Sisuturundus
7. märts 2024, 06:00

Kas eelistada Microsoft 365 iga-aastaseid või Office 2021 eluaegseid pakette? Godeal24 tarkvarapood annab nõu

Mõnikord on raske leida rakendust või tarkvarapaketti, mida saab ühe ostu alusel elu lõpuni kasutada. Õnneks pakub Godeal24 spetsiaalne tarkvaramüük eluaegset litsentsi Microsofti kõige populaarsemale rakenduste paketile.

Käimasoleva kampaaniaga saate Office 2021 eluaegse litsentsi oma Windows arvutile vaid 25,25 euro eest, mis on 86% tavahinnast madalam. See 2021. aasta eluaegne litsents on viimane pakutav versioon ja sisaldab kõige olulisemaid rakendusi nagu Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote ja Teams. Windowsi kasutajad saavad lisaks ka Publisheri ja Accessi. Kui teil on täielik rakenduste komplekt käeulatuses, olete valmis igaks isiklikuks, tööalaseks või loominguliseks projektiks.

Kas teil on vaja kirjutada essee tunni ajaga? Avage Word. Tahate luua tabelarvutuse koos eelarvega? Kasutage Excelit. Valmistate ette professionaalset esitlust? Vaadake eelseadistatud PowerPointi malle. Kuidas on lood reaalajas koostööga? Avage Teams. Kõiki neid rakendusi pakub Microsoft Office 2021.

Erinevalt Microsoft 365-st, mis nõuab iga-aastast tellimust, saate Godeal24 litsentsiga allalaetavat rakenduste paketti kasutada piiramatult kogu elu jooksul. Pärast ostmist saate kohe allalaadimislingi ja võtme tarkvara aktiveerimiseks.

Üks hoiatus: kuigi Godeal24 on seaduslik Microsofti distributsioon ja pakub Microsoft Office'ile eluaegset juurdepääsu, on võimalik, et Microsoft lõpetab litsentsi jagamise Microsofti tarkvara müüvatele äridele. Siiski kestab nende Office'i leping üle 6 aasta, seega tasub seda kontrollida.

Godeal24 Office pakub

Pakkumised Windows'ile Godeal24-s

Godeal24 kombineeritud pakkumine: Windows+Office

Palun sisestage kupongi kood „DDA62“

Hulgimüügi võimalused Godeal24-s

Muud Windows+Office tooted

Hinna kontrollimiseks kasuta allahindluskoodi DDA50

Muu tarkvara allahindlusega

Godeal24 keskmine hinnang on Trustpiloti andmetel täna 4,9/5 tärni või üle selle. Üks hiljutine 5 tärni arvustaja Eestist kirjutas: „Pärast tellimuse esitamist sain õige pea e-kirja tarkvara aktiveerimiskoodide ja kogu asjakohase teabega tarkvara paigaldamiseks. Ostsin 3 MS Office 2021 litsentsi ja praeguseks olen kasutanud kõiki kolme. Mul ei olnud mingeid probleeme tarkvara aktiveerimisega.“

Godeal24 on võtnud endale kohustuse pakkuda 24/7 professionaalset tehnilist tuge, eluaegset müügijärgset teenindust ning garanteerib, et toote kasutamisel ei teki mingeid probleeme!

Võtke ühendust Godeal24-ga: [email protected]

Kuidas maksta?

  • Kõigepealt klõpsake „Vaata ostukorvi“ ning allahindlusega toodete puhul peate sisestama soodustuste saamiseks kupongikoodi. Minge kassalehele, jätkake külalisena (või looge konto) ja seejärel täitke „Arveldusinfo“.

  • Valige selles etapis „CWALLETCO“ ja seejärel klõpsake „Jätka“.

  • Kontrollige oma tellimust ja klõpsake nuppu „Esita tellimus“.

  • Seejärel suunatakse teid edasi sellele lehele, kus klõpsake „Valige makseviis“.

  • Lõpuks saate kasutada PayPali, et makse lõpule viia.