Lugejakiri

Lugeja | „Ma ei taha meest, kellele pean arstiaegu broneerima, kelle pesu pesema!“ (11)

LISA KOMMENTAAR

Tige mees7. juuni 2023, 16:02
Juhuslikult mees käib ka tööl ja väsib ära ja ei kõike kodu töid ära tegema naise eest selleks on olemas tööde jaotus.Ja arstide teemast rääkida ei ole meest saata sinna ,kus teised arstiti moodi tegelased ta lihtsalt hauda ajavad.Saada mõne mees arsti juurde on lootus ellu jääda.
mis sellise naisega pihta hakata7. juuni 2023, 15:44
tee talle süüa, pese pesu ja lõbusta ka veel ja seda kõike pärast oma tööpäeva. Naisele on omane vajadus hoolitseda pere eest ja see on juba geenides. Mina teen oma toimetused omas kodus ja elan rahulikult. Seksi leiab alati. Kui naine tahab ainult lõbu, siis parem, kui elagu üksi.
Misasja7. juuni 2023, 18:15
Su arust naised ei käi tööl või?? Mille kuradi pärast peaks ma tahtma töölt koju tulles mehe sokke põrandalt üles korjata samal ajal kui see teeb mida? Mädaneb diivanil? Ja siis hakka veel söötma ka sellist? Unustage ära. Endast lugupidav naine ei tegele selliste asjadega. Igakell olen enne vallaline.
to misasja7. juuni 2023, 18:41
mis te, naised, siis rabelete, et meest koju saada. Pole vaja siis seal Tinderis eputada ja siis vut-vut õhtulehte kurtma. Keegi polegi teie uksele koputanud.
TK8. juuni 2023, 11:10
Sobiva elukaaslase leidmiseks korraldatakse reedel Tallinnas reformierakonna lipu all ja Kaja Kallase juhtimisel pedeparaad. KASUTAGE SOODSAT VÕIMALUST.
Uku7. juuni 2023, 12:49
Ise tõmbad selliseid ligi. Ei ole ainult mehed süüdi. Vaata peeglisse, korrapärasest voodielust niikuinii midagi välja ei tule, menopaus juba olnud või tulekul, mida kaisutada? Töölt tulles väsinud, tahad magada, hakka veel mingeid naise kapriise rahuldama. Ja mis töll teisel endale arsti saatekirja laseb kirjutada? Need on ikka igaühe enda asi. Otsid mingit tuhvlit, said ju, mida sa vingud? Tuhvlid ongi sellised mömmid.
Dr7. juuni 2023, 08:48
Aga sa ise? Miks peaks normaalne iseseisev mees suhtest sinuga huvitatud olema?
Lugeja7. juuni 2023, 08:04
No aga viina ja õlle järel,käis ikka ise v.
Krisha7. juuni 2023, 06:56
Arstiaja broneerimine on ju küll meeletu kohustus, õudne asi. Pastakast välja imetud probleemid.
Hämm6. juuni 2023, 23:14
Ot 45 aastat liiberdas laaberdas ja nüüd vanadus ja üksindus nüüd võikkkks keegi järsku olla!? Lastest polnud ju sõnagi ega eelmistest suhetest! Hallooo kui nii siis seesugust vanatüdrukut ei tahagi ükski normaalne mees!
Moor6. juuni 2023, 20:51
Sellisest koduperenaisest unistan minagi,kes syya teeks koristaks,pesu pesema.....kahjuks pean seda kõike ise tegema ....meest pole lihtsalt sel põhjusel,et olen liiga vana kellegi teenindamiseks.visiitsuhe toimib hästi.