Foto: Istockphoto
Inimesed
5. veebruar 2023, 11:00

Möödunud aastal avaldas Tiiu koostöös Urmas Lennuki ja lugejatega järjejutu „Mees teiselt korruselt“. Sel aastal jätkame sama nimitegelasega järgmist järjejuttu „Tiiu internetis“. Endiselt ootab toimetus kõiki kaasa lööma ja meile oma lugusid saatma. Võidulugude autoritele anname auhinnaks ajakirja Eesti Ajalugu poole aasta tellimuse või raamatu Tiiu lugemislaualt.

AJAKIRJA TIIU KIRJUTAMISVÕISTLUS | Hetked ilusad ja põnevad

Eelmistes osades läheb Tiiu lahku Eerikust ja kohtub Saaremaal Kaspariga, kes valmistab pettumuse. Koduteel kohtas naine endist koolivenda Andrest, kellega jutt klappis üle ootuste hästi. Hiljem mees helistaski talle taas ning kutsus väljasõidule. Tiiu oli nõus ja nii saabuski ühel hommikul Andres mootorattal ta ukse taha.

Tiiu ja Andres lendlesid mootorrattal läbi suvise linna. Tiiule tundus, nagu talle oleksid tõepoolest tiivad kasvanud. Majad ja inimesed möödusid, unistused lähenesid. Mehe ja naise meeled olid avatud ja seiklusteks valmis, õige hetk oli saabunud. Andres peatas sujuva liigutusega raudsuksu, lülitas välja mootori, klõpsas maha tugijala. Kindla liigutusega võttis ta peast kiivri ja suunas pilgu üle õla naise poole.

Edasi lugemiseks: