks, ei pruugi ilus vaatepilt olla või veel hullem, jätab teistele lausa hoolitsematuse mulje.
Sama teema on ka riietusega. Kõik, mis endale lihtsalt meeldib, ei pruugi seljas üldse kehaga sobida.
Tom: naisetel ei ole udarad, vaid rinnad.
Aga seda nüüd küll jah, et kui ikka rinnad on suured, siis lausa peaks kandma rinda tõstvat rinnahoidjat, See on rindadele tervislikum ja vaatepilt oileks tunduvalt ilusa.
Ja ükski asi, kasvõi überkallis, ei ole seljas ilus, kui selg on küürus.
iha1. juuli 2013, 14:21
iga naine kardab... eesti naine... argentiina naine... usa naine..... üldistamise masterclass siin?
kui kallase (jah, ebaadekvaatne) manitsemine sul nii närvi mustaks ajab, siis kas su oma tänitamine õiendamine vingumine halamine ja õpetamine õpetamine õpetamine kuidagi erineb sellest?
1. juuli 2013, 14:20
Väga inetu väljendusviis Pr. Kallaste suhtes. Olen ka varem tähele pannud Lusti ebaviisakat käitumist vanemate inimeste suhtes(Evelini isa). Mis küll arvavad sellest Lusti vanemad?
To to Pesti sõbranna1. juuli 2013, 14:16
Ka mina leian, et lgp. Maaja Kallastile on selline nähvamine "Ära targuta!" äärmiselt kasvatamatu. Vanema daamiga nii ei räägita. Pr. Kallast väljendas lihtsalt arvamust, milline on korrektne väljanägemine eesti tavades. Mõnes teises kultuuriruumis võib see olla teistsugune.
to Pesti sõbranna1. juuli 2013, 13:48
Pane oma pilt ülesse ,vaatame mis imeloom sa siis välja näed.Tavaliselt need õiendajad on ise vinnis-vingus näoga pekikotid.