Foto: Envato Elements
Sisuturundus
2. aprill 2024, 09:53

Vedel vibraator? Uus proovimist väärt täiskasvanute toode, mis muudab kogetut

Vedel vibraator on viimase aja üks trendikamaid täiskasvanute poodide otsingusõnu Google’is ja teistes otsimootorites. Toode on kasutajatelt väga palju positiivseid hinnanguid saanud. Aga mis üldse on vedel vibraator?

Vedel vibraator tuleneb inglise keelsest sõnast liquid vibrator. Nimetus on aga natuke eksitav. Vaatamata sellele, et nimes sisaldub sõna „vibraator“ ja tegu on erootikapoe tootega, ei ole tegemist füüsiliselt vibreeriva seadme ega muu sellisega.

„Vedel vibraator“ on tegelikult suriseva efektiga vedelik, geel või kreem. Kuivõrd inglise keelest otsetõlkena tulnud termin on eesti keeles juba kasutusele võetud ja käibel, põhjustaks selle muutmine aga ainult segadust.

Kuidas ja miks kasutada vedelat vibraatorit?

Vedela vibraatori kasutamine on väga lihtne. Tuleb lihtsalt kanda mõned tilgad ainet intiimpiirkonda (näiteks kliitorile) ja masseerida õrnalt, kuni toode on täielikult imendunud. Seejärel tuleb oodata toote mõju avaldumist, mis võib võtta mõnekümnest sekundist paari minutini.

Kui toode on hakanud mõjuma, võib tunda meeldivat pakitsuse või surina tunnet, mis meenutab vibratsiooni. Lisaks võib olenevalt tootest esineda teisigi sensatsioone, nagu jahutav või soojendav tunne või mõlemad koos. Samuti võivad erineda mõju intensiivsus ja kestus.

Vedelat vibraatorit võib kasutada nii teineteisega tegelemiseks, eelmänguks, seksuaalvahekorra ajal naudingu võimendamiseks kui ka üksinda. Toode ei ole mõeldud ainult naistele, seda võivad kasutada ka mehed. Lisaks on välja töötatud tooteid, mis on mõeldud eelkõige meestele või eelkõige naistele, aga ka sel juhul võivad toodet kasutada mõlemad osapooled.

Toote põhiline eesmärk on võimendada naudingut, suurendada mõnutunnet ja aidata kõrgendada erutust, mis omakorda muudab lõppu jõudmise veel võimsamaks. Väga kiidetud tootegrupp, eriti paaride poolt, mida hindavad võrdselt nii mehed kui ka naised.

Kust vedelat vibraatorit osta ja milline valida?

Ostmiseks tuleb tutvuda LoveShop.ee vedelate vibraatorite valikuga. Valiku tegemisel lähtuda enda personaalsetest eelistusest või tutvuda toote juures olevate teiste kasutajate hinnangutega (hinnanguga tooted on märgistatud punaste tärnikestega).

Kuna tegu on suhteliselt efektiivse ja odava tootega, siis vale valikut põhimõtteliselt teha ei saagi. Toodete hinnad jäävad vahemiku 1.90–49.90. Kuna hetkel on käimas sooduskampaania, siis on väga hea hetk eksperimenteerida ja soetada endale vedel vibraator. Lihtsalt kasuta LoveShop.ee sooduskoodi VEDEL20 ja saad vedela vibraatori 20% soodsamalt. Tutvu vedelate vibraatorite sooduskampaaniaga.

Eeltoodule lisaks – kui teed LoveShop.ee e-poest oma esimese ostu, saad kaasa kolm kingitust täiesti tasuta, millest üks on vedel vibraator. Muretsema ei pea ka turvalisuse ja anonüümse pärast. LoveShop.ee erootikapoest tellimine on lihtne, turvaline ja anonüümne.

LoveShop.ee erootikapoes on üle 5000 täiskasvanute toote ja kauni pesueseme. Kõik tooted on laos olemas, seega puuduvad pikad tarneajad ja tooted on valmis koheseks väljastamiseks.