Sisuturundus
3. november 2022, 08:58

Kingi isadepäevaks mehine õhtu koos konjaki, sigarite ning põnevate lugudega!

Isadepäev on juba 13. novembril ning seetõttu mõtlevad usinad lapsed, kuidas oma isa eriliselt üllatada. Äkki pakuks talle mõne elamuse? Meil on selleks tarbeks suurepärane sündmus!

Esmaspäeval, 7. novembril toimub järjekorras juba viies palavalt armastatud Beauty Club ilu- ja gurmeeõhtu, mis on sel korral hoopis uues võtmes ja mõeldud eelkõige meespublikule. Beauty Club MEESTE ERI konjakikoolitus ja gurmeeõhtu leiab aset Tallinna vanalinnas maagilises Kellerteatris. Kingi oma mehele või isale mõnus meestekas või tule ise käevangus kaasa. Hea ajaviide on garanteeritud!

Muuseas, Beauty Club meesteeril aitame härrased ka jõulukinkide valikul hädast välja!

Külastajaid ootab silmaringi ja maitsemeeli avardav Remy Martin konjakikoolitus koos kolmekäigulise jaapani stiilis õhtusöögiga. Gurmeeõhtule saabunud naisi kostitame klaasi voolava cava’ga.

Konjakimaailma uksed avab üle 20 aasta Remy Martin konjakite tootejuhina ametis olnud Robert Sulumäe, kes räägib konjaki ajaloost ja saladustest. Võrdleme kolme erineva vanuseklassiga nektarite maitseid ja õpime, kuidas konjakit õigesti juua. Robert toob endaga kaasa ka erilisemaid tooteid, mida poeriiulitelt niisama naljalt ei leia.

Hitihoiatus! Aitame leida vastuseid igivanale küsimusele: mida naised tahavad... jõuludeks. Säravad Hardy Rasmann Balmain Hair Couture Estoniast, jumestuskunstnik Merili Pikk, ehtekuninganna Ewe Riistop Glanz&Glamuurist ja Evelin Ainomäe Babor Estoniast jagavad soovitusi ning on sinu ustavateks päkapikkudeks, et saaksid sel aastal saabuvateks pühadeks aegsasti valmistuda.

Merili Pikk

Toimub ka põnev vestluspaneel „Mehed saunas“. Maailmakuulsate Eesti disainsaunade tootja Iglucrafti looja Priit Kallas ja Iglucraft partner Tarvo Kuusk jutustavad iglusauna sünnist ja sauna mõjust tervisele ning paljust muust, millest mehed saunas räägivad.

Confido Meditsiinikeskuse esteetilise meditsiini kliiniline juht Janno Atna räägib teemal „Enesega rahulolev mees – kuidas seda saavutada?“. Räägime, millised on Eesti meeste suurimad ilu- ja heaolumured ning kuidas neid lahendada. Võtame mehe välimuse nö. tükkideks. Millises vanuses tuleb mingite osade eest hoolt kanda ja kuidas? Lisaks on meil kaasas innovatiivne 3D kaamera näitamaks, kuidas meie nahk tegelikult vananeb.

MEESTE ERI üllatusesinejaks on Jeremy Casdagli – Casdagli Cigars looja, juht, ihu ja hing!

Lisaks tootmistöö sujumise tagamisele planeerib Jeremy kõik uute toodete lansseerimised ning on otsustavaks hääleks segude valimisel ja loomisel. Jeremy lemmiksigariks on... kõik tema lancerod. Juba esmaspäeval esitleb ta meile sigarite huvitavat maailma kui elustiili.

Alati põnevaid lugusid rääkiv ajaloolane Jaak Juske pajatab, kuidas pidutseti keskaja Tallinnas.

Kohad gurmeeõhtule on vaid eelregistreerimisega ja ettemaksuga. Lisainfot saad ka SIIT!

Õhtu hind ühele inimesele koos toidu, koolituse ja konjakiga on 75 eurot.

Lisainfo ja registreerimine:
Palume peale tasumist saata oma osalemissoov [email protected], et saaksime selle kinnitada ja vajadusel lisainfot edastada.
Telefon: +372 516 7950
Hankija OÜ
EE547700771005916677
Selgitus: osaleja nimi, MEESTEKAS