Suhted
12. juuni 2010, 08:56

Ninarõngas viib seksiisu nulli (2)

Vahel ilmub delfinaariumis ja mujalgi jutukesi sellest, mis asjad tõstavad meestel/naistel seksiisu, mis vähendavad. Jutul on veidike ka tõepõhja, kuigi sisult kisub see ümmarguseks. On tunda, et see ei käi Eesti elu kohta, vaid on tõlge kusagilt mujalt.

Vot kui eesti mehed ühisrindena avaldaksid need juhtumid, kus nad oma naise esinemisest voodis on ennast sirakile ehmatanud, oleks õrnemal sugupoolel õppematerjali aastateks.

Alustuseks räägin oma loo. Lisan siinjuures, et kallid naised, palun, ärge seda järele tehke! See on südamest tulev hoiatus. Pühapäeva hommik, mõnulesime naisega voodis. Seksisime, pärast seda tukkusime edasi. Naine kipub viimasel ajal norskama, ütlesin talle seda. Käisin aias, tegin väikse joogi. Tulin tagasi voodisse, võtsin naise kaissu. Rammestunud naine pööras näoga minu poole. Vaatasin teda ja möirgasin ehmatusest. Mis valged tatitolakad tal ninast välja ulatuvad? Undasin nördimusest.

Naine lõi silmad lahti ja tõmbas selle valge julla omal ninast välja. See olevat norskamisvastane vahend, plastjublakas, millel mingid väikesed kuulikesed otstes. Nagu pullirõngas, aga mõõtmetelt mitu korda väiksem.

Minge põrgu, see 99kroonine petukaup küll kedagi norskamisest ei ravi, ainult mehel ehmatab tilli pehmeks. Nädal saab mööda, naise kaissu võtan, aga igaks juhuks teemat edasi ei arenda. Rõngas on endiselt meeles. Pagan neid naisi teab, kuhu ta järgmine kord selle endale suskab. Aarne

Stella:

Nii palju kisa mitte millestki! Pika otsimise peale leidsin ühest vanast kataloogist kõnealuse rõnga üles, seda rohkem küll hinna järgi. Tundub selline pisike ja süütu, peaaegu nähtamatu vidinake, kena kiidulaul kõrval.

Teie nägemine on liiga hea, kui nüansid suurt plaani segama hakkavad. Kui te midagi muud sel pühapäeva hommikul ei saanud, siis naerda ikkagi – rõngastatud naine ja ehmunud mees. Saage sellest üle! Naine tahtis ju parimat, püüdes teie und mitte häirida.