Foto: Liisa Fitness
Sisuturundus
17. aprill 2023, 11:53

Personaaltreener: „Tahan kindlasti rõhutada – unustage madala kalorsusega dieedid! Sööma tuleb hakata normaalselt, läbi selle hakkab lõpuks ka kaal langema.“

KAAL EI LANGE? Unusta madala kalorsusega dieedid ja enesepiitsutamine!

„Tervisliku kaalunumbri saavutamiseks ja hoidmiseks ei ole vaja pidada rangeid dieete, süüa 1000-1300 kalorit päevas ega end hingetuks treenida,“ rõhutab personaaltreener Liisa Hunt, Liisa Fitnessi toitumis- ja treeningprogrammide looja. „Samuti ei pea kaalulangetamiseks alati kaloreid lugema. Alusta teekonda koos Liisa Fitnessiga ja sinu keha saavutab peagi unistuste vormi ilma näljata!“

„Järjest enam kirjutatakse mulle murega, et süüakse ülivähe, aga kaal ei lange. Seevastu on paljudel tekkinud erinevaid raskesti taltsutatavaid isusid,“ märgib Liisa. „Tahan kindlasti rõhutada – unustage madala kalorsusega dieedid! Sööma tuleb hakata normaalselt, läbi selle hakkab lõpuks ka kaal langema.“

Elustiili muutus viis kümme kilo

Enne Liisa Fitnessiga liitumist sõi Pille-Riin täpselt seda, mille järgi isu oli. Üksikemana ei olnud tal võimalust ka jõusaalis käia ega üldse treeningutele tähelepanu pöörata. Sel hetkel oli Pille-Riinu elus ka vaimselt kõige raskem periood – lein.

Sõbranna algatusel liitus ta ühe Liisa Fitnessi online väljakutsega ja sealt edasi muutus kõik. „Väljakutse pakkus palju erinevaid, kuid lihtsaid ja maitsvaid retsepte, koduseid treeninguid ja treeneri tuge, seega mingeid vabandusi enam ei olnud,” ütleb Pille-Riin.

Kõige raskem oli tema sõnul alguses toidukogused paika saada, aga väljakutsel osalemine andis palju teadmisi ja nippe ning aitas toidulaua tervislikumaks muuta. „Kõige rohkem motiveeris see, et juba nädalaga olid esimesed tulemused näha. Sealt edasi jätkasin tervislikku toitumist ja treeninguid ning kaotasin kokku kümme kilo!”

Liisa Fitnessi programmiga kümme kilo kaotanud Pille-Riin nüüd ja enne

Foto: Erakogu

„Tunnen end enesekindlamalt ja õnnelikumalt kui kunagi varem. Ja mis kõige olulisem – muutus on püsiv, sest sellest on saanud minu elustiil,“ rõõmustab naine. „Liisa Fitness aitas mul reaalselt välja tulla mustast august ning andis tagasi tugevuse ja enesekindluse. Kui tunned, et praegu ei jaksa, ei taha või ei leia motivatsiooni, siis just see ongi kõige õigem hetk alustada,“ rõhutab ta.

Kui tunned, et praegu ei jaksa, ei taha või ei leia motivatsiooni, siis just see ongi kõige õigem hetk alustada

Märgatavad tulemused juba paari kuuga

Kas tunned, et on viimane aeg end käsile võtta, et end sel kevadel ja peagi saabuval suvel oma kehas hästi tunda? Ehkki kiired lahendused ei anna kehakaalu langetamisel head tulemust, võib juba paari kuuga oma keha visuaalselt väga palju muuta ja enesetunnet parandada.

Ilus keha ei koosne ainult kaalunumbrist – ilu aluseks on hea enesetunne ja enesekindlus, mis saavad alguse tervislikust eluviisist. Liisa Fitnessi personaalne toitumis- ja treeningkava vormib Su keha kauniks karmi dieedita, nautides häid toite ja mõnusat liikumist. Liisa Fitness kombineerib kaalu langetamiseks, rasva põletamiseks ja keha trimmimiseks mõeldud tõhusad ja lihtsasti jälgitavad treeningprogrammid personaalse toitumiskavaga, mis koosneb hõrgutavatest ent tervislikest roogadest.

Kes on Liisa Fitnessi looja?

Mina olen Liisa Hunt – personaaltreener, Liisa Fitnessi toitumis- ja treeningprogrammide looja, fitness entusiast ja suur tervisliku eluviisi austaja. Minu missiooniks on juhendada ja suunata inimesi tervisliku toitumise ja treeningute juurde.

Foto: Liisa Fitness

Ma ei ole olnud terve elu sportlik ega teadlikult toitunud! Läbi oma kogemuse tahan tõestada, et tervislikult toituda ja treenida suudavad kõik. Soovin aidata Sul vastu võtta õige otsuse ning olla toeks Sinu tervislikul teekonnal. Ei ole olemas halbu toite. Võib süüa kooki, nautida häid kokteile, süüa burgerit, aga kõik peab olema tasakaalus. Minu eesmärgiks ongi aidata leida tasakaal, õpetada teadlikkust, tekitada parimad liikumis- ja toitumisharjumused.

Armastan tervislikku elustiili, mis minu jaoks tähendab oma keha ja vaimu eest hoolitsemist ja paremat tervist vanaduses. See on andnud mulle enesekindlust ja julgust kujundada endale unistuste elu.

Jagan pidevalt kasulikke trenni- ja toitumisteemalisi nippe ja tervislike retseptide ideid Liisa Fitnessi Instagrammi lehel.

