Lugejakiri

Lugeja | Kas piinlik pole? Mööblit toonud mees passis kõrvalt, kuidas õbluke naine söögilauda majja sikutas (5)

LISA KOMMENTAAR

Sven6. juuni 2023, 22:29
Tegelen igapäevaselt transpordiga. Tavaline on selline skeem et müüja kes reklaamib kliendile tasuta transporti tellib meilt kõige odavama transpordi mis sisaldab ainult maja ette sõitmist. Niipalju võib juht aidata et aitab ainult autost välja tõsta. Mi git üles tassimist ei ole. Kõik kes arvavad et kas on siis raske "aidata" - jah on küll. Tasuta tööd teha ei kavatse.
Kats24. mai 2023, 13:05
Sellised naiivsed kujutlused saavad olla küll päris blondil. Tavalisel inimesel on mööbli tellimise puhul ainult 3 võimalust: tellid eraldi tuppaviimise teenuse, kutsud juba eelnevalt appi sugulased-sõbrad või tassid ise. Teenuse osutaja teeb seda tööd, mille eest talle palka makstakse. Samamoodi võib tasuta tuppaviimist soovida nt mõni pensionär, sedasi peaks autojuht poole tööpäevast tasuta töötama. Miks ei kutsunud juba enne sõpru appi? Miks ei pakkunud autojuhile raha, et ta aitaks tassida? Kuidas saab eeldada, et võõras inimene peaks tegema tasuta tööd ja selle peale veel solvuda?
Hmm24. mai 2023, 05:49
See õbluke naine oleks võinud ju tellida selle laua koos tuppa toomisega. Sellele lisandub korruse hind. Või ta arvas, et mehed tehku tema heaks tööd tasuta? Ehk see naine enam ei arva endast nii hästi.
willy24. mai 2023, 00:46
Paljudel puhkudel on mööbli üles viimine eraldi teenus, mille eest tuleb ka eraldi tasuda. Ma saan aru küll, et mõni tahab, et teised tehku tasuta tööd...
Lugeja23. mai 2023, 23:25
Tubli naine.Mehed on ju õrnakesed ja sitahädad. ( vabandust,aga nii see on)