Lugejakiri

Lugeja | Ämm tutistab mu last... (5)

LISA KOMMENTAAR

Nüüd juba vanaema27. mai 2023, 23:36
Vahel need jõmpsikad lausa küsivad natuke füüsilist kui sõnadest aru ei saada ! Sa võid oma suu suureks ja keele lühikeseks rääkida - ikka ei taheta kuulata ! Ma tean - olen kaks last korralikeks inimesteks kasvatanud - kui väga kerjasid siis selleks oli meil vits kapi otsas ! Vahel harva läks vaja - aga aitas alati !
Keegi inimene:24. mai 2023, 20:33
Kui riigikogu perekonnaseaduse sellisel kujul vastu võtab, siis kaovad mõisted nagu mees ja naine; ämm ja äi; vanaema ja vanaisa. Siis jääb ka arusaamatuks, kes keda juustest sikutas? Kusjuures Kaja kaotab selle seaduse vastuvõtmisega oma isa, mis on seejuures kõige naljakam. Salaja võib muidugi neid sõnu edaspidigi kasutada kui salasõnu. Endised naised saavad sõjaväekohustuse kaela, sest nad on nüüd võrdsed, ja sündival lapsel puudub sünnitunnistusel sugu. Eesnimed on tulevikus sooneutraalsed, ühesõnaga inimkond hakkab täilikult. kuid roheliselt, hulluks minema.
Kah vanaema23. mai 2023, 23:48
Mina lapselapsi füüsiliselt karistanud pole, küll aga kõvema häälega manitsenud: väsitav on koguaeg vaikse häälega seletada/keelitada/paluda/järele anda ja enamasti ainult lapselapse soove täita ehk mängida temaga hommikust õhtuni ise kordagi vaikushetke saamata. Samal ajal kodused perenaise toimetused või aiatööd ( rohimised, marjakorjamised, hoidiste tegemised jms) ootamas. Teisisõnu võiks minia ka koos lapsega külla minna, siis on vanaema vajalikud askeldused ja lapsega koosolemised ära jaotatud.
Krisha23. mai 2023, 07:00
Miks see lapsuke siis sõnadest aru ei saa? Ilmselt vanaema ei jõua kaagutada nagu papagoi, vati sees kasvanud lapsed. Tutistamine on vale, aga laps peaks vanaema sõna kuulama.
Ema23. mai 2023, 00:52
Täiesti uskumatu,et sellise asja üle keegi mõtleb!!! Kui mingi ämm minu last tutistaks,ei laseks ma enam ämmamoori lapse lähedalegi,pealegi saaks ta mu last näha siis kui keegi talle sellest pildi saadaks.mees käigu ema juures üksinda.