Foto: kaup24
Sisuturundus
8. mai 2023, 07:44

Trendikas terrassi ja rõdu sisustus: mida selleks vajate?

Suvel saab rõdust, terrassist või koduaiast siseruumi pikendus, mistõttu on hea mõte kohandada see isiklike eelistuste ja vajadustega. Sobiva välimööbli abil saab rõdule või terrassile luua hubase istenurga, kus on palju mõnusaid pleedide ja patjadega istumiskohti, või hoopis mugava söögitoa, kus maitsvaid suviseid eineid nautida ja sõpradega lõõgastuda.

Et Eestimaa üürikesest suvest maksimumi võtta, tuleks kindlasti soetada korralik aiamööbel või praktiline terrassimööbel. Meeleolu aitab luua aiamööbli komplekt, mis on ühtlasi mugav ja ilmastikukindel. Lamamistool, võrkkiik, lauad-toolid, korvtool, päikesevari – kõik need aitavad suve veelgi rohkem nautida.

Rõdu- ja terrassisisustuses on jätkuvalt populaarne roheluse ja taimede kasutamine – olgu need siis potitaimed, lilleseaded või vertikaalsed aiad. Levinud on loodussõbralikud terrassimööbli materjalid nagu bambus ja puit. Samuti võib näha looduslikke toone, rohelist ja pruuni, mis loovad rahuliku ja lõõgastava atmosfääri.

Foto: kaup24

Moes on terassimööbli kasutamine kaasahaarava kujunduselemendina, mis sisaldab julgeid värve ja erksaid mustreid, luues rõõmsa ja energilise keskkonna. Hoogu kogub tehnoloogia kaasamine: nutikad valgustid, helisüsteemid, isegi nutikad aiandusseadmed, mis aitavad taimede eest hoolt kanda.

Trendikas ripptool

Mõnus terrassimööbel muudab aia ja terrassi stiilseks ning tekitab soovi iga võimalik vaba hetk värskes õhus veeta. Valige vastavalt enda eelistustele metallist või puidust aiamööbel või vürtsitage oma rõdu hoopis mugava ripptooliga.

Kandejalal kõikuv või lakke kinnitatud ripptool annab teie rõdule või terrassile hõljuva ja kerge ilme ning on unikaalne viis lisada mõnus istekoht eluruumi, rõdule, aeda või terrassile. Ripptool on ka ideaalne disainielement, mis sobib igasuguse interjööriga.

Populaarsust koguvad ripptoolid on uskumatult mugavad, sest on varustatud eemaldatava pehme istumisalusega, mida on ka lihtne puhastada. Veeta õhtu sellises toolis hea raamatu või teetassiga on ideaalne moodus pikast päevast lõdvestuda. Kui otsite puhkehetkeks maksimaalset mugavust, on see hit-toode on just teie jaoks!

Foto: kaup24

Suve klassikaline kaaslane – võrkkiik!

Kui aias, rõdul või terrassil on lauad ja toolid juba olemas, on heaks täienduseks mugav korvtool või koguni aiakiik. Kvaliteetsele aiamööblile annavad palju juurde toolipadjad ja -katted, mis muudavad istumise veelgi mugavamaks ja õdusamaks.

Soojal suvepäeval on mõnus ka võrkkiik, kus tukastada või raamatut lugeda. Suvel aias puuoksale kinnitatud võrkkiiges päikese varjus jalgu kõigutada on parim koht unistamiseks. Suvepäeva hommikul hoovi päevitama suundudes on aga ideaalseks kaaslaseks päevitustool. Õiget lamamistooli saab vajadusel ka mugavalt reguleerida.

Mõnus terrassimööbel muudab grilliõhtud ja niisama lesimised nii nauditavaks, et tuppa ei jõuagi. Sobiva välimööbli valik sõltub paljudest teguritest, nagu teie terrassi või rõdu suurus, kujundus, stiil ja otstarve.

Foto: kaup24

Siin on mõned asjad, mida tasub kaaluda enne aiamööbli soetamist:

Funktsioon. Millist funktsiooni aiamööblilt ootate? Kas soovite lõõgastuda, süüa, päikest võtta või midagi hoopis muud teha?

Materjal. Välimööblit on erinevates materjalides. Võite valida klassikalisema puidust või metallist aiamööbli, ent saada on ka rotangist või soodsamat plastikust mööblit. Valige materjal, mis sobib teie maitse-eelistuste ja rõdu või terrassi kujundusega.

Stiil. Aiamööbli stiil peaks sobituma teie väliala üldise kujundusega. Kas eelistate modernset, traditsioonilist või midagi vahepealset?

Suurus. Terrassimööbli suurus sõltub teie rõdu või terrassi suurusest. Veenduge, et valitud mööbel sobib soovitud alale ega mõju liiga raskelt ega pisikeselt.

Hind ja kvaliteet. Kui soovite, et valitud välimööbel teeniks teid aastaid, veenduge, et see oleks kvaliteetne ja vastupidav. Võite valida ka soodsama aiamööbli, mille saate soovi korral kiiremini välja vahetada.