Inimesed

KAS TÖÖOTSIJALT VÕIB PILTI NÕUDA? Baaripidaja: „Suure ülekaaluga ei mahu mul leti taga liikuma.“ (9)

LISA KOMMENTAAR

Idi Oot18. detsember 2022, 14:04
Ehitagu siis letitagune laiemaks. Ümar, sõbralik teenindaja on palju toredam kui mingi peenike pipar.
Õudne15. detsember 2022, 17:17
Tegemist on ka endise kriminaaliga, jumal teab äkki on pervert ka veel
Välimusest13. detsember 2022, 20:19
Kehakaal võib tõesti takistuseks saada, siis pigem ümbermõõt.. Baaris on vaja töö käigus kiiresti üksteisest mööda liikuda. Samamoodi on liiga lühikesele keeruline riiulitelt asju kätte saada, ei ole alati võimalik redelit kasutada. Midagi ei ole teha, aga see on reaalsus. Kui kehakaaluiga saab veel midagiu ette võtta, siis kasvuga kahjuks mitte.Minu endal on kasvuprobleem. Olen ka baaris töötanud ja eio ole just kõighe lihtsam.
Anne13. detsember 2022, 18:47
Väga vajalik artikkel. Noor neiu saadab oma täispikkuses foto. Edasi ta ei tea, mida see "tööandja" selle fotoga teeb. Kas postitab kuskile sotsiaalmeediasse, fotošopib kenale näole lisaks kumerad kehavormid ja paneb kuskile täiskasvanute portaalidesse või kuhu iganes. Üle hulga aja Õhtulehelt üks asjalik kirjutis. Aitäh! Võib-olla mõnele noorele abiks.
???13. detsember 2022, 20:20
Eoi maksa nüüd nii ekstreemselt ka mõelda. Siis ei saa ju üldse elada.
Tehke üks ekskurss,13. detsember 2022, 18:10
kui õnnestub uksest sisse saada( filtrid on kodanike ja ametnike vahel juba ammu tõsiasi) riigiasutuste, ministeeriumide, ametite kontoritesse, ja üldjuhul näete siredate säärte ja keskmisest kenama näolapiga piigasid, kes välja on valitud. Eks mõni üksik meesülemus tahab ka ennast ümbritseda ilu ja säraga.
Ime üks13. detsember 2022, 17:56
Ma arvan et muidugi iga tööandja jälgib ka välimust, aga seda nt vestlusel. Kui inimene juba ära kandideerib ja saab sellise tagaside siis tekitab ikka palju küsimusi
Jajah13. detsember 2022, 17:33
Iga tööandja valib endale töötaja kes meeldib talle ka välimuselt. Sry aga nii on ja jääb. Võite seadusesse keelu sisse kirjutada, aga alati leidub poliitiliselt korrektne vastus. Tegelikku põhjust ei peagi keegi teile ütlema
Brian DeMaag13. detsember 2022, 16:36
_Sellisel juhul võib olla tegemist kaudse diskrimineerimisega, mis esineb varjatult ehk pealtnäha on töötajatele esitatav nõue või tingimus neutraalne ning võrdselt kohalduv kõigi töötajate suhtes, kuid tegelikkuses on kahjuliku mõjuga üksnes teatud gruppi kuuluvate töötajate jaoks_ Iga nõue on "teatud gruppi kuulujate" jaoks diskrimineeriv. Näiteks kõrghariduse nõue keskkooliõpilaste jaoks, tööloa nõue võõrriigi kodanike jaoks ja nii edasi. Kogu elu on diskrimineerimine. Aga miskipärast on välja mõeldud, et just "teatud gruppe" diskrimineerida ei tohi, samal ajal kui teisi võib.