TEGI „DÜNASTIA“ KUULSAKS: „Paljud peavad mind Alexis Carringtoni rolli tõttu endiselt liiderlikuks raipeks. See on nii naeruväärne,“ on näitlejanna tunnistanud. 1997. aastal anti talle Briti impeeriumi autiitel – dame.

Foto: Vida Press
Inimesed
30. mai 2023, 11:00

USKUMATU! Igavese nooruse saladuse avastanud 90aastane Joan Collins: „Tunnen end endiselt nagu 40!“

„Minu viimane päev Hollywoodis on päev, mil liftipoiss filmistuudios enam ei punasta, kui minuga kahekesi jääb.“ Need sõnad kuuluvad Inglise näitlejale, modellile ja kirjanikule ning ilmakuulsas teleseriaalis „Dünastia“ unustamatut Alexist kehastanud Joan Collinsile. Eile pidas Hollywoodi kuldse ajastu üks viimaseid elus olevaid staare tõeliselt suurt juubelit.

Joani armukestest ja seaduslikest abikaasadest võiks kirjutada mahuka raamatu, sest näitlejanna on altari ees käinud viis korda. Peruus sündinud Hollywoodi produtsendi Percy Gibsoniga vahetati sõrmuseid 2002. aastal ja sellest ajast saati on nende vanusevahe meedial pidevalt hambus. Percy on Joanist suisa 32 aastat noorem.

Ent Joanile on see ükskõik, sest peab Percyt oma hingesugulaseks. Lisaks on näitlejanna tuntud sädeleva huumorimeelega. Ajakirjaniku küsimuse peale nii suure vanusevahe kohta vaatas Collins abikaasale otsa ja kehitas lootusetult õlgu. „Kui ta sureb, siis sureb.“

Edasi lugemiseks: