Keerulised ajad inspireerisid Triinu Tintsi õppima raseduskriisi-, viljatuse- ja leinanõustajaks.

Foto: Aleksandra Puks
Eneseareng
8. november 2022, 17:47

NAISTELEHE PSÜHHOLOOGIATEEMALINE PODCAST ILMUB IGAL TEISIPÄEVAL

„MÕTTEKOHT“ | RASEDUSKRIISINÕUSTAJA RÄNGAD KATSUMUSED: „Kartsin, et jäängi emaks, kes käib oma last vaid surnuaias vaatamas.“

Emakaväline rasedus, neliteist kunstliku viljastamise katset, ühe sügavalt enneaegse lapse sünd ja surm ning raseduse katkemine teisel trimestril – kõik selle on üle elanud Triinu Tints, kellest tänaseks on saanud raseduskriisi-, viljatuse- ja leinanõustaja. Värskes Naistelehe podcast’is „Mõttekoht“ sellest teekonnast räägimegi.

„See kõik on mind kõvasti muutnud,“ tunnistab Triinu, kes oma kogemuse on kirja pannud ka äsjailmunud raamatusse „Vaikuse valgus“. Naistele, kes peaksid olema samade probleemide ees, soovitab ta usaldada elu. Kuigi see probleemidega maadeldes ei pruugi olla lihtne. Triinu usaldas ning on nüüdseks toreda nelja-aastase põnni ema.

Kuidas mõjutab viljatusravi ning lapse kaotus naist ja peret, mida see kaasa toob, millest sellisel raskel perioodil jõudu leida ning kellele on mõeldud äsjailmunud raamat, sellest Triinuga värskes taskuhäälingu saates räägime.

Vestlust juhib Naistelehe toimetaja Silja Paavle.