Foto: Vidapress
Suhted
19. november 2022, 09:30

„USSIKEELED“ | KURBNALJAKAD LOOD TINDERIST: ütlesin tüübile, et kui ta tulevikus veel mõne naisega voodisse läheb, siis võiks eelmängu ka teha. Paar tundi hiljem nägin teda bussis… (18)

Täna teeb soolosaate Keit, kes loeb ette lugejakirju nii koomilistest kui helgetest deitidest, mis sündisid tänu kohtinguäppidele. Jagame nõuandeid, kuidas nendes noorte atraktiivsete naiste jaoks justkui verejanuliste haidega täidetud platvormidel hakkama saada.

Kõik, kes kohtinguäppides oma armuelu vürtsitada üritanud, oskavad ilmselt rääkida erinevaid lugusid, mis on nii tragikoomilised või lihtsalt koomilised.

Reaalsuses võib unistuste printsi asemel leida kohtinguäpist aga seksuaalset objektiviseerimist, ebasobivaid vestluseid, ilma nõusolekuta saadetud jõledaid pilte kehaosadest, mis tavapäraselt päevavalgust ei näe, halvimal juhul isegi seksuaalvägivalda. Austraalias tehtud uuring, mis avaldati oktoobris, näitas, et iga kolmas naine neljast on kohtinguäppide kasutamise tagajärjel kogenud seksuaalset ahistamist või vägivalda.

Sestap tuleks sellisel platvormil liigelda väga teadlikult, usaldada oma intuitsiooni ning näidata ust koheselt inimesele, kes sinuga ebasobivalt vestleb või käitub. 

Keit, kes on kohtinguplatvorme katsetanud erinevatel eesmärkidel ligi kolm aastat, soovitab aga hoopis, et kui sul on muid võimalusi inimestega kohtumiseks, tasuks Tinder üldse telefoni tõmbamata jätta. Lõppude lõpuks otsib 90% inimestest sealt lihtsalt keppi, mis eriti naiste jaoks tihtipeale soovitud tulemustega ehk eduka finišiga ei lõppegi.

Sellest räägib ka lugejakirjas üks noor naine, kes käis kohtingul ühe pealtnäha kena, atraktiivse, hoolitsetud ja haritud noormehega. Kui teisel deidil voodisse jõuti, oli naisel tunne, et saaks see asi ometi kiiremini läbi…

Kuula, mis sai edasi!

Ja saada meile endagi kiri: [email protected].