MOEKAS ON VÄRVILINE: Roosa mahukas kott õlale, lill rinda ja fotoaparaat kätte ning hommikul musta pluusiga tööle tulnud Kristel Tannik on oma uue imagoga enam kui rahul.Foto: Aldo Luud
Ilu ja mood
15. aprill 2011, 06:58

Kevadetunne värvirõõmsate aksessuaaridega

Kevadmood soosib värvikirevust. Kõige lihtsam on end särama lüüa moekate aksessuaaridega, kinnitavad kõik kolm Õhtulehega rääkinud stilisti kui ühest suust.

"Aksessuaarid on sel kevadel üdini värvilised ning õigeid värvitoone leidub kõigile," usub Montoni disainerite assistent, stilist Kristi Pedanik. "Kiisusilmsed prillid, mustrilised peapaelad, suured käevõrud, lillemotiividega kõrvarõngad, vintage-hõngulised ehted, narmastega käekotid, platvormkingad," loetleb ta selle kevade moodsaid aksessuaare.

Stilist Merit Boeijkens ütleb, et peale erksate värvide on moes ka naturaalse naha toon. "Kirkaid salle, kotte, kindaid ja ehteid saab kanda nii tagasihoidlikes toonides riietuse juurde kui ka kombinatsioonis teiste rõõmsate värvitoonidega," märgib ajakirjas Naised moetoimetaja ametit pidav Boeijkens.

Boeijkensi sõnul peaksid naturaalsed nahatoonis aksessuaarid rõõmustama praktilise meelega tarbijat, sest piiranguid riietuse värvivalikus pole sootuks.

Kõige lihtsam on end särama lüüa moekate aksessuaaridega. Värvikirevast valikust leiavad oma nii külluse ja hulluse armastajad kui ka klassikalisema suuna pooldajad, kinnitavad Tartu Tasku keskuses "Moeäratust" teinud stilistid.