Ussikeeled

Foto: kollaaž
Suhted
18. veebruar 2023, 09:30

„USSIKEELED“ | VANA MEES, NOOR NAINE – mis siin halvasti saab minna? (7)

Ta on äsja keskkooli lõpetanud ja mees tema käekõrval… Ütleme nii, et elukooli järeleaitamistunnid kestavad ju igavesti? Neile teeb meelehärmi, et osad küsivad: kas uhke issi tütrega? Nad räägivad, et armastuses on kõik vanused võrdsed, kuid tegelikult… Pole asjad sugugi nii roosilised.

Ussikeeled räägivad seekord paaridest, kus on suur vanusevahe. Mis on selle suhte taga? Miks tõmbavad vahel omavahel kooslused, kes võiks üksteisest ea poolest põlvneda.

Toome ka näiteid, miks mõned 50le lähenevad mehed (khm-khm, Leonardo DiCaprio!) ei saa hakkama vanematega kui 25 aastat tüdrukutega. Argumenteerime, kas siin ikkagi saab tüdrukutele kaasa tunda, vahest hoopis õnne soovida, et nad taadi juurest õigel jalga said lastud, kes peab taas minema hilispuberteedikutest endale võrdset otsima.

Räägime ka lugusid, kus suure vanusevahega suhete taga on hiljem olnud tõsised probleemid, nagu erinev sõltuvuskäitumine.

Räägime ka tasakaaluks juhtumitest, kus suhe vanema isikuga on võtnud aseksuaalse mentorlusvormi ning vastutusvõimelise ja rikkama poole vajadusest olla targem, kahe eest.

See on üks väga eluline saade, kus aga saab ka kenasti naerda.

Kuula!

Kirjuta meile ka: [email protected].