Enne abieluettepankut veendu, et naine sulle sobib.Foto: AP/Scanpix
Suhted
13. oktoober 2011, 14:26

MEESTELE: 5 märki, mis reedavad kehva abielunaise (1)

Mõned naise omadused peaks meestele olema hoiatusmärkideks, et see suhe selle naisolevusega viib õnnetu abieluni. Nii ei möödu armukadedus ja tujukus peale abiellumist ja kui naine püüab meest muuta, teeb ta seda ka aastate pärast. Ehk nõuanne meestele - vastupidiselt armastuslauludele, ei piisa abielu toimimiseks ainult armastusest.Enne oma sõbratarile abieluettepaneku tegemist loe läbi portaali AskMen hoiatused, mis võivad päästa su õnnetust abielust.

1 Ta on kerglane
Naine, kes ei suuda pühenduda ja olla kohusetundlik tööl või oma sõpradega, ei pruugi olla parim valik surmani truudust vanduma. Seega, kui naine pidevalt vahetab töökohti, otsib uusi sõpru ja hülgab vanad - ole ettevaatlik!
Ära unusta, et abielupaarina peate oma elustiili ühitama ja sellise naise maailm ei pruugi sinu omaga sobida.

2 Ta on armukade
Kui su tüdruksõber on armukade iga naise peale, kes sulle läheneb, siis isegi sõrmuse sõrme panemine ei muuda teda teie suhtes enesekindlamaks.
Igaüks on vahel armukade, kuid kui pead end pidevalt kaitsma alusetute süüdistuste eest, siis see on kindel surm teie pikaajalisemale suhtele. Hea naine ei ole omav ega irratsionaalne. Kuni sa ei anna talle põhjust kahtlustada, peaks naine suutma oma armukadeduseussi talitseda.

3 Tema seksiisu ei sobi sinu omaga
Seksil on suhtes väga oluline roll ja füüsiline sobivus omab väga suurt mõju sellele, kas te jääte kokku ka pärast altari ees jah-sõna ütlemist või mitte. Hoolimata sellest, kas ta tahab võrreldes sinuga seksi rohkem või vähem, naise libiidost sõltub paljuski teie abieluõnn.

4 Ta ei lepi su sõpradega
Sõbratar, kes taunib su suhtlust sõpradega, muutub abielludes naiseks, kes keelab sul igasuguse elu väljaspool abielu. Isegi kui naisele mehe sõbrad ei meeldi, peaks ta isasel laskma omasuguste seas lihtsalt aega veeta. Hea abikaasa usaldab oma meest sõprade valikul.

5 Ta püüab sind muuta
Kui su neiuke pidevalt kommenteerib su välimust, käitumist, isikupära, karjääri, sõpru ja harjumusi, siis sisuliselt ta ju ütleb sulle, et sa pole tema jaoks piisavalt hea.
Hea partner peaks oma kaaslast eluvalikutes toetama ja aitama tal paremaks meheks saada.


Nüüd pead sa otsustama, kas ja kui paljust sa selle naise nimel valmis loobuma oled. Abiellumine tähendab kogu oma elu jagamist teise inimesega. Seega sa tahad olla täiesti kindel, et see naine on just see õige. Hoia silmad lahti ja jälgi neid hoiatavaid märke, sest nii oskad vältida ebasobivat abikaasat.