Foto: ellen.se
Sisuturundus
2. märts 2023, 16:33

PROBLEEM ÕRNAS PIIRKONNAS? Abi saab intiimkosmeetikast

Paljud naised kogevad aegajalt ebamugavaid vaginaalseid sümptomeid nagu sügelus ja ärritus või halvalõhnaline eritis. Hormonaalse tasakaalutuse korral võib probleemiks saada ka tupekuivus ning limaskestade haprus. Unikaalne ja tõhus ning turul ainus omataoline intiimkosmeetika sari Ellen on välja töötatud just naise õrna tervise hoidmiseks.

Hea intiimse tervise aluseks on tasakaalus mikrofloora. Elleni prebiootilised ja probiootilised tooted taastavad intiimpiirkonna loomuliku pH taseme, aitavad hoida naha kaitsebarjääri ja toetada häid baktereid. Elleni toodetes kasutatavad probiootilised bakteritüved on levinuimad tupe piimhappebakterid, mida leidub terve ja tasakaalustatud intiimtervisega naistel. Hoolikalt valitud piimhappebakterid hoiavad tupe happesust pH tasemel, kus enamik teisi bakteriliike ei suuda areneda – see on terve vagiina alus.

Elleni tõeliselt unikaalsesse tooteportfelli kuuluvad teaduslikult tõestatud ja kasutajakogemusel põhinevad tooted, mis on spetsiaalselt välja töötatud naiste tundliku intiimpiirkonna jaoks. Abi leiab paljude erinevate probleemide lahendamiseks.

Ebasobiv pH tase tupes võib põhjustada sügelust ja ärritust või muid ebamugavaid sümptomeid. Kui kahtlustate pH tasakaalu häireid või soovite tupe pH väärtust teada saada, võtke appi ellen® Vaginal pH-Control® kiire, valutu ja hõlpsasti kasutatav vaginaalne kodus tehtav test. Tulemuse saate juba kümne sekundi möödudes.

Teatud eluetappidel võib naistel esineda kuiva ja habrast tupe limaskesta. ellen® Probiotic Cream on niisutav ja pH tasakaalu ühtlustav intiimkreem, mis ennetab ärritust. Sisaldab pehmendavat kookosõli, mis aitab säilitada limaskesta elastsust ja loomulikku kaitsebarjääri. Kreem on rikastatud samade looduslike piimhappebakteritega, mida leidub terves ja viljakas tupes ning mis aitavad säilitada tupe pH tasakaalu. Kreem on hormoonivaba ja ilma säilitusaineteta ega sisalda vett, et limaskesta mitte kuivatada. Sobib igas vanuses naistele ja on ohutu kasutada nii raseduse kui imetamise ajal.

Foto: ellen.se

ellen® Prebiotic Cleansing Foam on hoolikalt loodud õrnaks ja pH tasakaalu hoidvaks intiimpiirkonna puhastuseks. Vaht jätab nahale pehme ja värskendava tunde. Kasutage igapäevase intiimhoolduse rutiini osana duši all käimise ja välise intiimpiirkonna puhastamise ajal. Sisaldab niisutavat piimhapet, mis aitab säilitada intiimpiirkonna loomulikku pH väärtust ja prebiootikume, mis võimendavad naha häid baktereid, vähendavad ärritust ja tugevdavad kaitsebarjääri.

ellen® Prebiotic After Shave & Wax Gel niisutab, pehmendab ja rahustab ärritunud nahka pärast raseerimist või vahatamist. Geel jätab sileda ja pehme tunde. Sisaldab põhjamaise kaera ekstrakte, mis vähendavad punetust, leevendavad ärritust ja niisutavad nahka. Geel sisaldab ka allantoiini, millel on rahustavad ja pehmendavad omadused. Võib kasutada pärast raseerimist kogu kehal.

Kubemes on higinäärmed, nagu kaenla allgi, mis võib põhjustada ebameeldivat lõhna. Intiimpiirkonna pesemine rohkem kui kord päevas võib aga kaitsvad piimhappebakterid eemaldada. Liigse pesemise asemel võite kasutada ellen® Prebiotic Deo Spray'd. Parfüümivaba ja lõhnu neutraliseeriv intiimdeodorant on mõeldud spetsiaalselt neile, kes soovivad värskendavat tunnet pesemiste vahel. Sobib ideaalselt naistele, kes teevad palju trenni ja seetõttu higistavad sagedamini.

Lisakaitse „päevade” ajal

Menstruatsiooni ajal on tupp eriti tundlik ning pH-tasakaal võib sel ajal kergesti tasakaalust välja minna. See annab aga kahjulikele ja soovimatutele bakteritele hea võimaluse paljuneda ja probleeme tekitada. Ainulaadsed ellen® Probiotic Tampon probiootilised tampoonid sisaldavad terves tupes leiduvaid looduslikke piimhappebaktereid, mis taastavad ja säilitavad tupe hea mikrofloora ning vähendavad vaginaalset ebamugavustunnet ja halvalõhnalisi eritisi.

Kerge, keskmise ja tugeva verejooksu jaoks on valikus erineva tõhususega tampoonid – ellen® Probiotic Tampon Light, ellen® Probiotic Tampon Medium ja ellen® Probiotic Tampon Rich.

Tootesarja kuulub ka unikaalne veekindla kaitsega ellen® Aqua Block Tampon: spetsiaalne tampoon ujula või spaa külastamiseks menstruatsiooni ajal. Suplemisel või ujumisel võib kloorine ja saastunud vesi häirida tupe loomulikku pH-tasakaalu. ellen® Aqua Block tampoonil on veekindel kaitse, mis takistab vee sattumist tuppe ujumise ja suplemise ajal.

Foto: Bioplanet


Ellen on Rootsi Fem-Tech (biotehnoloogia) ettevõte, millel on üle 20aastane naiste intiimtervise alal töötamise kogemus ning ainulaadsed teadmised probiootikumidest. Elleni intiimpiirkonna hooldustooted koosnevad looduslikest ja orgaanilistest koostisosadest ning on osaliselt ka vegantooted.

Elleni toodetes kasutatavad probiootilised bakteritüved on levinuimad tupe piimhappebakterid, mida leidub terve ja tasakaalustatud intiimtervisega naistel. Lacto Naturel (LN®) on patenteeritud segu kolmest probiootilisest piimhappebakteri tüvest – L. rhamnosus LN113, L. gasseri LN40 ja L. fermentum LN99.

Ainulaadse Elleni intiimkosmeetikaga saab tutvuda siin.