Ilu ja mood

Seitse ohtlikku ilureeglit, mis su nahka hoopiski kahjustavad (8)

LISA KOMMENTAAR

Ene Lill2. detsember 2020, 09:19
Jutt kõik õige, head soovitused, kuid lõpus soovitus "koorida sünteetiliste helmestega" ei ole küll hea - ajal, mil mikroplast meie keskkonna on saastanud. Elementaarseid keskkonna aspekte võik küll igal elualal juba kirjaoskuse omandanud inimesed tajuda:) Riisijahu aga super, piimhapet on igas jogurtis ja hapukoores - hea nii nahale kui loodusele.
21. september 2013, 16:51
Retinool tekitab mikropaistetust, sellest ka kohene kortsevähendav toime ;)
mädchen8. september 2013, 12:54
Ise kukkusin kah vahepeal igasuguste nõuannete õnge. Kuna mul on kehv nahk siis kasutasin "raviks" sügavpuhastavat tooteseeriat (olin rahul, mõjus) aga siis lugesin, et need tooted võivad liigselt nahka kuivatada ( eks näoveega puhastades ketendas veidi aga, kui ära kuivas siis polnud enam hullu) ja otsustasin proovida sama firma sensitive sarja. Kaks päeva hiljem sihuke suurte valusate ja kõvade punnide meri näos, et lausa nutt tuli peale! Nädal aega vana sarja jälle kasutades hakkas vähehaaval järgi andma. Inimene leiab omale selle kõige rohkem sobiva ikka ise kõike läbi katsetades, mitte et keegi dikteerib ette! Samas on ju loogiline, et kui su nägu läigib siis "õli" sa rohkem juurde lisada ei taha. Ja, kui su nägu ketendab siis "odekat" näkku ei pritsi.
loodus6. september 2013, 18:22
Mina kasutan ainult loodustooteid. Kasutan näoõli, mis on mõeldud rasusele rahale ja reguleerib just minu rasueritust. Seega soovitan uurida õlide kohta. Ei kasuta mitte ühtegi kreemi. Ja duššigeelid on ka ajalugu, pigem ikka looduslikud seebid jne
6. september 2013, 18:14
minu vanaema jälle 90-aastane, kreemitab ja ka kobe
30+6. september 2013, 18:14
just need kreemid ja vahad ja geelid jne teevad olukorra pikapeale hullemaks. mina ise seda jama peale ei määri ega tee seda ka tulevikus. pole vaja lihtsalt
minu6. september 2013, 15:21
85 aastane ema ei ole kunagi ühtki kreemi näkku pannud ja teate, kui ilus ja klaar nahk tal on. kortsegi on vähe, võrreldes kogu aeg kreemitava 60 aastase tütrega.
jälle6. september 2013, 12:34
vanad tõed kahtluse alla seatud, sada tarka räägivad nii ja sada jälle naa- tehkem siis nii nagu sisetunne käsib.