Lugejakiri

Lugeja | Kas mina pean toitma lapsed ja nende koolikaaslased?! (12)

LISA KOMMENTAAR

Hmm9. juuni 2023, 17:14
Ma ei pakuks võõrale, kes ise viisakalt keelduda ei oska. Ühest korrast saab ju aru Oma lapsele olen küll selgitanud, et võõraste juures söömas ei käi kui pole just ekstra sünnipäev vms. Ostan siis ise või käib kodus söömas.
Emme Maurus9. juuni 2023, 07:24
Mina lahendaks olukorra ülitervisliku toiduvalikuga,paku neile kapsast,porgandit ja muud värsket,kes pitsat tahab maksku ise kinni.paari päeva pärast on kodust kadunud kõik ülearuse näljased.
Tädi Käetark8. juuni 2023, 14:52
No kas ei ole võimalik võõrastele lastele öelda, et nad koju läheksid? Kui lastel endil kodune kasvatus kehv ja aru ei saa, kui kauaks on sobilik külla jääda, siis tuleb neile öelda. Tegelikult tundub libateema, sest nii uskumatult saamatut ema ei saa olla olemas.
Solsidan8. juuni 2023, 07:35
Kui keegi vaatas Rootsi telesarja "Solsidan", panite ehk tähele, kuidas kitsipungast Ove küsis sõber Alexilt isegi soola tagasi, mille Alexi tütar külas olles oli popkorni peale pannud - popkorn oli tal endal kaasas, loomulikult. See tähendab, selliseid asju peaksid klaarima vanemad omavahel, mitte lapsed. Lapsed võivadki muutuda külas "nõudlikuks kliendiks", kui võimalus tekib - kodus ilmselt imestatakse, miks laps enam õhtul midagi ei söö või sööb vähe, laps tõenäoliselt ei räägigi, et sõbra juures käies head-paremat kõhu täis pugis. Ise arvab, et on leidlik ja nutikas.
lugejale8. juuni 2023, 04:53
Kui külas on teadaolevalt vaesest perest laps, paku talle süüa, näjane sööb kõike. Kui mingi rikas võsuke, kellel erigurmeed vaja, ütle, et sul pole kahjuks tema lemmiktoitu pakkuda ja et äkki hoopis sinu poeg hakkaks tema juures söömas käima.
Marko8. juuni 2023, 00:28
Mode, tööd on! Asjassepuutumatu poliitpask ajab jälle üle ääre! Jutuvestja võiks kõige näljasemate laste vanematega suhelde kui endal võim jõmpsikatest üle ei käi...
Mari7. juuni 2023, 21:09
Alati on võimalik viisakalt ennast kehtestada. Olete ise aga käest lasknud. Huvitav, mis siin Kaja Kallasega pistmist on. Tema lastetuba küll häbenema ei pea. Haritud ja intelligentne.
uued ajad7. juuni 2023, 21:03
Nüüd helistatakse küllaminekust ette (et pererahvas saaks keeldumise põhjuse leida)ja võetakse oma linad-tekid-söögid-šampoonid-alkojoogid ja arvutid kaasa. Selline külalislahkuse vorm. Vanasti vajuti kellegi poole suvalisel ajal sisse ja sõpru võõrustada oli tore. See on see paljuigatsetud kapitalism, kus kõik on raha ja raha on kõik.
kummaline7. juuni 2023, 20:46
Täiskasvanud inimene ei suuda end kehtestada ja verbaalselt oma soove ja ootusi väljendada. Seda saab teha väga konkreetselt ja viisakalt. Otse näkku, mitte ajalehte.
ilmslet pole veel köik eesti naised sellised7. juuni 2023, 21:00
julma olemisega nagu meie valitsejad kes näljastele lastele toitu ei anna, kui endal veel kapp täis. Eriti siis kui jutt on eesti lastest, mitte slaavi päritolu, kelle ikka jätkub... See on lihtslast inimese kasvatuse küsimus, mida Kaja Kallasel ilmslet pole kodust kaasa anatud.
to ilmselt pole veel kõik eesti naised sellised7. juuni 2023, 21:10
kas väga valus on nii rumal olla?
to 21:007. juuni 2023, 21:13
teile on kodust eriti hea kasvatus kaasa antud nagu näha.