Lugejakiri

Lugeja | Naisel on mehega ühine pangakaart: kuidas ta võib meie ühist raha niimoodi kulutada?! (6)

LISA KOMMENTAAR

Kodukandi4. juuni 2023, 20:58
Paljud mehed kasutavad suure armastuse ajel naisi osavalt ära. Naised ostavad kortereidki meeste nimele.Võtavad pangalaenud enda kanda. Mida kõike...
Oh5. juuni 2023, 18:08
Ei tasu nii lihtsameelne olla.
kas aastal 20233. juuni 2023, 13:20
on tõesti eestis keegi nii nii rumal naine reaalselt olemas ? või on see lugu siiski väljamõeldis ? keegi saab palka et mõtleb jama välja ?
Mia5. juuni 2023, 18:08
Tõesti ei kujuta ette, et tänapäeval keegi nii elab. Loomulikult on see iga pere asi, aga ilmselgelt kui kumbki pool käib tööl ja kui ka naine on kodus emapalgal, siis tal peaks ju olema oma pangakaart ja arve. Ja mis makseid keegi maksab- see peaks ka olema enam -vähem võrdne.
Jah7. juuni 2023, 10:00
Mis ühine arve, tänapäeval on kõik võrdsed ja eriti naine vajab isiklikku kontot ja raha, et kasvõi juuksuris käia või mis iganes . Melle oleks küll alandav iga väljamineku jaoks mehelt raha küsida. Koduperenaise ja ülalpeetava staatus praegusel ajal ikka eriti ei sobi enamusele naistest.
Tädi Käetark3. juuni 2023, 11:11
Arvestage ühised kulud välja ja tehke nende eest tasumiseks eraldi ühine konto. Ülejäänud rahaga saab kumbki omatahtsi majandada. Ma ei kujutaks ette, et uuriksin, millele mu mees oma raha kulutab vôi tema seda, millele mina. Teenime môlemad ônneks enam-vähem vôrdselt. Aga kui ei oleks vôrdselt, siis jagaks ühised kulud proportsionaalselt.