Briti-Ameerika näitleja Gillian Anderson.

Foto: AFP/Scanpix
Suhted
3. veebruar 2023, 13:26

ERITI KUUM VÕIMALUS! Hollywoodi staar kutsub naisi rääkima oma seksuaalsetest fantaasiatest

Briti-Ameerika näitleja Gillian Anderson on palunud naistel üle maailma jagada anonüümselt oma seksuaalseid fantaasiaid, et selle abil luua raamat, mis avab tervele maailmale naiste tegelikke mõtteid.

Sarnaselt oma karakterile, otsekohesele seskuaalterapeudile Jean Milburnile Netflixi hittsarjas „Sex Education“, on Anderson oma südameasjaks võtnud naiste seksuaalse heaolu. Burgundiapunasel tugitoolil istudes palus 54aastane näitleja, et naised saadaksid talle oma kõige isiklikumad seksuaalsed soovid. Seda kõike raamatu jaoks, mis on Andersonil plaanis anonüümsete kirjade najal kirjutada, vahendab CNN.

Videos räägib ta, kuidas seks ei ole lihtsalt seks, kuid paljud ei taha sellest rääkida. „Meie sügavaimad ja kõige intiimsemad hirmud ning fantaasiad jäävad meie endi sisse lukku. Kuni keegi tuleb võtmega. Noh, siin on sinu võti. Ma kureerin raamatu teie anonüümsetest kirjadest,“ lausus Anderson.

Raamatust lähemalt rääkides märkis näitleja, et see uuriks laiemalt, kuidas naised seksist mõtlevad, sest seks on seotud naiseks olemise, emaduse, truudusetuse, ärakasutamise, nõusoleku, austuse, õigluse, võrdsuse, armastuse ja vihkamise ning naudingu ja valuga.

Anderson palubki, et naised jagaksid temaga neid fantaasiaid, mida nad räägiksid ainult inimesele, keda nad kõige rohkem usaldavad. „Ükskõik, kust sa pärit oled, kas sa oled 18 või 80, sa magad meeste või naiste või mittebinaarsete isikutega või kõigi või üldse mitte kellegagi. Ma tahan teada teie kõige isiklikumaid soove,“ ütles ta.

Oma fantaasiatest on võimalik ka Eesti naistel kirjutada veebilehel https://www.research.net/r/DearGillian

Millest naised enim fantaseerivad?

2014. aastal avaldatud uuringus „What Exactly Is an Unusual Sexual Fantasy?“ leiti, et 799 naisest pea 65 protsenti fantaseerib, et partner võtab ohjad enda kätte ehk domineerib naise üle. Samast uuringust ütlesid üle 80 protsendi naistest, et fantaasia alla läheb ka seks romantilises või ebatavalises kohas näiteks kontoriruumides või mõnes muus avalikus kohas.

Üle poolte naistest vastas, et sooviksid seksida vähemalt kahe inimesega olenemata soost. Samuti unistavad naised tihti oraalseksist – nii saamisest kui ka andmisest.