OPERATSIOONIJÄRGNE HOMMIK: Tre raadio reedese hommikuprogrammi üks saatejuhte – Ranele Raudsoo – ei annud Koit Toomet intervjueerides millegagi mõista, et eelmine päev oli tema jaoks raske ja emotsionaalne.

Foto: Stanislav Moshkov
Inimesed
12. november 2022, 12:18

RAUDNE LEEDI! Ranele Raudsoo – naine, kes särab laval ja eetris kui Põhjanael, endal varjud ja kannatused kannul (1)

Ranele Raudsoo (33) on tõeline kodumaine raudne leedi. Vaatamata sellele, et ta kaotas noorena mõlemad vanemad, kasvatab üksinda teismelist poega ja pidas heitlust pahaloomulise kasvajaga, ei oska tema kolleegid nimetada rõõmsameelsemat inimest. Ranele ise on aga tagasihoidlik. „Seetõttu, et olen pidanud elus alati ise hakkama saama, olen kasvanud just selliseks nagu ma praegu olen.“

Kui kellegi elu üldse Ameerika mägesid meenutab, siis on see Ranele oma. Kolmapäeva õhtul juhib ta rõõmsalt videosaadet ja reedel kell 7 tervitab raadios hommikuprogrammi kuulajaid. Neljapäeval lamab ta aga haiglavoodis, kanüül veenis.

Paar aastat tagasi avastati tal emakakaelakasvaja, mis õnnestus arstidel välja ravida. Seoses sellega pidi ta aga veel nüüd korrigeerival operatsioonil armkude eemaldamas käima. Protseduur läks hästi, aga naine tunnistab, et pisaraid ja muretsemist jagus neljapäeva hommikusse palju.

Edasi lugemiseks: