MÄSSUMEELNE ROSA: Verónica Castro kehastatud Rosa García seiklustele elati tuliselt kaasa ka Eestis ning seebiooperis lõõmanud kirgede tõttu nuteti märjaks nii mõnigi põllenurk.

Foto: vida press
Inimesed
11. aprill 2023, 11:22

SAATUSE IROONIA! Mehhiko seebiooperite suurim staar Verónica Castro leidis tõelise armastuse vaid telenovelades oma kangelannade kaudu

Läbi aegade üks tuntumaid Mehhiko seebioopereid „Metsik roos“ päädis mesimagusa lõpuga 8. aprillil 1988. Armastuse ja intriigide keskmes astus peategelasena üles näitlejanna Verónica Castro.

„Metsiku roosi“ järel sai Verónicast miljonite iidol nii kodumaal Mehhikos, kuid ka paljudes teistes riikides. Tõmmule ja temperamentsele näitlejannale elasid maruliselt kaasa ka siinsed televaatajad ja seriaali ajaks peatus muu elu täielikult.

Mõni aasta tagasi teatas naine aga karjääri lõpetamisest, et pühenduda pere eest hoolitsemisele. „Olen tigedusest väsinud ja tahan rahu. Jätan hüvasti sellega, mida ma nii väga armastasin. See on olnud mu elukutse 53 aastat, andsin sellele kogu oma elu ja armastuse.“

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99