Liis Lemsalu ja Ines.Foto: Tairo Lutter
Ilu ja mood
8. veebruar 2012, 14:56

FOTOD: muusikaauhindade gala parimad ja halvimad kostüümid! (39)

Võrreldes sellega, missuguste läbimõeldud kostüümidega tulevad välismaised staarid auhinnagaladele, on meie kodusel muusika-ja-muidu-eliidil veel palju õppida. Siiski leidus ka möödunud nädalasel peol tähelepanu väärivaid tualette – nii "pihtas" kui "möödas" kategoorias ...

Eda Ines Etti – möödas

Kõik ju ootasid seda megakleiti, mille tegemiseks kulus 100 meetrit kangast! Kuigi lauljatari valgel nukukese-kleidil pole ju iseenesest midagi viga, siis kõigi ootused üleskruvinud suurejoonelist tualetti see siiski üle ei löö.

Liis Lemsalu – pihtas

Noor ja julge. Playsuit on juba mitmendat hooaega trenditeadlike naiste riidekapi üks lemmikesemeid. Plusspunktid ka põnevate lisandite eest. Samas on kahju, et kostüüm nii tume on, vahest oleks see mõnes veidi särtsakamas värvitoonis rohkem laulja isikupära välja toonud ning mõjunud laval veelgi vingemalt?

Anu Saagim – pihtas põhjas

Bravuuritar bravuurikas kleidikeses ... Tõenäoliselt ongi ainult Anu Saagim see, kelle ilmumine sellise kärts-roosa "keel ripakil" kleidiga kellelgi kulmu kergitama ei pane. Kuulub kategooriasse: ärge järele tehke!

Krista Lensin – möödas

Kroonika peatoimetaja on valinud selle kevad/suve suure trendi – õhulise asümmeetrilise seeliku. Iseasi muidugi, kas bravuurikas dekoltee ja säärejooksu paljastav seelik ikka oli selliste külmakraadidega kõige paslikum valik? Ehk oleks need võinud jääda ootama hoopis mõnda veidi seksikamat rannapidu?

Rosanna Lints – pihtas

Kindlasti õhtu üks ootamatumaid outfit'e. Superstaari-saate noorim osaleja on oma senise leebe imago maha jätnud ning katsetab julget rokilikumat stiili. Ehk peitub siin ka väike vihje Rosanna tulevasele debüütalbumile...

Kristiina Savva – pihtas

Trés cool! Prantslaslikult: "see on vaid midagi, mille ma kiirelt selga viskasin" – lihtne ja stiilne. Pikk pärlikee lisab ühelt poolt ajatut glamuuri, teisalt täpselt paraja koguse hooletut nooruslikku elegantsi.