Usun, et keegi ei ole kunagi kahetsenud otsust valida tervislikum teekond. Miks peakski – kehalisi ja emotsionaalseid muutusi näed kiirelt ning tuleviku Sina on tervem ja tegusam! Läbi hea enesetunde ja enesekindluse muutud edukamaks ja julgemaks kõikides eluvaldkondades. Lisaks annab regulaarne füüsiline aktiivsus ja tervislik toitumine juurde palju energiat.

Foto: Liisa Fitness

Soovin, et kõik naised tunneksid end oma kehas hästi ja õnnelikult. Selleks tuleb aga endale vundament luua, mis algab Sinu enda seest! Siinkohal tulengi mina appi! Soovin pakkuda kõigile naistele võimalust saada julgemaks läbi tervisliku toitumise ja treeningu. Kui oled enesekindlam, saavutad kõik, millest unistad!

Võta minuga ühendust, kui soovid abi või nõu treeningute ja toitumise alal. Ükskõik, milline on Sinu alguspunkt, leiame sobiva lahenduse.

Koos on kergem!

Kui soovid kaalus alla võtta ja paremasse vormi saada on oluline teha muudatusi toitumises ja alustada regulaarse treeninguga. Elustiili muutmine saab sageli kaalu langetamisel esimeseks komistuskiviks.

Liisa Fitness Community's on kaalulangetamine ja keha vormimine imelihtne ning nauditav. Liikmelisus annab ligipääsu kõikidele Liisa Fitnessi treening- ja toitumiskavadele – saad juurdepääsu parimatele tervislikele ja lihtsatele fit-retseptidele ning tõhusatele kodustele või jõusaalipõhistele treeningprogrammidele.

Foto: Liisa Fitness

Alati saad nõu küsida treenerilt, kes aitab Sul sobiva kava kokku panna. Treeningprogrammide kirjeldusega saad tutvuda SIIN.

Soovi korral võid osta ligipääsu ka ainult fit-retseptidele, mille hulgast saad valida just endale sobiva kalorsusega retseptid. Saad seda teha SIIN. Fit-retseptid sobivad tervele perele, nii ei pea Sa vaeva nägema pereliikmetele eraldi toiduvalmistamisega.

Millise programmi kasuks Sa ka ei otsustaks, on Sul edaspidi alati Liisa Fitnessi tugi.

Personaalne toitumiskava

Tervislik toitumine ei pea olema igav ja maitsetu – Liisa Fitnessi hõrgud road viivad keele alla! Kas küsid endalt tihti, mida süüa teha? Kas tahaksid tervislikumalt toituda, aga ei tea kuidas? Fit-retseptide hulgast leiad üle 200 erineva tervisliku retsepti! Saa lahti piinavast magusaisust ja pidevast näksimisest. Valmista oma lemmiktoite tervislikus võtmes. Lisaks ei kurna fit-retseptid Sinu rahakotti.

Tervislik toitumine ei ole kunagi olnud nii lihtne. Kiiresti valmivad ja maitsvad retseptid, personaalne toitumiskava ja mitmekesine menüü: kaalu langetamine, kõhurasvast vabanemine, lihasmassi kasvatamine ja hea enesetunne ei ole enam kättesaamatu unistus!

Liisa Fitnessi personaalne lähenemine aitab Sul leida enda jaoks sobiva kaloraaži. Nõu ja abi saamiseks, kirjuta [email protected]

Tervislik toitumine ei pea olema maitsetu, üksluine ega kalorivaene!

Foto: Liisa Fitness

Treeningprogrammid

Treening vallandab õnnehormoone, parandab enesetunnet, annab energiat, kiirendab ainevahetust ja rasvapõletust.

Kas rühmatreeningud ei meeldi Sulle või pole aega trennis käia? Tõhusad ja mugavad kodused treeningprogrammid sobivad ka kõige kiirema elutempoga naisele. Kodused treeningud on loodud kõigile, kes tahavad küll vormis olla, kuid tunnevad, et jõusaal või rühmatreeningud ei ole tema jaoks.

Koduste treeningute hulgast leiad algajate ja edasijõudnute treeningprogrammi, HIIT rasvapõletuse ja lühikesed trennisutsakad (10minutilised ekspress treeningud), mis sobivad ideaalselt päeva alustamiseks või pingelise päeva lõpetamiseks.

Jõusaalitreeningprogrammid viivad Sinu vormi aga sootuks uuele tasemele. Telli personaalne treeningkava või osale personaaltreeningus. Kõik kavad koostatakse vastavalt Sinu eesmärkidele, võimalustele, kehalistele iseärasustele ja tervislikule seisundile. Treeningkava on oluline, et saavutaksid oma eesmärgid kiiremini ja turvalisemalt.

Treeni kodus või jõusaalis. Kõik treeningud on kohandatud Sinu isiklikele vajadustele!

Foto: Liisa Fitness

Alusta juba nüüd!

Kevad on parim aeg keerata oma elus uus ja tervislikum lehekülg! Ära lükka oma unistuste täitumist edasi.

Liisa Fitnessi kommuuniga on oodatud liituma kõik naised, kes tahaksid oma vaimse ja füüsilise vormi uuele tasemele viia. Saa enesekindlamaks, tunne end oma kehas hästi ja õpi teadlikumalt ning tervislikumalt toituma!

Liisa Fitness Community motiveerib ja innustab tervislikumalt toituma ja treenima, et saavutaksid oma elu parima vormi ja tunneksid end enesekindlalt ja tervena! Kommuuniliikmed saavad alati tasuta osaleda motiveerivatel väljakutsetel, mis aitavad veelgi paremini järjel püsida ja motivatsiooni kõrgel hoida.

Kasulikke trenni- ja toitumisteemalisi nippe ja tervislike retseptide ideid leiad Liisa Fitnessi Instagrammi lehelt.

Foto: Liisa Fitness