Lugejakiri

Lugeja | Elu ämmaga ühise katuse all: isegi akent ei lubata pikalt lahti hoida (4)

LISA KOMMENTAAR

serviis27. märts 2023, 12:08
Nõusid siis ei kuivatatagi enne kappi panemist? Esimest korda kuulen ...
Mai26. märts 2023, 17:11
Üldiselt miniad ämmadega eriti läbi ei saa. Ei tea miks, aga nii see on. Isegi kui muidu saadakse normaalselt läbi, siis kokku elama asudes tulevad ikka probleemid.Õnneks on elu nii läinud, et mul see kogemus puudub. Seda tuleb võtta kui ajutist lahendust, sest tõesti 2 perenaist ühte majja ei mahu. Ja kui see olukord on teada, et kestab mõne kuu või pool aastat, siis tuleb ennast kokku võtta ja võimalikult mõistlikult käituda. Teada tõde, minu majas kehtivad minu reeglid. Ja kui neid ei taha täita, mine minema. Lihtne.
Oma kodu oma luba.25. märts 2023, 01:09
Ma ühiselamutes elanud - kõige lihtsam - osta omale eraldi potid ja sööginõud. Ei ole ühiseid asju. Igaüks tehku endale ise süüa ja ärgu teise potist nooligu. Ühikas oleks täielik tabu, toakaaslase toitu külmikust ära süüa või tema asju laenata. Igale oma. Mõlemad pered peavad enda koduks? Või siiski tasuta külalised? Lõpetage asjade laenamine ära ja ostke kõik endale uued, siis pole tüli. Mehe vanematel on õigu oma nõusid oma kapis näha nii nagu nemad tahavad. Kui ei meeldi, ostke oma perele teine komplekt nõusid koos nõudekuivatusrestiga nt.
Jah26. märts 2023, 17:15
Ei saa kõiges ämma süüdistada. See on ikkagi tema kodu ja tema reeglid. Leian ka , et igal perel olgu oma kodu ja omad asjad. Kui on teine korrus, väga hea. Äkki annab sinna väikse kööginurga ka sättida , kõik on võimalik kui tahta. Ise peab ka leplik ja normaalne olema.