Suhted

Tahad saada õnnelikuks? Aga palun – õnn on sinu enda kätes! (10)

LISA KOMMENTAAR

to oleks2. september 2013, 19:54
nii ilusti ja targasti öeldud...
No ei pole mitte2. september 2013, 14:33
ega õnn pole m.nn, mida saab peos hoida, inimesed armsad.
M31. august 2013, 20:53
Kas "õnn" ja "õnnelik olemine" on tõesti nii piiridesse pandud et kõikidel on see sama või sellised artiklid panevad meie peale piirid peale, et mille üle tunda õnnelikkust ja mille üle mitte? Ma olen väga kindel, et kui küsida inimestelt mis toob neile "õnnelikkuse" tunnet siis nii palju kui inimesi nii palju tuleb ka arvamusi.
oleks31. august 2013, 17:31
oleneb, kui vana sa oled. Õnnelik olla on võimalik igas eas ja õnnelikuks teeb igas eas see, kui oled leidnud omale sõbra, kes ON sõber. Sõber mitte su äparduste ärakuulamiseks vaid su ilusate hetkede kaaslane. Hingesugulane, kellega jagada oma imestust ja rõõmu elu mitmekesisuse ja ilu üle.
Sa leiad tõelise sõbra paar korda elus. Kahjuks viib elu teid ikka lahku, igal oma tee. Aga aastad sõbraga jäävad su mõtetesse alatiseks.
Kui oled alla kolmekümne, annab elu sulle õnne, kui oskad nautida matkasid, tantsimist, armumisi, eneseleidmist õppimises ja töös. Õnn on, kui sind on armastatud ja oled armastanud. Iga ilus ja aus suhe on õnnekilluks terveks eluks, kui oskad teada, et armastus , mis ju annab kõik ja võtab kõik, on suur kingitus. Ükskõik, kuidas see ka lõpeb. Parem ju , kui lõpeb, sest igatsus on rikkus ja kirg ei ole ju igavene.
Kui oled nelikümmend, on õnn, kui sul on võimalus ja tarkus rajada omale aed. Selle õnnel ei ole halba lõppu. Igal sügisel tahad vaid üht .... et tuleks uus kevad , mis näitab uusi õisi, uut elu.....
.31. august 2013, 15:38
mis rahvusest need rahulolevad vanurid on?
jap31. august 2013, 14:53
"Tahad saada õnnelikuks? Aga palun – õnn on sinu enda kätes!"
Tõsi see on, käed teevad mind väga õnnelikuks, kord vasak käsi, kord parem käsi.
31. august 2013, 14:21
Ma tean, miks vanurid on õnnelikumad - nad on leppinud oma surelikkusega. Mind tabas selline äratundmine suht varakult, kuskil 34-35 aastasena, et elu lõpeb paratamatult surmaga, tee mis sa teed. :D Ja sellega, surma mittekatrtmisega, kaasnes ka mingi tohutu vabadusetunne.
Tunnistan, et kõik need artiklis toodud soovitused teevad sind õnnelikumaks. Lisan omalt poolt veel mõned:
1) laula dušši all.
2) ära kunagi osta maja, kus pole kaminat.
3) ära rahuldu "rahuldavaga"
viiv31. august 2013, 13:27
Kust on pärit, et vanainimesed on õnnelikumad. Kui pead pensioniga ots otsaga toime tulema ja talvel kütteperioodil ei tulegi toime. Olin niikaua õnnelik, kui tervis 63 aastasena üles ütles : ravimid aitavad ja ka hävitavad tervist ja operatsioonid. Viimased päästavad, aga paraku tekivad kõrvaltoimed. Inimene on siis õnnelik, kui on tervis korras ja ei pea muretsema homse päeva pärast, kuidas rahaliselt toime tulla.
Brita 31. august 2013, 12:36
olen Penskariga nõus. juba ammu vaatan ma surmasid kui õnnistust . et näe ! a tema pääses ! a teised söögu sitta edasi ...
Penskar31. august 2013, 10:10
Ainuke ÕNNE TÕOTAV eelis noorte ees on tänapäeva Eestis vanurile see, et me pääsele siit lääpa kistud maailmast tunduvalt varem minema. Teie aga peate veel kaua virelema, kui te praegusi valitsusmoguleid puuri ei pista ja korda maiia ei löö.