Suhted

„USSIKEELED“ | 100. saate puhul on külas Sass Henno, kes annab aru: miks mehed vahel mölakad on (ja kas annab midagi teha) (9)

LISA KOMMENTAAR

Vastik inimene sass1. veebruar 2023, 20:23
Sass henno on ebameeldiv ja vastik inimene. Lihtsalt hale kuidas ta tahab naiste heakskiitu jne. Ta on väga kahtlane mees kellest peaksid kõik eemale hoidma
suurim....31. jaanuar 2023, 15:35
....mölakas teab põhjust kõige paremini.
Martin31. jaanuar 2023, 00:06
Hea Sass, selle asemel, et roppusi pilduda ja selle läbi naistele proovida meeldida võiksid hakata reaalsete probleemidega tegelema! Iga asi mis sulle ei meeldi ja sinu arvamusega kokku ei lähe on hoobilt väärt nil et ja madalat käitumist. Sama palju kui on meesmölakaid, kes sa vahel ka ise oled, on ka naismölakaid.
Kui oleks minu olemine,30. jaanuar 2023, 14:42
teiseks minu tegemine, ei lubaks ma kool ühtegi propagandisti, oraakelit, ennastkiitvat hämajat ja osavat manipuleerijast valetajat. Ometigi koolid seda teevad. Ja need eelpoolnimetatud haiged inimesed on teinud ja teevad karuteene meie õpilaste . Nad trügivad koolidesse ja nullivad ära õpetajate ja lapsevanemate pingutused nii teadmiste omandamisel kui ka inimeseks olemisel. Romaanis Tõde ja Õigus vastanduvad ka isa Andrese ja poeg Indreku suhted Jumalast ärapööramise tõttu. Kui igikestvaid ideaale ja väärtushinnanguid ei järgita, on tulemuseks anarhia , mammonakummardus ja sõjad.
Kōik29. jaanuar 2023, 17:06
saab alguse lapsepōlvest, kodustest hoiakutest, geenidest, eluhoiakust, uskumustest, mida kaasa vōetakse ja millest isik vōi isiksus ja tema elu kujunema hakkab. Eneseväärikas inimene väärtustab ka teisi ja ei käitu kunagi teiste suhtes ülevalt alla vaadates.
Sass võiks29. jaanuar 2023, 12:01
Ikka rohkem sellest korgijoogist rohkem rääkida. Tunneb seda teemat läbi ja lõhki (millegipärast). Vähem võiks kommentaare kustutada, olulised küsimused siin ikkagi.
JouEided- miks kommentaare kustutate?28. jaanuar 2023, 22:23
Ise tahtsite, et keegi teie saate kohta arvamust avaldaks... ma siin enne kirjutasin, et olete endast ikka üliheal arvamusel... tipp level... arvamusliidrid... maiäss...
See hehehennu30. jaanuar 2023, 15:04
on kogu aeg, mitte vahel.
taku28. jaanuar 2023, 19:20
Saatejuhid ei ole professionaalsed,saate teema igav ja ebahuvitav ja Sass Henno arvamus ei huvita mitte kedagi.