Suhted
3. aprill 2010, 08:57

Ilus poiss, aga need juuksed! (10)

Mind see häirib kõvasti, aga tütar ei tee teist nägugi. Ühesõnaga, tütre peikal on pikad juuksed, kuid need on tal pidevalt rasvased ja sorgus.

Noor mees käib küll duši all, aga mina veel pole märganud, et ta oma juukseid peseks. Jube vaadata, sest hommikuti joome kohvi kõik koos. Ja siis ta veel heidab neid juukseid selja taha, pangu vähemalt kummiga kinni, kuid seda ta ei tee.

Enda meelest andsin tütrele head nõu: tilk šampooni poisile pähe, küll ta siis pesema läheb. Tütar vihastas seepeale hullusti ega rääkinud minuga mitu päeva. Lõigaku juuksed maha, kui nende eest hoolt kanda ei viitsi. Tundub, et ongi selline mudalaisk poiss, ainult arvuti ees istub. Hullem kui pubekas, minu sugulase noored poisid on kõik tõelised puhtusefriigid, juuksed lausa läigivad. Ema Jaana

Stella:

Raske juhtum, sest te ei saa noormehele sõnu peale lugeda, veel vähem sundida teda soengut muutma. Küllap inimene oma pead aeg-ajalt ikkagi peseb, muidu tekiks ta peas uus elu. Võib-olla on selline juustetüüp, mis nõuab teistsugust šampooni või koguni ravi, aga inimene ise selle peale lihtsalt ei tule.

Kui aga probleemi põhjus on laiskuses, nagu te kirjutate, siis pole küll muud, kui saun kütte ja pessu, kui inimene teie katuse all elab.