Suhted
10. oktoober 2022, 11:20

„USSIKEELED“ | LAS HAUGUVAD! Sa oled endale hankinud vaenlased? Palju õnne, järelikult lähed korda!

Seekord räägime klatšimisest, seljataga nurjatuste rääkimisest ja vaenlastest, moodsama nimega heiteritest. Kui oled osanud neid endale hankida ja enda teada pole kellelegi nimme haiget tahtnud teha, vaid parima äranägemise järgi tegutsenud, võid endale õnne soovida – järelikult oled korda saatnud midagi olulist.

Miks aga ikkagi me nii sageli kuulujuttude objektiks osutudes koost laguneme? Miks me tunneme end süüdi, kui meile omistatakse kellegi poolt nende endi rikutud fantaasia, viha, luhtumise või mõne muu madala tunde tagajärgi?

Sest meid, naisi, on siinkandi traditsioonilises maailmakorralduses harjutatud olema alati need „head“, kes lepivad kõigega ega astu enese eest välja. Hea justkui nagu ei peakski. Kuid maailm pole nii helge koht. Ja ei saa võtta vastutust kellegi teise tumedate tundmuste eest. Need on tema, mitte sinu probleem.

On piisavalt suur hulk inimesi, kes kahjuks ei oskagi end teisiti käivitada, kui otsides mugavaid vaenlasi.

Selles saates räägime, mida teha siis, kui oled sattunud kellegi viha alla. Kui sinu kohta levitatakse jama või keegi on valinud sinu oma viha väljavalamiseks. Lahendus on tegelikult väga lihtne.

Kuula!