„Ma ei tunne end kunagi alasti, rohkem nagu kunstiteos, jumalanna, muusa,“ ütleb imeinimene Triinu Schasmin, kes teeb kõigile silmad ette.

Foto: Marge Tammesalu
Inimesed
27. november 2022, 16:00

„Avalikult paljas olemine on mul vist kõige loomulikum olek.“ Saaremaa talutütrest sai strippar, nõiamoor ja veel palju enamatki! (5)

Saaremaalt talust pärit 30aastane Triinu Schasmin ei osanud keskkooli lõpetades arvatagi, et tema elu võiks muutuda nii, nagu see praegu on. Ta on modell, massöör, dekoreerija, renoveerija, moelooja ja palju muudki.

Saaremaal talupidajate peres sündinud Triinu arvas, et kõige vanema lapsena peab just tema vanemate elutöö üle võtma. „Peale keskkooli tundsin kohustust vanemate talus jätkata, mistõttu läksin õppima piimatehnoloogiat ja veisekasvatust. Kaks aastat talus töötades sain ma aru, et minust mingit veisekasvatajat ega juustutegijat ei saa,“ lausub Triinu. Lehmadega päevast päeva koos olles sai selgeks, et kuigi loomad on väga nunnud, siis on nad ka väga antisotsiaalsed. See Triinule ei istunud.

„23aastasena lehmade keskel olles tundsin, et kogu elu läheb minust lihtsalt mööda,“ lausub ta. See mõte sai aga peagi ümber lükatud. „Ühel õhtul kirjutas mu sõbranna, et Soomes otsitakse tantsijaid. Mu silmad lõid üle pika aja särama. Ma olen lapsepõlvest saati imetlenud filmides nähtud tantsijaid – nii ilusad ja säravad. Nüüd saan ka mina olla üks nendest,“ räägib Triinu.

Seega sõitiski ta kuus aastat tagasi Soome, et töötada seal ühes stripiklubis ja oma elu täiesti uuelt lehelt alustada.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99