Lisett voodi ja öökapp

Sisuturundus
9. märts 2023, 10:11

Miks eelistada täispuidust mööblit?

Täispuitmööbli valik on järjest enam kasvav trend. Miks eelistada täispuitu teistele materjalidele? Järgnevalt on toodud välja peamised täispuitmööbli eelised.

Täispuidust mööbel on vastupidav

Täispuitmööbel kestab kaua, sest puit on tugev ja vastupidav materjal. Võrreldes osalisest puidust või muudest materjalidest mööbliga, puruneb ja praguneb täispuitmööbel harva. Kõige vastupidavam valik on tapitud täispuitmööbel. See on ka vanim ja klassikaliseim mööbliehituse tehnoloogia. Näiteks Unoliki toolide valmistamisel on kasutatud ainult kõige vastupidavamat tappimise tehnoloogiat. Soovitatav on eelistada kase-, tamme- ja saarepuidust mööblit. Tutvu Unoliki täispuidust toolide valikuga!

Täispuitmööbel on ajatu disainiga

Täispuidust mööbel on naturaalse välimusega. Disain on tavaliselt klassikaline, sobides paljude erinevate sisekujunduse stiilidega. Täispuidust mööbel on unikaalne, kuna puu süü ja toon on kordumatu.

Täispuidust mööbel on kvaliteetse viimistlusega

Täispuidust mööblit valmistatakse käsitööna sellele spetsialiseerunud tootjate poolt. Tootjad kasutavad vaid kvaliteetseid vastupidavaid viimistlusmaterjale ja tehnoloogiaid. Täispuidust mööblit on võimalik korduvalt üle lihvida ja anda neile värske uus ilme. Unoliki valikus on 18 erinevat viimistlustooni.

Pascal söögituba

Vaata lähemalt piltidel olevaid tooteid:

1. Pascal söögituba

2. Lisett voodi ja öökapp (avapildil)

3. Maddie kirjutuslaud ja riiul, Nova tool

Täispuitmööbel on keskkonnasõbralik valik

Puit on looduslik ja taastuv materjal. Puitmööbli tootmisprotsess on keskkonnale vähem koormav ja vähem kahjulik võrreldes paljude teiste materjalidega. Täispuitmööbel võib kesta põlvkondi, mis samuti teeb sellest keskkonnasõbraliku valiku.

Täispuidust eritellimusmööbel

Iga kodu ja ruum on erinev. Nii ka soovid ja nõudmised mööblile. Unolik väärtustab iga kliendi soove ja vajadusi, seetõttu kroonib Unoliki tegevust täispuidust eritellimusmööbel. Unoliki poodidest leiad suure tooni- ja värvivaliku. Materjalidest on saadaval kask, tamm, saar, must lepp ja ka spoon. Unolikis on lihtne leida ja kombineerida kodus olemasoleva sisustusega sarnases stiilis ja toonivalikus mööblit.

Unoliki täispuitmööbli valikuga saab tutvuda Unoliki veebipoes või Tallinna esinduses Järve keskuse 0. korrusel ja Tartu esinduses Jõe keskuses. Poodi konsultatsioonile tulles soovitatakse kaasa võtta pildid ja ruumi mõõdud, kuhu mööbel läheb. Nii saab koos mööblikonsultandiga leida parima terviklahenduse.

Bruno laud ja toolid

Vaata lähemalt piltidel olevaid tooteid:

1. Bruno laud ja toolid

2. Azur voodi ülestõstetav tammepuidust

3. Lauma kummut 3 sahtliga

4. Retro XL söögilaud pikendatav

5. New England pikendatav söögilaud ja Björk toolid

6. Alma Tool käetugedega virnastatav tammepuidust

7. Annabel riidekapp 2 ukse ja 1 sahtliga