Foto: Martin Ahven
Inimesed
21. detsember 2022, 06:17

Siret Kotka oma 13 aastat vanemast kihlatust: „Indrek on väga heas vormis!“

Lõppev aasta oli poliitik Siret Kotka jaoks eriti õnnelik, sest naise eraellu saabusid viimaks kaua igatsetud rahu ja stabiilsus.

Keerulise lahkumineku ja mõningate eneseotsinguaastate järel on Siretil (36) kõik viimaks paika loksunud, temast kiirguv enesekindlus ja õnnetunne kumab kaugele. „Pean end igas mõttes iseseisevaks naiseks nii uues suhtes kui ka tööalaselt. Kõik energiad on mu elus paigas, nii et ka keerulised hetked mind rööpast välja ei vii. Olen õppinud end usaldama ja tean oma kohta siin maailmas,“ tunnistab ta õnnelikult.

Kriisides ja skandaalides karastunud Siret teab oma elu õppetundide põhjal, et ka kõige sügavamast august on võimalik välja ronida ja lõpuks laabub kõik. „Asjata ei öelda, et kõik, mis ei tapa, teeb tugevaks. Ja õigel ajal saadetakse kõrgemalt poolt ka õiged inimesed su ümber, kes sulle toeks on. Kui õigesti otsida, annab tegelikult universum meile õnge ja tööriista, et oma hirmude ja kriisidega toime tulla. Mina oskasin neid märke tähele panna,“ täheldab Siret.

Olles ise tulest ja veest läbi käinud, oskab naine nüüd märgata neidki, kellel just praegu sama raske periood käsil – kuidas jäädakse oma hirmude ja murede vangi.

Edasi lugemiseks: